Om inte..

Passar på att skriva några rader, det är Idol paus. Ett program som förövrigt håller en väldigt blandad nivår, tyvärr. Som ni redan vet så hatar jag att Daniel åkte ut förra veckan, hans röst saknades ikväll. Det finns dock en total stjärna kvar i programmet, enda anledningen till att jag fortfarande tittar. Hon gjorde Jeff Buckleys Hallelujah ikväll på ett sätt som var magiskt. Om hon inte är i final i Globen ska jag göra en sak. Jag har slagit vad med mig själv. Egentligen någonting jag länge tänkt, men inte fått beställt tid. Om Amanda inte röstas vidare ska jag TATUERA mig. Jag beställer i  så fall tid snarast.

Skriver mer om dagen senare och resultatet på Idol. Take Care.

SENASTE NYTT ANGÅENDE SPELNINGARNA!

SENASTE NYTT!

Biljetter till Winnerbäck och Kent har släppts på
www.ticnet.se nu.
Mikaela, jag har bokat Winnerbäck till oss i götet, så du vet :)
Alla Kent biljetter har inte kommit upp än och jag måste snart dra till skolan. Om det är så att någon ser detta som väljer ett lämpligt ställe att gå på konserten, så beställ gärna en biljett till mig också tack.
JAG TÄNKER INTE MISSA DEN!

Vårens härliga spelningar är på ingång och vi älskar det!





Hörs senare. Take Care.

Ännu mer glädje

Badade nyss. Finns det något skönare än att steg för steg krypa ned i det heta vattnet med fullt av skum? Mycket svårslaget. Blir sådär barnsligt len och alldeles varm i hela kroppen. Mumma. Idag är verkligen en lycklig nyhetsdag när det gäller musik. Nämnde ju tidigare idag att Winnerbäck ska ut på sommarturnè nu har jag ännu en nyhet. KENT ska fortsätta sin turnè. Jag säger bara Jippie, jag ska ha biljett...annars. Så jäklans bra (se spelschema längst ned i inlägget). Tänk om allt var så bra bara..kan fortfarande inte koderna som jag ska ha printat in i huvudet 13.00 imorgon..kommer inte gå bra.


Har även ett nytt projekt på gång. Ska sy en T-shirt. En sådan som Daniel hade under discotemat i Idol. Min provdocka blir Glenn. Haha, blir spännande att se vad jag får ihop för något. Ska i alla fall testa om det går, så svårt tror jag inte det är. Grymt läcker T-shirt, helt i Malins smak! (klicka för större bild)
image452


Fanny har gett mig planer för helgen, julmarknad på slottet. Hur mysigt är inte det, måste bara hitta ett lämpligt offer att släpa med dit. Frivillig? En sak är säker, julen närmare sig med stormsteg. Både bra och dåligt, men mest mysigt. Satt ett tag innan idag och kollade runt på www.blocket.se efter några roliga resor eller biljetter man kunde köpa. Skulle vara kul att dra iväg någonstans eller hitta på något. Får se vad det blir av det hela =)  Solresa över nyår? 

GRATTIS SANNA!!!
Hoppas födelsedagen har varit alldeles kanon och att du testat shoppingen.


Nu ska jag dricka ännu mer julmust och få en ännu större sockerkick. Ska hålla mig vaken ett antal timmar till...suck.

Take Care.

image453

Kents spelschema

23/1 Ås
24/1 Arendal
25/1 Stavanger
26/1 Bergen
30/1 Lahtis
31/1 Tammerfors

1/2 Vasa
2/2 Uleåborg
7/2 Linköping
8/2 Karlskrona
9/2 Jönköping
14/2 Trollhättan
15/2 Skövde
16/2 Norrköping
21/2 Halmstad
22/2 Århus
23/2 Köpenhamn
28/2 Eskilstuna
29/2 Västerås

1/3 Karlstad
6/3 Örnsköldsvik
7/3 Gävle
8/3 Sundsvall
13/3 Nyköping
14/3 Uddevalla
15/3 Kristianstad
20/3 Växjö
21/3 Örebro
22-23/3 Malmö


Julmust och ny frisyr.

Ätit alldeles för mycket choklad och två glas julmust, men gott var det. Imorgon, lördag och söndag ska jag träna så det ordnar sig nog. Har mer eller mindre förälskat mig i min studiebok som jag inte fick i tid till förra tentan, kanske kan hjälpa mig nu. Min Grafiska kokbok som innehåller allt! Dessutom hyffsad kul att läsa. Annars går pluggandet sådär, har i alla fall skrivit klart reportaget, alltid något! Om någon vill läsa ikväll är det bara att hojta. Tagit ett break nu med lite program på femman. Det enda som fattas nu är massage, denna jäkla nacke. Tänkte besöka ett spa inom den närmaste framtiden, någon som vill följa med?

Fick äntligen pratat med Frida på msn idag, min underbara frisör. det behövs framförallt klippas, men ska även färga det. Får se vad det blir denna gång, förändring är det roligaste som finns. Klippet blir lagom till nyår, alltid något! Jag längtar till imorgon eftermiddag när jag tränat och kommit hem. Skönt. På lördag förmiddag ska jag sedan städa, här ser ut som ett råtthål och ska bli så härligt att få det lite fräscht och få upp lite julstjärnor och ljus. Mysigt.
Kvällen idag kommer antagligen bli lång, måste försöka få in lite koder. Förstår man de dock inte är det rätt omöjligt, men kan ju inte mer än försöka. Klänningen jag pratat tidigare om är inte färdig, efterstädningen på lördag ska jag ägna mig åt den. har mina idèer, får se hur bra de håller.

Nu ska jag kolla på dumburken framför mig ett tag och sedan stirra i boken igen. Denna låt nedanför ska ni spela om ni vil få mig att falla pladask, har älskat denna låt ett bra tag nu, men kan inte lyssnas sönder. Counting Crows - Mr.Jones



Take Care.

sommarturnè.

Kollade snabbt min hotmail för en stund sedan och jag hittade någonting till min stora förvåning. Jag hade fått ett mail ifrån ticnet med en mycket glad överraskning. WINNERBÄCK ska på sommarturnè. Äntligen någonting att se fram emot om ett halvår, alltid kul med saker man vet händer längre fram. Någon som vill med?


Man får välja själv och ta saker som de är,
är det jobbigt att tiden går å man blir äldre, eller kul att vara med?
Och få ro då och då bland alla tentor å poäng, det är så lätt att gå på
det är så svårt att stanna upp å gå tillbaka igen, som ni vet!


Glädjen till att plugga växte någon centimeter nu i alla fall. Alltid något. Ska variera skrivande med läsande. Fy tusan. Man får väl skylla sig själv, men lite hjälp på traven kunde väl inte skada. Har även fått reda på hur dne andra intervjun ska gå till nu på morgonkvisten. Vi ska intervjua en främmande person om helst någonting aktuellt. Jag har mina funderingar. Det är så tight med tid bara, färdig tisdag 15.00. Ska ta en paus vid lunchtid och promenera en sväng, lufta tankarna lite. Så otroligt trist väder bara dagen till ära, rätt bra när man ska plugga, men ändå.    ××
Take Care.

image450

Bra humör igen.

Är tvungen. Blivit på bra humör igen, efter en rad The Sounds videor. Gamla minnen, sjukt bra låtar. Nu ska jag plugga! Lyssna.





I'm taking a vacation, I'll see you at the station.

