Söndag i all ära.

Hur går det med uppdateringen?
Inte speciellt bra, tiden liksom rinner iväg. Tyvärr.

Nu är nollningen över, kickoffen i fredags var mycket nice och även aktiviteten med uppdrag på stan på dagen var väldigt nice. Badade bland annat i fontänen och hamnade tack vare det i Piteå tidningen. Lustigt.
Kom nyss hem ifrån en fika med alla radiostudenter - 1:or, 2:or och 3:or...det kommer nog bli väldans bra. Hoppas!
Imorgon flyttar vi. Äntligen. Väskorna ska köras dit och sedan ska jag tillbringa första natten själv där. Sara och Johanna (mina roomies) drar till Luleå för att hämta sina tillhörigheter. Det blir spännande, har inte ens än sålänge en madrass att sova på. Men sånt brukar ju lösa sig. Igår var jag och Sara på stan och hälsa på "blocket-människor". Alltså personer som sålde möbler och köpte vi något? Absolut! Dels en "malm" byrå ifrån IKEA, en hög variant i mörkt träslag om ni vet vad jag menar för 700:- . Och sedan hos en annan tjej en hörnsoffa, tv-bänk och soffbord - allt för en summa av 1200:-, gööt! 

Nu ska jag sova. Ska sjunga tidigt imorgon bitti tillsammans med alla ettor i en kör för resten av skolan. Kan bli en kul syn och underhållande. Sedan kommer dagen rulla på i ett väldigt HÖGT tempo.

Hör av mig igen så fort jag kan. Take Care.

Världens bästa inspirationskälla.

Christian Siriano vann Project Runway säsong 4. Rätt Rätt Rätt.


..


En eftermiddag med sex

Timmarna på ett dygn räcker inte till. Håller just nu ett tempo som inte är helt hållbart i längden, tyvärr kan jag inte styra det något över huvudtaget - schemat skriker. Och phösarna. Men allt flyter på, om cirka en timma ska vi bege oss till kåren för att lyssna och roa oss med "Fråga Olle" Olle. Just precis! Han kommer att sitta tillsammans med några studenter i en panel och besvara våra frågor, sjukt ball. Lär bli väldigt underhållande. Efter det picknick och brännboll i det iskalla vädret! Ja, ni läste rätt. Här är nästan "vantar och mössa väder" redan. Tragiskt. Men bäst att bita i annars lär de tju vara grymt kallt i november om man börjat med mössa redan nu. Igår var det fest i luftgången på studentlägenheterna. Hade inga förväntningar alls, men det var väldans kul. Jag och två andra klasskompisar hade på oss en sjuk utstyrsel i form av folie - hörlurar,mikrofon och radiolåda. Men det gick hem! Världens partytrick om jag får säga det själv. Fick dessutom fyra "plus" på nollebrickan kvällen till ära. Kände mig mäkta stolt, speciellt över plusset för "bra intervjuteknik". MAN TACKAR!



Nu är jag alldeles för trött för att skriva mer. Ikväll är det final i Project Runway och jag ska ta mig tusan se till att vara hemma till den klockan 21.00. Inga tvivel om det! Hoppas alla mår bra var i landet ni än befinner er. Grattis Lotta och Robert till förlovningen, synd att jag inte kan vara på plats i Kalmar och gratta er.


Take Care.

Nej, norrland finns kvar.

Skäms. Så dålig jag har varit på att uppdatera, tokdåligt. Var på gång häromdagen, men orken försvann. Har även fotat delar av staden för att ni "där hemma" ska se vart jag landat häruppe i norr. Inte ens dem har kommit upp här på bloggen, illa. Så nu är det dags, både för bilder och för annan information.

Nollningen fortsätter att rulla på i ett anmärkningsvärt lugnt tempo. Ingenting har egentligen inträffat som ögonbrynen behövs höjas för och alla "ölhävartävlingar" Kalmar roades sig med verkar helt bortflugna här. Det är så kul att höra folk som tycker att detta är mkt och att "vi super hela tiden", haha..jag tänker bara då - "Du skulle bara veta vad de gör i andra städer, detta är lugna gatan". Livet rullar i alla fall på, idag skrev jag och min nya bakntskap Sara hyreskontrakt, inflytt 1 september. Kommer att bli så otroligt skönt. Kommer dock få bo på något madrass liknande en vecka innan mina möbler kommer upp. Sådär skönt, men vad ska man göra. Jag tänkte nu att jag skulle besvara er några av de frågor man kan ställa sig om norrland, utgår ifrån mina egna funderingar.