Borde inte skriva, det är dock det enda jag har lust och ork med.
Skoldagen idag har varit bra, lärorik och viktig. Haft seminarium med intervjuerna vi skrivit, responsen blev blandad men med positiv klang. texten Martin skrivit om mig hade rubriken "Från bästkusten till östkusten". När jag kom hem behövde jag baka. Genast. Det blev sockerkaka med grovt mjöl och glasyr. Sedan var tanken att plugga, det har dock sådär hittills.Jag vet varför jag inte kan plugga, vet dock inte hur jag ska kunna lösa problemet. Vi får se. Måste i alla fall blir klar med platsreportaget ikväll, kan ta hela natten. Gårdagskvällen/natten var inte skön. Nackvärk av något slag som steg upp i huvudet och gjorde mig stel som en kratta. Värmekudden hjälpte lite.

Pratade med farfar i telefonen förrut, han fyller år idag. Att jag pratar med honom händer inte speciellt ofta, tyvärr. Vi säger inte många ord till varandra under samtalet, men det liksom räcker. Vi har inte världens bästa relation, men inte den sämsta heller. De finns där om det skulle behövas.

Det blir nog en kvällspromenad och roomservice ikväll. Älskar Jon som ska ska inreda hemma hos Schulmans idag. Jag ska anlita honom till att designa hemma hos mig när jag blivit stor och rik! Haha.


182335-448182335-449


Förra inlägget bestod av en text av Christian Kjellvander, en kille jag lyssnade på via
www.youtube.com hela kvällen igår. Så skön röst, så fina låtar.

Mer blogg kan komma senare. Take Care.








Two Souls.

Christian Kjellvander - Two Souls.



Your eyes are emeralds,
we drive a pass
always thinking about how this could be our last
We're both breathing
I hear your breath
You can only ever die in two arms
I like yours the best
I've got one hand reaching for a heaven
and the other one is dragging in the dirt
I've got two souls,
one's gonna love you
and the other one
is gonna cause you hurt


Any day now, will be at ease
Any day now, we'll rise above our knees
Barely hurting, hardly tears
but I'll keep it right here
with all my other years







Morgonen.

Morgonpromenad.

 - Borde plugga.
Risgrynsgrötskokning.
 - Borde plugga.
Facebook nördat.
- Borde plugga.
Ont i ryggen.
- Borde plugga.
Noll inspiration.

Måste plugga.


Vårglädje!

Blir ett nattinlägg också med lite smått och gott jag surfat runt och hittat. Har även påbörjat ett klänningsprojekt som jag tänkte skulle vara färdigt till helgen. Får dock se hur planeringen ser ut för detta, kanske att önska för mkt. Mne jag hoppas, i så fall följer den med till Tranemo.

WESC har haft modevisning med som vanligt supersnygga kläder. Catwalken var gjord av konstgräs och våren känns genast lite närmare! Här kommer några smakprov ifrån visningen, bli inspirerade. (klicka på bilderna för att få dem större)



Har hittat världens sötaste bakelser och askar till dessa. Franska bageriet Ladurèe http://www.laduree.fr gör fantastiska bakverk som skulle göra alla knäsvaga. Askarna skulle jag vilja ha som konst på hyllorna. Undrar hur mycket en av dessa sötsaker kostar? Antagligen en förmögenhet.



På Elles hemsida fann jag en mängd sjukt snygga väskor i alla tänkbara färger och former. Vårglädjen känns ännu tydligare, längtar till den! Väskor i all ära.

182335-436182335-435


















182335-434182335-433


Tänkte vid ett lämpligt tillfälle bege mig till syaffärerna i stan och second hand butikerna och försöka göra lite kap. Sugen på att sy ihop och förändra lite plagg. Man tröttnar på kläderna så fort, så lite förändring är aldrig fel. Får dock vänta två veckor. Schemat är fullt tills nästa lördag. Tentor och inlämningsuppgifter i mängder.

Hoppas jag spridit med mig av lite vårinspiration.
Take Care

182335-427182335-426182335-425


Bubblan jag inte vill släppa.

Tillbaka till verkligheten, tyvärr.

06.20 avgick tåget ifrån Höör där hela helgen har tillbringats. Otroligt givande. Ifrån onsdag tills idag har jag levt i en bubbla som varit otroligt skön, ett slags kollektiv. Att berätta om allt som hänt under de fem senaste dagarna skulle ta alldeles för lång tid, minnena får stanna mellan oss som var där. När jag väl kom hem till lägenheten i morse dunstade jag direkt i säng och sov till 13.30. Härligt, en hel del sömn att ta igen. Jag sitter fortfarande i morgonrocken, antagligen kommer den vara på tills det är dags att sova. Det är en konstig känsla att vara här igen, verkligheten kommer liksom ikapp på ett skrämmande sätt. Tills på fredag ska jag både ha skrivit ett reportage och förhoppningsvis kunna en tenta. Huh. Till helgen får jag dock avslappning igen, ska fira Sanna i Borås. Timmarna på tåget ska ägnas åt studier, tåg är ett bra studiesätt. Det enda som krävs är rätt musik i öronen.

I Höör disskuterades bloggvärlden flitigt. Några var för, andra var emot den. Skriver man blogg för att tycka synd om sig själv? Kanske. Jag tror dock inte det. En sorts dagbok skulle jag hellre kalla det, en tankeverksamhet till allmän beskådning. Jag tycker inte det viktiga är vad man skriver, utan att man skriver. Min mamma brukar säga att antingen är man bra på att uttrycka sig muntligt eller skrifligt. Huvudsaken är att uttrycka sig.

Min kropp är i uppror känslomässigt, går inte att kontrollera. En mycket härlig, men oroväckande känsla. Är det verkligen bra att jag känner som jag gör, eller kkommer det bli samma sak denna gång? Jag vet inte och kanske är det bäst att inte veta. Det enda jag kan göra är att hoppas. Sväva på moln några dagar i alla fall.  Nu ska jag koka kaffe och börja skriva några kladdiga rader på reportaget. Måste få ihop det imorgon. Suck. Tack alla i Höör för fem grymma dagar, jag hoppas jag är välkommen dit igen.

Jag blir ledsen och besviken när jag läser några av mina vänners bloggar. Är ni så instängda? Rädda för världen där utanför. Ni behöver dock inte vara rädda för den, för den kommer aldrig nå er. Då skulle steget redan tagits. sedan funderar jag över hur nyår ska firas. Sanna vi ska lösa det. Öppen för förslag.

Take Care.



Well, I just wanna be fun
Just wanna be the one
Who makes you smile
Well, I just wanna believe
That I could be something to someone

Inspirerande tanke.

Ett break i porträttskrivandet. Det går sakta framåt...men anser att det är bättre att det går långsamt framåt än ingenting alls. Sitter hemma hos Jens och Glenn i Höör med Stefanie i andra soffan. Vi sitter som två freaks med varsin dator och knattrar tangenter. På ett sätt mysigt, på ett sätt tragiskt. Dagen hittills har varit mycket lugn och skön, skrivit i omgångar på intervjuporträttet om Linn. Igår ägde intervjun rum hemma hos henne. Jag, Linn och Martin hade dubbeldejt med varandra, en mycket trevlig sådan. Vi bjöds på pepparkakor och te och stämningen var supermysig. Linns hund Tindra var också med på tillställningen på alla tänkbara vis. Sötnos. Efter flera timmars "lära känna varandra snack" var det dags att bege sig till stationen där Stefanie och tåget till skånetrakterna väntade. Tågresan blev minst sagt kaotisk och innehållsrik.

Tre stycken mycket påverkade killar satt vid ett bord och hade dukat upp med fullt av godsaker på deras bord. Alkohol. De pratade konstant hela resan och spelade hög musik som hela tåget irriterade sig på. De bjöd dock på en hel del underhållning och roliga citat. " Nu ska jag sova och om inte mina öl finns kvar när jag vaknar snor jag hela din flaska". När denna kille sedan vaknar står det fullt av människor i gången som inte fått sittplats, flera av dem unga tjejer. Hans kommentar blir då denna " har de tjejerna stått där under hela tiden jag sovit. varför har ni inte väckt mig? Jag har ju missat massor av kvinnor!"  Mitt emot oss satt en man som stirrade så fruktansvärt. Antagligen ingenting han kunde hjälpa, men väldigt frestande att titta på. Han såg hemsk ut, hans ögon var helt rödsprängda på grund av hans intensiva stirrande. Lyckan var total. Väl framme bjöd kvällen både på innebandy och film. Trevligt!

Nu ska jag fortsätta att skriva om Linn och hennes spännande liv. Tänk att vi är så olika som personer, men samtidigt så lika. Inspirerande tanke. Återkommer...Take Care


Den ständiga loosern...

Sitter i min nya sköna säng, har lampor både bredvid och i taket, en mycket bra känsla. Trots detta är nog det den enda saken som är positiv just nu. Allting annat går emot mig på något vis, vad har man gjort för fel? Är det så enkelt som personer säger som drabbats av mycket , att de intalar sig att de får alla jobbiga situationer för att just de klarar av dem? Försöker tänka så, men känns just nu väldigt tungt. Allting som kändes så bra är 182335-424nu så långt borta. Dels har vi fått flera uppgifter i skolan till nästa vecka, roliga men tar dock tid. Dessutom lyckades jag inte heller denna gången på tentan, blev någon förvånad? Det värsta var inte att kugga utan att ingen av de jag umgås med kuggade. Man blev den stora loosern som inte fattar någonting.   Omtentan är nästa fredag, hur jag ska få dagarna att gå ihop är ett stort frågetecken just nu.  Jag vill dock gratta alla som klarade tentan, lyckans er! Jag har insett en sak. Jag är bra på allting som är totalt oviktigt. All information som man ej behöver fastnar hos mig och är kunnig på sådant som man inte har någon nytta utav. Snacka om nitlott man dragit. Dessutom vill jag ge en hälsning till Per som inte heller hade världens bästa dag idag, bästaste Pers kärlek gjorde slut idag. Jag tänker på dig, i jul ska vi festa du och jag. Som gamla tider.

Förlåt Fatme. Inte min mening att inte svara dig,  hoppas du förstår det. Jag ska inte skylla på tiden, men gör det i alla fall. Dessa vecko182335-421r har varit fullproppade och huvudet fullt. Förlåt ännu en gång. Jag hoppas du fortfarande vill komma ned en helg, trots att jag ska åka till Skåne denna helgen. Ska göra ett arbete hos Stefanie i min klass och byta miljö lite. 

Imorgon ska jag på dubbeldejt. Man skulle kunna se det så i alla fall. Vi ska göra intervjuer i skolan med en annan klasskamrat. Jag fick dock två stycken. Jag, Linn och Martin ska intervjua varandra. Vem som intevjuar vem är inte bestämt än, så blir spännande. 11.00 hemma hos Linn är det enda jag vet änsålänge, ska bli spännande att gräva inpå djupet. Efter dubbeldejten bär det av till Skåne - Höör, för en lång helg. En hel del plugg för min del och lite nöje och det viktigaste - Gåsamiddagen jag blivit bjuden på. Ska alldeles strax packa, men huh, det kommer bli alldeles för mycket packning som vanligt. Att man aldrig lär sig? Jag ska verkligen försöka minska antalet plagg så gott det går...dock tveksamt hur väskan ska kunna stängas.. 182335-422182335-423


Packa och sängen väntar nu. Återkommer förhoppningsvis i helgen om jag överlever den. Sov så gott.
Ta hand om varandra.  Take Care.





Jag har din smak i min mun
Jag hittar saker som du har glömt
En doft som hänger kvar i rummet som
Spår av dom svek som vi en gång gömt


En man du tyckte om - Bo Kaspers Orkester.




systerreklam.

http://www.varjelitetstegdutar.blogg.se/

länk till systerns blogg.

Små ord.

Hittade denna lilla charmiga text i min mail. 


 

En tjej frågade en kille om han tyckte hon var söt.
  Han svarade nej.
  Hon frågade honom om han ville vara med henne för evigt.
Han svarade nej.
  Hon frågade sedan honom om han skulle gråta om hon lämnade honom.
Och än en gång blev svaret nej.
 
Hon hade nu hört nog och gick därifrån med tårar som strömmade nerför hennes kinder, men då tog killen hennes arm och sa;
   Du är inte söt, du är vacker.
  Jag vill inte vara med dig förevigt, jag MÅSTE vara med dig för evigt.
  Jag skulle inte gråta om du lämnade mig, jag skulle dö.



En helg fylld med sällskap och sängar.

Tillbaka i bloggvärlden igen efter en helg med familjen.
Det har varit en fixar helg, med allt vad det kan innehålla. Tillexempel Hylluppsättning, shopping på IKEA och NY SÄNG! Lyckan är total denna söndag, tidigare idag landade en sprillans nya säng i mitt rum, underbart. Men huh vad det är dyrt med säng...det tillkommer ju så mycket konstiga saker som man måste ha. Det blev i  alla fall väldigt bra, så nu har jag både en större och högre säng. Min cykel har även fått sig en reparation, ny sadel och även den har blivit högre. Var verkligen på tiden. Symaskinen har även kommit ned till Kalmar och ska göra mig sällskap här. Har snart sytt klart ett fodral till en "sittkudde", en sådan man kan ha på golvet och sitta på. En ny kudde på min säng har det även blivit. Igår kväll var vi ute och åt på en av Kalmars restauranger, otroligt gott! Vi var väldigt nöjda och mätta när vi styrde hemåt igen och inväntade sverige matchen, dock en väldigt dålig match på alla sätt. Sverige förlorade och spelade usel fotboll. Skärpning! Mamma fyllde även på matförråden till bristningsgränsen, men det var mycket användbara saker, skönt att slippa inhandla dem själv. Idag vid två tiden körde familjen hemåt mot bästkusten igen och det känns faktiskt tomt. När man väl är själv utan dem så märker man det inte så tydligt och man tycker till och med att det är skönt att klara sig själv, men de få gånge rman träffar dem nu blir saknaden så extremt mycket strörre än att träffa dem dagligen. Det känns konstigt att säga att "vi syns till jul".

Man lär sig uppskatta människor i sin närhet.

Lyssnar på Kent och blir sådär nostalgisk som jag alltid blir till deras gamla låtar. De låtar  jag och Michaela lyssnade dygnet runt på under högstadieperioden. Tänker ibland just på den perioden, den var så innehållsrik mot vad många andras högstadieår verkar ha varit. Gemenskapen bland vännerna och drömmarna om framtiden grundades då, en tid jag inte ångrar någonstans. Saknar den snarare.

Minnen på näthinnan.

Tänkte sy klart överdraget och städa i ordning på mitt rum. Sedan göra mig en jodgubbssmoothie, ska se resprisen 19.00 på Babbens program, Mando Diao var gästband där och det tänker jag inte missa! Det är ensamt att vara själv, samtidigt som det är nyttigt och skönt stundtals. Jag kommer med största sannolikhet sova gott inatt i alla fall. I veckan blir det plugg för hela slanten - läsa, läsa läsa...ser inte fram emot det, men inte mycket val. Måste göras. Förresten, fick reda på andra delen av websidan i förra kursen, jag och henrik fick VG. Gött! Synd bara att tentaresultatet på tisdag i den kursen inte kommer vara lika lysande..Here I come, omtentan!