 - Överlever man myggen? Ja, än sålänge,
 - Finns Systembolaget? Ja!
 - Bara snygga, heta musikerkillar? Nopp. Har högst sett en hittills.
 - Existerar riktiga vägar? Tydligen.
 - Shopping, något utbud? Två stycken shyssta gallerior tex. Bland annat H&M och Din Sko (som inte fanns i Kalmar).
 - Äter man bara pitepalt? Nej, finns även en vanlig meny.
 - Förstår man när någon pratar? Ja, charmigt på sitt vis. Väldigt kortfattat ibland bara.

Kåren. Vet inte vad jag ska säga om Piteås kårverksamhet. Extremt mycket mindre än Kalmars variant. Vakter existerar inte, inte heller något alkoholutbud värt att nämna. Trots detta är stället väldigt mysigt och dansgolv finns det absolut. Ska väl även nämnas att vi är så otroligt mycket mindre studenter här än i småland också. Men ändå, JAG SAKNAR LILLA DANSGOLVET!

Imorgon är det party. Då jäklar ska Malin visa vart skåpet ska stå, har tagit det väldigt lugnt hittills, men attans man lever bara en gång! Jag hoppas ni har det bra i Kalmar ni som nu kommit dit och att ni inte glömmer mig riktigt än i alla fall. Ta hand om nollorna och paxa vem ni ska ha redan nu i början, så slipper det bli tjaffs sen! Och nu. Det tidigare nämnda bildmaterialet, dock oredigerat, men men. Resonerar neligt följande: Bättre med bilder än inga bilder alls.




1. Den evighetslånga tågresan.
2. Åk nattåg och ni får vatten i festisförpackning!
3. Mammi och Sara i väntan på bussen i Sundsvall som gick 4 timmar senare därifrån.
4. Vila på Sundsvalls station.
5. En del av vandrarhemmet som tidigare var ett sjukhus. Varje rum har sin doktor på utsidan med information om tex när han/hn jobbade där.
6. Sara på hållplatsen innan de åkte hem. Små sorgligt.
7. Kustbussen.
8. "Gallerian"
9. Waynes!
10. Längst detta tårg blir man utskälld av gubbar om man inte leder cykeln...
11. Denna skylten ska jag passera ingången till om ett tag, tro mig!
12. Ett bevis på att det finns vatten i närheten..
13. Torgdel.
14. Gata.
15. Stora händelsen i Piteå på sommaren.
16. Min fina cykel jag lånat av vandrarhemmet.




Nu ska jag sova! Take care!

En uppdatering.

Allt är bra, efter omständigheterna. orkar dock inte gå in på detaljer just nu. Är på vandrarhemmet, käkar lunch och planerar boende med min nya homie här. Sara heter hon, träffade henne på vandrarhemmet. Vi har två lägenheter på tjing, får reda på vilken det blir imorgon. Först kvällen på kåren igår, temat var "mellanstadiedisco", haha det var kul. Kåren var dock hälften så stor som Kalmars, men men. Staden är liten men mysig.

Skriver mer ikväll.

Take Care.

Hej Då !


19 timmar mot en annan del av Sverige...

Nu sitter jag här och fördriver bort all tänkbar packningstid. Att packa väskor för en obestämbar tid är ingen lätt uppgift, näst intill omöjlig. Detta måste jag dock göra, imorgon 17.00 avgår tåget mot Bastuträsk. Ja, kära nån! Orten heter så, den som jag så många gånger hamnat i när jag spelat "Sverige resan" i yngre år. Inte kunde jag väl tänka mig att jag skulle hamna där en dag, absolut inte tidigt tisdag morgon. Hur känns det inför resan nu då? Ingenting. Ingen nervositet, glädje eller negativa känslor. Blank. Kanske bra, det kommer nog så småningom. På onsdag börjar skolan med ett späckat schema - fotografering, skåputdelning, upprop m.m...Tycker det är häftigt med skåp, lyxigt på något sätt! Sa hejdå till alla på jobbet idag, skrev en liten hälsning på tavlan och vek ihop min röda pikè. Det var småtråkigt, men hoppfullt. Det som var desto tråkigare var stegen ned till Condeco längre ned på avenyn, där inne jobbar min lilla göteborgare. Michaela. Kramarna blev många, vi intalade varandra alla tänkbara kloka saker som vi redan glömt bort och " vi ses snart igen". Och klart vi gör det, tacka msn för det.