Det som inte är roligt för stunden, kan vara kul om fem år.



Take Care.



Kent - Innan allting tar slut

Moderna tankar om varandra
och Du liknar ingen annan
Antika löften som Vi blandar
tills Vi båda slutat andas
luften omkring...

Är Du lycklig nu?
Är Du lycklig nu?
Är Du lycklig nu?

Har Vi tid
innan allting tar slut?
Äntligen har Jag hittat orden
& Jag hittar Dina händer
under bordet
Vi hinner bli något stort än
Växa några meter
innan sommaren
blir oktober...

Är Du lycklig nu?
Är Du lycklig nu?
Är Du lycklig nu?

Det ligger tomhylsor i parken
Våra fötter är en meter
över marken
Jag visste att
Du skulle bli stark sen
Min hand i Din hand
när kapporna
vänder efter vinden...

Är Du lycklig nu?
Är Du lycklig nu?
Är Du lycklig nu?




En vecka fylld med alla ingredienser.

Har nyss tagit ett hett vaniljskumbad och lagt en mask i ansiktet. En sådan rolig mask som man drar av när den torkat in. Gör ont, men man blir jätte len! Sitter ensam hemma i lägenheten, Johanna har åkt hem till Stockholm och mina päron kommer föst imorgon kväll. Är översocial och vet inte hur jag ska fördriva tiden. Först nu man förstår hur van man är att ha människor omkring sig. Denna vecka har bjudit på alla tänkbara händelser och känslor. Tänkte ta det ifrån början.

Måndag och tisdag var bra dagar, allting flöt på och var härliga. Ingenting direkt att berätta. Skulle ju dock avslöja vinnaren i tävlingen. Grattis Mikaela, ännu en gång. Jag tänker nu sluta med tävlingarna tills fler vill delta och tycker det är kul med tävlingarna.
Igår - onsdag hände allt på samma gång. Positivt som negativt. Vi fick tillbaka omtentorna, fick godkänt. Lycka. Dne lyckan fick dock inte vara länge. Vid skoldagens slut får vi en uppgift, ska skriva en notis angående ett mycket konstigt ämne. Stressen infann sig och så även irritationen. Stefanie och hennes pojkvän Jens följde med hem till oss efter skolan för middag och sovplats efter Sahara Hotnights. Vi gick och handlade medan Johanna dukade fram, vi bestämde på vägen tillbaka ifrån affären att verkligen ha kul och tänka på skolan dagen därpå. När vi stiger innanför dörren så står Johanna där, suckandes. Hon hade fått besök av en person vi talat om i en veckas tid. Tv-licens mannen. Att ljuga i det läget är inte lätt, att när frågan "har du någon tv?" kommer, kunna säga "nej". Hon blev så paff, hon trodde det var vi som kom tillbaka och rycte upp dörren, men icke. Så nu väntar det varje månad en spännande utgift...varför hade vi en sådan otur?

Sahara Hotnights var i vilket fall som helst sjukt bra. Marias outfit var så snygg att jag inte kunde slita blicken ifrån den. Skjortan och leggings med pumps till, mumma. Skjortan måste jag införskaffa, någon som vet var den finns? Låtarna de spelade var både ifrån det nya albumet och gammalt material. Mycket bra variation. Jag blev glad över att de kunde hålla sådan kvalitè på spelningen trots kårens lilla lokal och minscen. De bjöd ändå på sig själva och leverade. Mycket lyckat. Någonting som höjde stämningen ytterliggare för mig och Kristina var den snygge ljudkillen som skötte det med bravur. Plåtade honom med mobilen när spelningen var slut, han stod kvar tills kortet var taget. Nice! (lägger upp några bilder här, resten finns på facebook) Tack Kristina för en mycket mysig och trevlig förfest. Uppskattas.



Imorgon ska jag plocka iordning i hemmet och handla mat. Ska även besöka gymmet, simma bland annat. Träningen kom av sig när Johanna skadade sig, inte så konstigt, men dags att börja röra på sig igen. Det är konstigt hur fort diskberg kan växa. Det enda man gör är att diska...men ändå är det fullt. Kommer grannarna  hit med deras disk också? De genomfrusna trosorna mår fortfarande likadant...kalla och fuktiga. Tur att man äger en miljon trosor så man slipper gå i de som är  iskalla och bli sjuk på grund av det.

Bloggandet blir inte längre idag. Sex and the city visas på tvn nu och jag ska njuta av det. Take care.

Alldeles för många frusna trosor.

Godkväll. Idag har det snöat hela dagen i stort sett, otroligt stora härliga flingor som lagt sig som ett täcke på marken. Att se det genom fönstret på morgonen gör det en aning lättare att gå upp. Skolan idag var seg...Stefanie och jag beslutade oss för att skippa sista timman och istället dricka kaffe och ta det lugnt på vårt stammis cafè. Det är ett sådant gammalt fik, med sju sorters kakor och hembakat. Finns inte så mycket av den kulturen kvar. Tyvärr. Fick även hälsat på Stefanies andra hälft, pojkvännen Jens. han säga hej och hej då i stort sett. Sedan rusades det mot bussen. Var meningen att jag skulle ha några bilder på snöiga Stefanie här, men icke. Mobilen strejkar.

Annars har dagen mest bestått av tvätt i alla dess slag. Denna oändliga tvätt som vägrar torka och underkläderna som aldrig tar slut. Kan det vara rimligt att hela balkongen består av trosor? Kom hit så får ni se. Kan starta trosaffär. Skönt att få lite ren tvätt trots allt. Imorgon är det Sahara Hotnights som gäller. Först lite mat hemma hos oss och sedan förfest hos Kristina. Mycket trevligt. Jag har lovat ut min säng åt turturduvorna ifrån Skåne, så jag tar antingen soffan eller madrassen, inga problem. Man ställer väl upp. Tjänster och gentjänster som det så vackert heter.

Denna vecka har börjat så otroligt bra, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Ett löjligt leende kommer jag antagligen bära hela veckan, så härligt.  Lars Winnerbäck spelar som vanligt i stereon när jag ligger i sängen, min sovplatta. Imorgon är det skola igen, skånskan har fixat matlåda till oss båda. Härligt att slippa det för en gång skull, dessa tradiga lådor som innehåller mat som man oftast inte ens uppskattar. Man bara äter upp och tänker inte mer på vad man stoppat i sig. Inte jättelockande.

I helgen kanske jag får en ny säng. På tiden. Familjen kommer ned och hälsar på, mamma har inte varit här någon gång än, så blir kul. Blir lite pyssel, mathandling och restaurangbesök bland annat. Symaskinen kommer också förhoppningsvis!

Dags att sova. Take Care.


Modemåndag

Har ägnat mig någon timme åt att kolla in lite olika tidningars websidor nu. Gör det alldeles för sällan, finns väldigt mycket bra att läsa och bilder att kika på. Det farliga med att kolla runt för mycket är att inspirationen inom mig nästan brister. Vill ha symaskinen här nu och obegränsat med pengar. Symaskinen i alla fall.. Den kommer förhoppningsvis i samma väva som mamma till Kalmar i helgen. Härligt. Tänkte inte skriva en vanlig "vad har hänt Malin denna måndags blogg" utan som rubriken talar om - lite trend och mode koll i olika form.