Det ligger nio klädhögar på en 1,20 säng, lakanet syns inte - så fullt är det. Hur det ska få plats i väskor vill jag inte ens fundera över, ännu mindre hur alla tusentals skor ska tryckas ned utan att klackarna ska bli ledsna. Till det ska ett antal necessärer, papper, dator och annat smått och gott läggas till. Huh! Natten kommer att bli lång..

Om någon är intresserad så ligger situationen med lägenhet och så vidare till såhär just nu: Jag har pratat med en tjej som ska läsa på samma skola, inte samma linje angående att dela en lägenhet till att börja med. Hon har en sambo i Luleå som ligger cirka 40 minuters bilresa ifrån Piteå oh kommer ha lägenheten i Piteå som en övernattningsmöjlighet. Hon ska i alla fall ringa runt imorgon och försöka hitta ett boende till oss. I början av denna veckan ska jag, mamma och min syster bo på vandrarhem. Sedan åker de hem senare i veckan och jag blir då lonley i norrland. Lyckan i allting just nu, som jag nyss fick reda på är att min jobbarkompis Sandra har en gammal klasskompis som pluggar samma linje som jag kommer att göra. Hon hade erbjudit sig att jag kan få sova tillfälligt hos henne tills det löser sig. Helt underbart. Tänk, ibland finns det snälla människor.

Kommer sakna allt och alla. Ändå lämnar jag det för en ny utmaning. Känns både rätt och fel. Men det jag vet är att jag som person är otroligt rastlös och nyfiken, med största sannolikhet är det de som drivit mig till beslutet. Jag är ingen vintermänniska, men kan bli. Jag är hyperaktiv och kanske just därför behöver lite norrländskt lugn. Det jag vill komma fram till att det är alla ni - dels som läser min blogg, som jag jobbat med, de som orkar höra på mitt dagliga tjöt och tvivel och er som tror på mig. Tidigare ikväll sa jag till min mormor att det var hon som drivit mig till att åka, det är det. Hon har dagligen talat om hur roligt det hade varit om jag fick tag på ett boende. Så imorgon bär det av.

Jag vet inte hur kommande vecka kommer att bli, framförallt med bloggen menar jag då. Det kommer säkerligen vara aktiviteter långt in på kvällen, men jag lovar om tillfälle ges ska jag självklart uppdatera! Om ni är nyfikna är det bara att ringa och höra hur allt går. Säkerligen uppdaterar jag imorgon innan resan påbörjas. Förkylningen håller annars stadigt i sig, något jag snart hoppas den slutar med! Nu ska jag packa, eller lägga allt i högar för att imorgon packa allt. HUH, jag är ingen hejjare på att packa...så booring. Men måste göras tyvärr.

Bilderna idag är ifrån högstadieåldern. M & M tiden som hela tiden blomstrar upp igen.





Take Care. Göteborg, dig kommer jag att sakna.

norrut..

nu är även biljetten bokad...
17.00 imorgon går nattåget norrut. Ca 19 timmar tar resan, tur att vi har sovkupè!


Imorgon bär det av..

..det är bara en biljett som saknas nu




Septembers solskenshistoria...

I september är det premiär för Magnus Betnèrs egna program på kanal 5.
Det kommer bli grymt, grymt, grymt!


Ni borde bli vän med Ivy Bean på Facebook mina vänner! Hon är den äldsta facebook-användaren, född 1905. Hon har sgat i en artikel att hon tycker om att vara "online" och att hon snart ska lägga upp lite nya bilder på sin sida. Hon har dels en egen facebook, men även en fansite. En krutgumma att räkna med!

En av våra tiders största popikon fyller 50 år idag. Madonna. Egentligen behövs inte mycket mer sägas om henne, alla känner till henne och har något att förknippa henne med. Säga vad man vill om Madonna, men känsla för att hela tiden förnya sig och inpirieras av nya influenser kan hon. Kvällstidningarna har idag ett helt uppslag med bilder på henne genom åren, jag tänkte härma dessa och göra detsamma. Håll till godo!



GRATTIS MADONNA!

Vill innan jag säger godnatt önska NIKOLINA lycka till i London. Du kommer ha så grymt kul tjejen och hoppas att du är flitig på att hålla dig i msn-djungeln.
Ha en bra resa och ta hand om dig!

Take Care.



Lyssnade på Timo Räisinen igår i Göteborg.
Bästaste låten är: My Valentine.
 

Hemkört och lingondricka..

Fredag.

Umgås just nu med snuvan och halsen som värsta ovänner i soffan, känns inte alls bra. Finns så otroligt mycket att göra och har absolut inte tid att ligga här invirad i en fleecefilt. Packa, ringa samtal och planera är topp tre på listan, ingenting är än sålänge gjort. Istället njuter jag av OS, suger in mig allt tänkbart - boxning till gymnasitk. Trots att jag inte är något freak när det gäller exempelvis boxning förundras jag över hur kul det är att lära sig, regler och taktik. Intressant och självklart ökar även då intresset för att fortsätta titta.

På tal om OS, gårdagens brottningsmatch där svensken Ara Abrahamian skulle fightas om en plats till finalen fick ett tvärt slut. Enligt domarna hade Ara gjort ett regelbrott som skulle leda till att motståndaren skulle vinna. Något som han dömdes till. Till saken hör att han inte gjorde något fel, eller det han gjorde upprepades bland annat senare i finalen och i det fallet dömdes inte brottaren. Aras motståndare som "vann" matchen mot Ara var även den personen som senare vann OS finalen. Vem vet hur det hade kunnat gå om Ara dömt rättvist? Ara utförde senare bronsmatchen efter övertalning ifrån tränarna och vann den. Men det som hände på prisutdelning är det som har splittrat det svenska folket i två delar. Ara tog emot bronsmedaljen men lämnade direkt därefter pallen och la medaljen i brottningsringen framför prispallen, efter det gick han ut ifrån stadion. Ara var enbart där för att kriga i en final, eller i alla fall bli rättvist dömd efter Aten OS där han olyckligt blev feldömd även där, ledde då till ett silver. Jag har full respekt och förståelse för Aras uppträdande och reaktion, om man har tränat konstant i fyra år så ska man väl i alla fall kunna räkna med att OS domarna vet hur man ska döma en semifinal? Det är detta jag anser somd et stora problemet med bedömningssporter, fats att favoritisering och feldömning inte ska förekomma gör det ju just det. Frågan är hur vi ska ställa oss till bedömningssporter, är det verkligen på allas lika villkor?
Vad tycker ni om Aras uppträdande, korrekt eller fel?

Nu ska jag slå in present till Robin som jag ska krama hej då idag, imorgon sticker han till huvudstaden för att bli polis så småningom. Vad jag gör om några dagar är det ingen som vet än, men ikväll tror jag att jag har ett beslut. Eller jag måste ha det.


Take Care.

Bara så att ni vet.

Nya gästkrönikan " Mer telefonummer och klarspråk tack! " hos Sanna är publicerad.

För jag har bara regn hos mig...

Allt är en stor röra. Röra med stort R. Jag är en röra, livet är en röra, vädret är en röra och mina tillhörigheter är en röra. Helt utan kontroll och plan, inte konstigt att magen gör ont och illamåendet är konstant. Idag och imorgon är jag och har varit ledig och till råga på allt är vädret under all kritik, det enda positiva med det är att man inte behöver ha dåligt samvete över att stirra på OS sändningarna i timmar. Vilket jag gjort. Något annat jag även gjort är letat lägenheter, överallt och ingenstans. Och resultatet, uselt. Som vanligt. Inte någon dag innan har så många frågat om hur det går med letandet och när jag åker till Piteå, OM jag åker är snarare frågan. Alla säger att det "löser sig", HUR DÅ?! Kan någon ge mig receptet på hur saker och ting löser sig, för den kakan är jag väldigt dålig på att baka verkar det som.

Denna veckan har för få timmar. Packa - packa upp. Jobba - leta lägenheter. Piteå nästa vecka - inte Piteå nästa vecka. Göteborg med Kristina - Timo Räisinen med Michaela. En tokig mor - en ännu mer tokig mor. Annars är livet på topp just nu! Jag vill bara lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och ligga där i ett halvår eller något sådant. Michaela svävar på moln och har svårt att hålla sig på jorden just nu, detsamma har jag - fast jag har svårt att inte hålla mig under jorden. Förlåt läsare, detta inlägg blev inget uppmuntrande direkt. Men det är svårt att skriva glatt och positivt när man inte känner sig sådan.

Imorgon blir det Göteborg i alla fall. Fika, shopping och bara ha det trevligt. Frsächa upp mig lite och bara ha det mysigt. På torsdag är det återigen jobb, vilket innebär ännu en resväska - väskan som jag inte än packat upp ifrån igår. Dags att göra det kanske. Imorgon kväll blir det dessutom veckans avsnitt av PR - Project Runway. Veckan höjdpunkt alla kategorier!  Nu ska jag skriva min göstkrönika för Sannas blogg som ska publiceras senare ikväll!