Flora McLean
har designat ett sjukt snyggt diadem i plexi med världens häftigaste rosett på. Antagligen i en prisklass en student inte klarar av, men ändå. Kan ju drömma och hoppas. Smart idè och festens höjdpunkt.

182335-409

inredningsfronten hittade jag två idèer som jag länge tänkt på. Tycker det är otroligt coolt att ha en stor väggmålning / tapet som är ett porträtt av personer i sin närhet. Ger ett helt nytt personligt liv till väggen. Favorit fotografiet får en dunderplats på väggen. En superstor tavla! Två exempel på detta:

182335-413182335-412

Lars Wallin har designat kostymer som är snygga! Inte för att Wallin någonsin har gjort någonting som inte snyggt, men både kostymerna och bilderna på dessa är väldigt välarbetade och modernt enkla. Me Like.
182335-411














Beyond Retro
och Pretto Pr har öppnat en ny seconhandaffär i Stockholm (Mäster Samuelssgatan 56) som jag SKA besöka! En stor affär med alla små godsaker man kan tänka sig. Fatme, kan vi inte kolla in denna guldgruva när jag kommer? Ska börja spara redan nu. Har även en liten secondhand i Malmö jag och Markus ska bli mer vän med nästa gång.

182335-406

Skrev för ett tag sen att jag läst den stora artikeln om Kent i tidningen Café. Besökte hemsidan idag och hittade an av bilderna ifrån artikeln. Gillar den väldigt mycket.  Sedan kom jag in på plazas hemsida och hittade en ny fräsch bild på min andra häft. Carolina Gynning. Mycket fin bild som framhäver henne mycket bättre än många andra bilder.

182335-414182335-408

Krusigt hår och mustiga färger gäller i höst / vinter på makeup fronten. Krusigt hår är lätt fixat, antingen en slarvigare look genom att fläta håret och låta sitta några timmar och sedan ta ut det, vipps en kruslook. Eller en mer bestämd kruslook genom att använda våffeltång. Tar en stund, men lätt att fixa. Våga vara färgglad på antingen ögon eller mun. I vintermörkret behövs lite extra färg! Testa dig fram vad som passar dig. (Tryck för att förstora bilderna)



Hoppas lite idèer började spraka även hos er. Jag har börjat ändra uppfattning - höst och vinter är inte lika meningslösa som jag tidigare tyckt. Mycket spännande infinner sig i det kalla vädret trots allt. Härlig musik, färger och stora tjocka tröjor. Nu ska jag börja fundera över dagens mat och städa mitt rum. Take Care.

Första snön och en innehållsrik söndag.

Då var även denna söndag snart slut. Vad dagarna går fort. Men först och främst. Det har snöat i Kalmar idag! På dne mörka himlen spred sig stora flingor, jippi! Igår skrev jag ingenting, beror till stor del på att det inte var någon uppmuntrande dag igår. Johanna skadade sig och fick tillbringa lördagen på sjukhus, självklart ställer man upp och kommer. Stackarn, jag håller alla tummar att tänderna löser sig inom en snar framtid. Lördagen började dock redan 09.00 med tenta. Förhoppnings gick det vägen denna gången. Men man ska inte ropa hej än..Med tanke på omständigheterna med Johanna så blev det ingen fyllan i villan för vår del. Tråkigt samtidigt som man får intala sig att det fanns någontinng bra med det med. Det fanns en mening med även det. Istället blev det en väldit lugn kväll med sömn och tv tittande.

Idag kom jag mig upp i hyffsad tid, änddå väl utsövd. Skönt. Klädde på mig och bestämd emig för att gå till affären, fanns inte jätte mkt val. Kylen ekade tomt på frukost. I affären gick jag några varv utan någon egentlig inspiration..helt plötsligt blev jag grymt sugen på morotskaka och bestämde mig för att satsa på lite bakande dagen till ära. Efter handlingen gick jag hem, åt och började storstädningen. jag hade lovat mig själv att det skulle bli söndagsstädning, löftet höll. Disk i massor, dammsugning, våttorkning... men så otroligt skönt när det är klart. Sedan blev det morotskaka, den blev mycket lyckad. Det är dessutom jättelätt att göra, så det var inte sista gången en sådan gjordes. Jag och Johanna slukade halva kakan vid ett och samma tillfälle, kul att hon kunde få ned det i munnen, hon får dricka allt annat med sugrör. När jag sedan kände mig belåten med dagens arbete satte jag mig bekvämt i soffan och kollade på Armageddon för sisådär 20:e gången. Vilken film. Ansiktet var totalt genomblött och kudden likaså när filmen var slut. Jag kände mig helt utpumpad, det finns ingen annan film som berör mig så.

Allt städande och gråtande gjorde att jag kände mig väldigt sunkig - en dusch var absolut nödvändig. Bäddade även rent i sängen, finns det något skönare än att krypa ned i en nybäddad säng? När jag kom ut ur badrummet såg jag fin främmande i vardagsrummet. Kristina var på besök. Mycket trevligt. Det är skönt att snacka med dig bruden, Sahara Hotnights kommer bli grymt på onsdag. Spelades en del Kent, som det förövrigt fortfarande görs. Snälla, om någon har en biljett över. Säg till! Jag och Kristina har planerat in den årliga Kentdagen, det innebär en helkväll med bara kentlåtar då man ska vara utklädd och kalla sig för en kentlåt. Helt fantastiskt kul!

Imorgon är vi lediga. Underbart. Ska bara ta det lugnt och eventuellt träna på kvällen. Får se på dagsformen, framförallt halsen. Ska även säga till vaktmästaren om vår en skåpsdörr som rasade rakt ned på mig för någon vecka sedan. Den får de allt se till att få på sin plats igen!

Tänkte tipsa om lite musik såhär på kvällskanten. Vill tacka Henrik som igår även gav mig Josè Gonzalez nya album. Mumma.

Nytt:
Teardrop - Josè Gonzalez
Arctic Monkeys - 505
Lars Winnerbäck - Innan mörkret faller
Foo Fighters - The Pretender
Kent - Elefanter
Äldre:
Razorlight - America
Hovet - Silverfisken
Moneybrother - Dom vet ingenting om oss
Kent - OWC
Coldplay - What If
Bo Kaspers Orkester - En man du tyckte om


Nu ska jag göra mig redo för sängen. Veckan blir hyffsat kort, men intensiv. Krafterna lär behövas. Take Care.
GLÖM INTE ATT TÄVLA!



I hela mitt liv har jag väntat
på någon som liknade dig
hur kunde du lämna mig ensam
i en värld som blivit så hård
i hela mitt liv har jag längtat
långt, längre bort härifrån
Nu är du struken från listan
jag har lärt mig av dig.
alla öden är värre än döden

Elefanter - Kent


image405

Hultsfred till sommaren? Drömmarna hoppas på det.

Fredag med allt och ingenting.

Jag är en av två datanördar för tillfället. På matbordet står det två datorer med två ägare till dessa på varsin stol. Båda ägarna är väldigt trötta och fulla med ångest för morgondagen. Tentan springer allt närmare och vi blir mer och mer rädda. Inatt drömde jag dessutom om tentan.Tragiskt.

Hittills har dagen varit lång. Som jag nämnde igår så kom Björn Häger (journalist)
 till skolan och föreläste. Mycket bra sådan. Efter ett tag kom jag på vem han påminde om i sitt språk och röst - Jonas Gardell. Samma sorts gester och ljusa tonläga stundtals. Trots flera timmar av intressanta ord ifrån honom hade jag svårt att ständigt hålla fokus. Ögonen ville hemskt gärna ramla igen. Är det vädret? Halsen gör allt ondare..inte tid att vara sjuk, så snälla hjälp mig tet och blåbärssoppan.

Tillbaka till Björn igen. Han hade som sagt en hel del kloka ord att dela med sig av och roade mig med att skriva ned en del av dessa, just i bloggsyfte. För det första mina damer och herrar, han hade en TRÄDATOR! Jag kan inte säga vilket märke och typ det var, men grymt snygg. Han var i skolan för att föreläsa om intervjuteknik, något han skrivit böcker om och föreläst länge angående. Han kunde sin sak. Frågan om att intervjua barn kom upp och om de fanns undantag hur man skulle uttrycka sig för att få fram ett så givande svar som möjligt. Det fanns det. Han brukade använda sig av en teknik då man säger motsatsen för att få barnet att ifråga sätta. (Häger:) "Vilka fräcka pokemon figurer du har, den här är bäst va?" Häger vet då om att den figuren inte alls är bäst, och kan genom det få ett bra svar. (Barnet:) " Nej! Det är ju Bulbasaur, alla vet att Piccacho är mycket bättre!"  När Häger sa detta utbrast alla i skratt, det lät otroligt kul när han faktiskt kunde namnet på två av figurerna. Sedan fortsatte han att disskutera olika frågeställningar och vilka frågor man ska använda sig av. Han kom in på olika verbformer ex: vad, hur, när...efter alla var överens om bästa lösningar så sa han att det fanns ett undantag. Göteborgare. Vi vill efter svar lägga till lite extra "utav i bara helvete" tillexempel. Kändes igen. Komiskt. Han intalade oss att vi ska vara Ulf Elwing. Lugn man som har ett sätt som kommer nära den vi intervjuar. Vi skulle inte intala oss att vara Janne Josefsson, någon som blir förvånad? Han delade även med sig av två personers citat i två olika sammanhang.
Dels ett Ingmar Stenmark sagt efter ett av hans guldåk:
" Har du bott i Tärnaby i hela ditt liv? "
- Nej, inte än.
Det andra var om Therese Alshammar efter hennes två silver 2000. Hon var väldigt besviken. Denna intervjun tog Häger med som exempel på grund av journalisten formuleringar. (lägg märke till den lilla extra frågan innan svaren)
" Hur känns det nu då när du tagit det här silvret? Är du inte glad någonstans?
- Inte just nu faktiskt.
" Hur lång tid tar det innan du kommit över den här enorma besvikelsen? För det är det ju.
- Det är det väl inte.
Om journalisten inte hade haft slutfrågan och kommentaren hade det blivit betydligt bättre svar.

Frida ställde en fråga till mig och Stefanie angående tentan när vi kom in i föreläsningssalen imorse. (Den rosa boken, är en studiebok...tjock sådan)
" Tjejer, hur känner ni för den rosa boken. Har ni lagt mkt vikt på den? "
Jag svarar:
- Inte ett skit.

Ikväll blir det plugg och sedan Idol. Det är discotema tonight med Amanda som ska göra världens bästa disco låt. Disco Inferno. Kommer blir grymt. Vi ska käka lite tacos till detta och softa. Usch nervositeten kommer stiga ju längre kvällen går. Tentor är inte min grej, men ska försöka få det att bli det.

Regnet utanför är inte jätteroligt. Vi måste gå och handla, men känns inte ett dugg lockande. Att svälta är dock inte heller jätte lockande. Jag lovar, det kommer sluta med en sväng till affären iaf. Haha.

Sitter och kollar på www.youtube.com , Johan Glans som vanligt. Älska dessa skåningar. Om några veckor ska jag besöka skånelandet hoppas jag. De måste ju ändå sakna en gbgare, eller? Stefanie har lovat att bjuda på innebandy och party. Låter kanon.

Nej nu ska vi bege oss. Återkommer imorgon. GLÖM INTE ATT TÄVLA!. Take Care.





image404


Lånekort, konstiga kommentarer och torsdagstävling.

Det är kallt och mörkt ute. Hösten börjar verkligen visa sitt rätta jag, jackorna blir tjockare och tjockare. Tillbringat största delen av dagen på stan med skånskan Stefanie. Mycket mysigt. Några timmar på högskolebiblioteket och sedan några timmar till på ett litet fik. Plugg och prat. Bra kombination. Var så härligt att titta ut och se de frusna personerna som gick på gatan samtidigt som man höll i en varm kopp kaffe. Njutning. Vi avslutade kvällen hemma hos oss med pannkakor och några vänner avsnitt med Johanna.

Dagen började i alla fall med intervju uppspelningar inför klassen. Mycket kul. Roligt att göra någonting annat och minst lika lärorikt. Variation är alltid bra. Det är nyttigt att kommentera varandra och alltid lika härligt att ge och ta positiv respons. Dock kändes det små onödigt att komma till skolan 09.00 för att avsluta 10.30. Men men, soft förmiddag.

biblioteket köpte Stefanie biljetter till Sahara Hotnights till hon och hennes kille, kul kul. Onsdag kommer bli mycket rolig. Vi fixade även lånekort, snygg design (skadad?). Vi satte oss sedan på bibliotekets övervåning, härlig atmosfär där uppe. Lugnt. Efter en stunds pluggande lutade Stefanie sig över räcket och kollade ned på alla tusentals böcker. Helt plötsligt säger hon "undra hur många böcker det finns här egentligen". Jag suckar och säger till henne att det var väl inte det direkt vi skulle tänka på just nu, och att om hon så gärna vill veta får hon väl fråga. Vi fortsätter att plugga och prata, men hon ger sig inte "seriöst, hur många böcker tror du det finns här?".....konstigt att informationen inte fastnar.

Tänkte fixa en tävling dagen till ära också. Svårt att klura ut en sådan bara när idèsprutan har stannat. Men det blir en kändisbild tävling, där ni får se hur ni väl ni känner mig. Vilken av de två bilderna på följande kändisar tycker jag bäst om? ( svara tex: 1 A eller B) Senast måndag vill jag ha svaren. Vinst denna vecka är: Tre rätters som vinnaren får bestämma och som jag tillagar efter konstens alla regler.

1.


2.

3.

4.

5.

6.

7.


Imorgon kommer Björn Häger till skolan och håller gästföreläsning. Hoppas den kan hålla standard så fredagen blir bra. Efter skolan blir det plugg med Stefanie och sedan middag och idol med den lilla familjen. Nu ska jag tänka på refrängen, försöka komma i säng i hyffsad tid för en gång skull. Tjörnbor och övriga när kommer ni och hälsar på?


Take Care.


Lite av varje.

Onsdag. Kväll. Trött. Mycket att göra. Plugg. Ont i halsen. Tung i huvudet.

Snabb sammanfattning av hur läget är. Ledsen att jag verkar gnällig, men så är det. Börjar bli sjuk, men när ska man ha tid att vara sjuk? På lördag är det tenta, efter det fyllan i villan. Känns sådär när man känner sig småsjuk, men vi får hoppas det blir kul. Måste kolla ut outfit också, tänkte iaf köra mitt löshår så jag får två långa flätor. Kul med omväxling!