Take Care.

Facit.

GRATTIS KRISTINA OCH NIKOLINA!
Ni vet vilka musikertyper som inte faller mig i smaken utseendemässigt.


Malins musikaliska gissningslek.

En liten gissningslek ska ni bli bjudna på nu kära läsare!

Leken går ut på att ni gissar på vilka två av dessa musikaliska killar som INTE faller Malin i smaken rent utseendemässigt. Skriv siffrorna på de två personerna, första bilden är 1, 2 osv..

Haaha, GOOD LUCK!






men det löser sig, säg mig det löser sig...

Natten till idag drömde jag något mycket konstigt och komiskt. Kanske mest komiskt. Jag hade en snopp som jag skulle för första gången kissa med. Det gick inte speciellt bra, det hamnade överallt. Kontrollen över kroppsdelen existerade inte, men jag låtsades som ingenting och lämnade toaletten i det skicket som jag skapat. Mannen som kom ut ur toaletten efter mig var inte lika glad, han var äcklad. Vem var det som hade kissat ned hela toaletten väsnades han. Jag låtsades fortfarande som ingenting men hjälpte honom att torka bort kisset. Mitt kiss. När drömmen slutade hade jag fortfarande inte berättat för honom att det var jag, som med min okontrollbara snopp hade åstadkommit urinet runt omkring på väggarna. Min snopp och jag i kvinnoform.


Jag drömmer ofta konstiga drömmar - otippade personer i samma dröm, känslan att vara gravid eller som inatt kissa med det manliga könsorganet. Imorse var jag mest tacksam över att drömmen inte hade tagit över och gett mig en överraskning när jag vaknat. Gula lakan. Michaela och jag diskuterade dagdrömmar häromveckan, intressant. Jag dagdrömmer mycket, mest hela tiden. Det är någonting jag tror de flesta personer gör en hel del utan att tänka på det, det liksom tillhör dagen. Det är bra att dagdrömma i min värld, bra att drömma sig bort och låta sig koppla av i en förhoppningsvis bra dröm en liten stund då och då. Koppla av och kanske rensa bort andra vardagliga tankar.


Dagen har annars används till att uträtta ärenden och träffa den andra Mikaela, Mikaela med K. Falun Mikaela. Hon hade inte fått sin 20 års present av mig, mycket på grund av att varit holländsk i ett år. Nu fick vi äntligen tid, tid för present och fika. Presenten bestod utav sex stycken pasta tallrikar med ett diffust mönster på, enligt mig mycket fina och användbara. Vi åt mat först och sedan kaffe på Espresso House. Ibland är det så skönt att bara sitta ned och ta det lugnt, i en annan miljö än hemma i tv-soffan.





Mina dagars semester rullar på i ett tempo jag inte känner mig helt bekväm i, med andra ord alldeles för snabbt. Regnet fortsätter och kommer med största sannolikhet sluta när jag börjar jobba igen. Så har det varit hela sommaren. Tragiskt nog. Jag är lika vit som ni andra är på vintern, tänk då vad jag kommer att vara i vinter om det fortsätter såhär. Akut sol behövs, om så bara för en dag!


Sanna, underbara Panna har bett mig om att gästblogga varje vecka på hennes blogg. Vad tror ni jag svarade? JA! Självklart vill jag blogga, sedan om någon läser struntar jag i. Men om Sanna tycker det är dåligt och ointressant, då lovar jag att sluta. Direkt. Mitt första inlägg "början på någonting nytt" finns att läsa. Tyck gärna till! Jag utlovade för ett tag sedan bilder ifrån min och mammas utflykt till grannön Dyrön. Tänkte bjuda på dem ikväll, det är en av de få dagarna solen har lyst i min närvaro. Bilder ifrån Kent, min och Ms picknick och Malmö trippen hittar ni på Facebook.


Take Care.



Bara så att ni vet.