Idag har det varit skola till 15 tiden. Stefanie hämtade oss i morse med bilen, underbart! Regnet öste ned, så var väldigt skönt att slippa cykla i iskallt regn. Huh! Segt men hyffsat kul iaf. Fick kolla på lite klipp ifrån bra/dåliga intervjuer och när Luuk intervjuade Lantz. Underhållande. Efter skolan körde vi hem till vår lägenhet och fikade. Blåbärssoppa med glass och mackor. Gott. Blev en del pluggande trots allt, som tur var. En heldags pluggande imorgon, skönt. Vi slutar redan 10.30 efter att ha redovisat intervjuer för klassen. Kommer bli kul! Teaterapa som man är. Jag och Stefanie ska iaf ha en hel dag nere i stan, bland annat på biblioteket. Lugnt och skönt.

Kollar på fråga Olle nu, lagom lätt - lagom underhållande. Tänkte läsa lite till sedan, kanske. Borde verkligen städa mitt rum, men tiden existerar inte riktigt. Söndag får det bli.

Håller på för fullt fundera ut ett lämpligt sätt att döda en viss person på. Kan låta grovt, men sista utvägen. Johanna hade ett förslag om elstängsel, hade varit en grymt bra lösning, men tror katten att personen ifråga kan på något sätt slingra sig ur detta. Nej, min klackspets ska bli mordvapnet. Utbrister man i ett "yes" och knyter nävarna efter att ha sett en video med Tommy Körberg är man inte normal.

Jag är så sjukt trött på allting just nu. En riktigt total svacka där allting går emot mig. Hur fasen kunde jag gå på samma dumma sak en gång till, varför trodde jag det skulle bli annorlunda denna gången? Jag vill också vara sådär tokigt lycklig och att allting flyter. Kan ingen lära mig hur man lyckas med detta? Snälla. Min syster berättade nyligen också att vi bara ska köpa paketer till familjen detta år. Så TRÅKIGT! Älskar att köpa julklappar, hur kul är det att köpa till tre stycken personer...suck!

Nu ska jag kolla klart av vad Olle och gästerna har att säga. Sedan sova i mitt dunderstökiga rum.

Take care.



It's times like these you learn to live again
It's times like these you give and give again
It's times like these you learn to love again






Trötthetens tisdag.

Godkväll, nu skulle jag ha legat i sängen enligt planeringen, men icke. Varit trött större delen av dagen, emn ändå på något sätt klarat av den. Föreläsninng i skolan, med en 42 åring som snart inte lever längre. Jag är ledsen om jag verkar hård, men ni skulle tillbringa en timme själva med honom, och ni hade också funderat ut det rätta sättet att döda personen ifråga på. Jag och Stefanie var efter skolan på högskolebiblioteket några timmar, en trevlig stund. Kommer antagligen vara där några timmar på torsdag, plugga och fixa lånekort. Hittills har veckan mest bestått av träning och planering av pluggandet. Nu ska pluggandet sättas i praktiken. Suck.

Annars rullar det mesta på, ledsen för att ajg inte fixat ny tävling än. Skäms en smula,men måste koncentrera mig på plugg tills på lördag,sedan kommer tävling. Måste även städa, tänkte använda söndagen åt den sysslan. Då kanske lite av stressen lagt sig, förhoppningsvis. Jag har fortfarande sår i nacken efter strumbyxan jag hade på huvudet under peruken..bakom öronen är också lite sår. Men det var det helt klart värt! Tänkte kanske köra Dolly Parton nästa temafest? Haha.

Nu måste jag verkligen sova, så något längre inlägg blir det inte. Ska skärpa mig. Take Care.



I am strong woman, but sometimes im weak for you.

Roliga händelser och bilder från en dag som Gynning.

God förmiddag i höstsolen!
Sitter små frusen i soffan med tofflorna och mössan på. Trött samtidigt som jag är jättepigg. Om några timmar ska vi cykla ned till gymmet och gå på vattenworkout. Blir härligt, men jobbigt. Efter det ska vi bara sätta oss i soffan och stta där vi tills vi mer eller mindre somnar. Jag ska kolla ensam mamma söker avslutningen och sedan söndagsfilmen på 3:an, Wimbledon. Gott gott!

Det blev en lyckad kväll igår. Hade inga direkta förväntningar alls, så jag blev positivt överraskad. Vi sätter oss på bussen, jag i min vita peruk och Johanna i sina solglasögon. Folk tittar och medelålders männen dreglar. Vi bjuder på det. Vi kommer fram till lägenheten där Linnea bjudit på fest, vi blev dock osäkra på om vi kommit rätt. Försöker ringa henne, inget svar. Vi visste inte att festen skulle bli så stor, så vi trodde att vi kommit till en annans party. Det hade vi inte. Saken var dne att alla i hennes lägenhetshus hade fest tillsammans i deras gemensamma rum. Stel början men roligt slut! Vi tävlade bland annat i uppdelade lag i introtävling, vårt lag vann! Det roligaste var när en tjej i mitt lag ropar Lena PH till en E-Type låt, haha lyckat. Efter förfesten bestämmer vi oss för att besöka Kåren dagen till ära. Mycket kul. Min skånska gör succè på samma sätt som på förfesten, på förfesten trodde en snubbe att jag var skåning. (Troligt). Det som var roligaste på Kåren vara att verkligen alla var utklädda mer eller mindre, alla gick in för det. Bra stämning. Två smakprov (mer längre ned).



Var även med om en sjukt kul sak. ska försöka göra lång historia kort. Christoffer heter en kille jag alltid lyckas träffa när jag är ute och träffar han även på stan då och då. Vi hara ldrig bytit nummer, utan bara sprungit på varandra. Igår såg jag han inne på Kåren och gick fram och hälsade på min säkra skånska. Han skrattade åt mig (han är skåning), men tyckte tydligen att jag lyckades bra. Vi bytte nummer och snackade en stund. Han skulle dra hemåt och tyckte jag kunde föja med hem på efterfest, tyckte det had evarit jättetrevligt, men ville ha sällskap med Johanna hem. Så jag sa att vi kunde höras senare. Det gjorde vi, han ringde när jag var på väg och jag undrade var han bodde. Det visade sig att vi bodde i lägenheterna mitt emot varandra. Han i hus 2, jag i hus 5. Hur stor är chansen? Jag bestämde mig för att titta över. Alla hus i området har tre våningar med sex lägenheter i. Och om det inte var nog innan, så bor han i precis den lägenheten vi bor i. Alltså på andra våningen i samma dörringång. Komiskt och småsjukt. Många skratt blev det iaf.

Borde fortfarande städa mitt rum, men njea. Inte idag..inte imorgon. Får se när det blit tid över för det, lär dröja. I veckan är det plugg och träning för hela slanten. Jag och Stefanie ska traggla grunderna tills de sitter som sten. (Haha, som om det lär hända). Jag ska i alla falla göra mitt bästa och ett seriöst försök. Måste gå!

Och nu till det ni egentligen vill titta in. Bilderna ifrån gårdagskvällen. Varsågoda.

 
Gynning.



Silvstedht och hennes fem bh:ar.



Klasskompisar och käket innan maskeraden.




Nu ska jag vila en stund. Take Care.

Soliga Lördag

image370

Godmorgon alla glada och kära personer. Idag är det lördag och solen skiner. Vaknade runt nio tiden och var pigg. jag har börjat ställa in mig på andra tider, skönt. Gick upp och bryggde kaffe och lyssnade på ring så spelar vi. Medelålders varning- jag vet, men tradition inom min familj. En härlig stämning som jag inte skäms för. Lagom till melodikrysset gick sambon upp och joinade krysset med mig och tro det eller ej, men vi lyckades lösa det. Vi fastnade på ett yrke, men ringde till mamma som till min förvåning också löst det nästan. Vi hade som tur var problem med olika frågor, så det slutade med att vi löst det allihopa. Bra start på dagen!

image370

Nu har vi provat grunden till vår makeover senare i eftermiddag, det blir bra. Tuttar kommer vi ha i alla fall. Haha. Blir nog att vi tar en promenad i det härliga vädret istället för träning idag, känner att det blir stressigt och det vill vi inte vara med om en dag som denna. Ni kan kolla in några otroligt fula bilder på sambons blogg
http://cedersallad.blogg.se/ ...suck. Men så såg vi ut i veckan, ångest och matlagning. Tvätten hänger förövrigt kvar fortfarande...små fuktig och äcklig. Kommer nog hänga kvar där tills nästa omgång tvätt är tvättad. Borde städa mitt rum idag, men kul att göra det en ledig lördag...får nog tänka över den tanken några gånger till. Känns som att de tmåste finnas något roligare att göra. Lite sugen på ett sällskapsspel, får se vad sambon tycker om den tanken. Sällskapsspel och lördagsfika.

image370

Lovade ju även avslöja vinnaren i den lilla frågetävlingen jag hade. Frågan var vilken dag och tid på dygnet jag föddes. Ingen var ens i närheten, men en vinnare måste ju ändå utses. Vinnaren blev Mikaela ännu en gång. Hon gissade på : 26/4-88, 13.10. Det rätta svaret var: 26 april 1988 21.50, men grattis Mikaela. Nu har du både en fika och en massage som väntar! På tisdag kommer ny tävling.

image370

Sitter och lyssnar på Johan Glans youtube klipp medan jag skriver, klockrent. Jag vet att jag sagt det förrut, men SANT...sjuktbra humor. Stefanie, min höör klasskompis sa en sak igår som gjorde mig djupt avundsjuk. " Häromdagen så ser jag helt plötsligt att Johan Glans står bredvid mig på stationen". Jag frågade var hon sa och blev mer och mer irriterad. Jag hoppade runt lite längst gatorna och Henrik skrattade. Han har hört hur mycket jag diggar honom. Han sa "Stefanie säg det en gång till, Malin är inte arg hon är bara lite avis". Att jag var! 

image370

Nej, kanske blir mer blogg sen. Annars återkommer jag med bildmaterial imorgon. Ha en bra lördag i solen!
Take Care.



Snott en liten lista från
http://sannablomgren.blogg.se/

BRUKAR DU:

Gnälla: Tyvärr, ja.
Skrika: Prata högt?
Sova: För lite.
Ångest: Alldeles för ofta.
Ta mediciner du inte borde ta: Nej.
Drömma mardrömmar: O ja.Huh!Ibland kommer samma dröm flera gånger, med fantasi drömmar med verkliga människor. (som inatt)
Klä dig i svart: Ja. En basfärg jag tycker mycket om!
Gå till kyrkan: Njea.
Ljuga: Slutat med det.
Hata folk: Finns ett antal ja..
Lita på folk: Japp. Många gånger alldeles för lätt.

VEM:

Saknar du: Vännerna, familjen och pappa.
Vill du döda: Tentaproven.
Vill du slå: Mig själv. (Haha)
Vill du vara som: Ann Söderlund och Gustav Norèn.
Gjorde dig riktigt glad senast: Att hälsa på kära Götet i helgen.

HAR DU:
Förföljelsemani: Njea.
Tvångstankar: Ibland.
Någon fysisk sjukdom: Ryggen, magen och hjärtat. kan vara sjukdomar iaf (dock inte fått det på papper än)
Färgat håret: Jo, det har ju blivit så ett antal gånger. Ett beroende.
Några piercings: Nix, men funderat på det fram och tillbaka.
Kysst någon: Haha, ja.
Haft sex: Det också ja.
Köpt kondomer: Nix, men snott?
Lämnat landet: Ja, och tur det! Älska andra kulturer och värme.
Gjort något olagligt: Om det leder till att man hamnar hos polisen, så ja. Fast inget allvarligt, är rätt laglig av mig.



Kompott.

Nybadad och belåten efter Idol blev jag fast i bloggträsket än en gång denna kväll. Mycket är Robins fel (eller förtjänst?)...Han var så otroligt stolt över sitt nya blogg inlägg, vilket jag iof tycker är väldigt kul. Att han skriver alltså. Bland annat så skriver han om sina "fräsiga" planer den kommande vintern. Tro katten att du inte slipper mig! Jag tror det han ser mest fram emot är flörtandet och hängandet vid liften..oj oj oj. Tur att man slipper höra de raggreplikerna. Haha.

Amanda, Daniel och Christoffer är mina gudar för tillfället. Även ni som avskyr Idol borde lyssna in dessa själar, örongodis och ögongodis. På tal om Idol hittade jag en riktig läckerbit, modell för Idol kläderna som finns i butik (patetiskt, men han var snygg!)



Tänkte jag skulle lägga upp lite blandad kompott på bilder som ni kan roa er med, gamla som nya osv. Förresten, om det är någon som känner ett absolut beehov av att komma hit på söndag är ni varmt välkomna, Betnèr har föreställning och sällskap sökes. Jag är jättehungrig, men borde inte äta någonting nu och har för den delen ingenting att äta heller. Imorgon bitti blir det till att ta en morgonpromenad till affären och köpa frukost. Ring så spelar vi är min vän i etern imorgon bitti. Sedan blir det träning och efter det makeover för mig och Johanna. Här kommer ett antal blandade bilder. Sov gott. Take Care.



1. Min andra hälft. Carolina Gynning.
2. Johannas andra hälft. Victoria Silvstedht.
3. Serie.
4. Serie 2.
5. Underbar popkonst.
6. Mysig bild.
7. Älskade Leah. Kusinbarn.
8. SAHARA HOTNIGHTS. 14:e november på Kåren. Weey!





Dagens händelser.

Nu äntligen är det fredagkväll. Att jag har överlevt tills nu är ett frågetecken, men på något sätt gick det. Tentan gick dock inte lika bra..så omtentan, here I come!

Dagens händelser började redan 07.25, Henrik plingade på och cykelturen till skolan skulle påbörjas, vi kom dock inte många meter innan Henrik vurpar. Han ramlar riktigt illa på sidan av kroppen med cykeln över sig. Han kommer sig upp oh vi cyklar vidare, väl framme vid tentasalen så blöder fingret som tagit värst stryk. När jag kommer ut ifrån salen, så är Henriks finger blått och tjejerna säger att han borde gå till sjukhuset. Nu i eftermiddags fick vi veta att fingret var brutet..snacka om otur. Han hade inte vurpat på 7 år, så ska det hända just innan tentan, typiskt. Idag har det hunnits med en del trots allt. Fikat, tränat och införskaffat mina "Gynning artiklar" som fattades. Läppglans, lösögonfransar och stay ups. Johanna fick även köpt en del av hennes outfit, ett svart glansigt linne vi ska fixa till, till det ska hon ha antingen mina svarta korta shorts eller en tight kjol, blir bra! Tänkte tappa upp ett bad och lägga en mask i ansiktet en stund, innan Idol börjar.  Sedan ska jag bara sitta framför tvn tills jag slocknar. Imorgon ska vi nog träna och sedan börja vår förvandling till blonda babes. Lovar bilder!

Nej, jag kanske skriver några rader senare, annars imorgon. Om ni vill kolla in hemsidan vi gjorde i skolan, kontakta mig :)

Take Care.

1/11 - 07




image359