Gästbloggar varje tisdag framöver på http://sannablomgren.blogg.se


" Hans stånd skulle slå honom i ansiktet! "

Malmö. Underbara stad. En helg går fort, men gav minnen som länge kommer klistra sig fast på näthinnan. Ibland behövs det så lite för att känna att man lever, det enda som egentligen krävs är att byta miljö. Låta sig själv andas luft som inte innehåller några måsten och träffa nya personligheter som skapar nya kretsar. Jag och Michaela har haft det kanon, vi har bara njutit. Resan ned längst motorvägen gick enligt planerna, M hade laddat I-poden med roadtrips-musik och halsarna var hesa när vi väl svängde in i Malmö stad. Vi var laddade och lediga. Vi hittade "Michaelas pappas jobblägenhet" och möttes i dörren av en jobbarkompis till honom som även han skulle spendera helgen i lägenheten med oss - två hispiga tjejer i 20 årsåldern. Till historien ska tilläggas att han inte var mer än 25 år vilket kunde resulterat i en lycka hos oss, men icke. Killen var en perfekt förklaring på hur NE skulle definiera ordet NÖRD. Japp, så var det. De flesta människor runt omkring oss kan känna av situationer, tillexempel när man ska babbla och när är det dags att hålla tyst. Även känslan över att veta när man är i vägen har de flesta personer - men inte han. Totalt osmidig, totalt utan social kompetens. Stackars kille, ja jag tycker verkligen synd om honom. Han kunde varit en kille som tjejerna flockas runt och en sådan som fått igång stämningen kring ett sällskap som inte kände varandra. Hans problem är framförallt enligt mig att han inte vågar hoppa, vågar gå ut och hoppas på att få träffa någon likasinnad. Det är svårt att skaffa sig kontakter om man inte gör någonting åt det själv. Istället tillbringade han många långa timmar framför tvn, stirrande på en ruta med ointressanta program. Jag kan nästan lova att han tycker de är lika ointressanta som jag tycker. Men som sagt, han har troligen mest haft otur, hamnat fel och inte kunnat krypa in i bubblan igen. Det är synd om honom och jag kan bara hoppas att han snart hittar rätt.


Vi bestämde oss för att ge shoppingen en chans denna lördag. Malmö bjuder på ett mycket bra utbud så förväntningarna var höga. Dock gjorde sig tröttheten efter bilresan sig påmind och även magarna knorrade ordentligt. Jag hann dock inhandla en randig lång tunika ifrån Monki. Idag (måndag) skulle jag slänga den i tvätten och märkte då till min stora lycka och förvåning att tröjan var döpt till "Malin". Om jag hade vetat det hade jag nog inhandlat den i alla färger som fanns. Så kanske tur att jag inte visste det... Efter några timmar hade magarnas knorrande vunnit, vi besökte ett grekiskt hak. Tyvärr. Gammal grekisk sallad och en torr, stenhård toast var inte vad vi hade längtat efter. Vi beslöt oss för att vända hem efter grekmaten vid kanalen.


Partybrudarna växte långsamt fram i lägenheten, smink blandades med söta dofter och vin. Michaela bar en snygg svart tubklänning med matchande vitt linne under och jag valde den nyinköpta randiga tröjan och högklackat. Vid åttatiden kände vi oss lagom lulliga och magen ville ha mat. Promenaden ledde till "lilla torg" där vi avnjöt en fräsch sallad med grillad kyckling och tzatziki. Michaela uttryckte sig följande: "det är såhär en riktigt go sallad ska se ut och smaka!" Hon hade rätt, maten på tallriken var mums. Servitrisen likaså! Nadja är en tjej som Michaela länge pratat med via nätet. Vi mötte upp denna glada rödhåriga tjej som gjorde kvällen mycket minnesvärd. Vi gick vidare till puben "centiliter & gram" där vi bjöds på gratis vin av hennes vän Ulrika och hade allmänt trevlig. På vägen dit passerade vi Sveriges sötaste gatunamn. "Kärleksgatan". Vem vill inte bor där?! Timmarna rullade på och fötterna blev allt mer sugna på att få dansa. De fick de också, i många långa timmar! Håkan Hellström blandades med konstig musik och dyra shots. Men vi hade kul, mycket kul. Jag träffade gamla bekanta ifrån Höör, världen är liten men ibland tillräcklig! Vid fyra tiden på natten/morgonen ropade lägenheten och sängen. En helkväll hade det varit, med en hel mängd med minnen på näthinnan.




Vi elva tiden vaknade två västkusttjejer i sina sovsäckar, med rufsigt hår och smådunkande huvuden. Men bara glada miner och skämten var bättre än någonsin. Vi skrattade länge åt skämtet vi hade dragit dagen innan angående vår lägenhetskille. Och kära läsare jag ska bjuda på detta halvtaskiga skämt. Vi diskuterade hans sexliv, hur längesedan om någonsin han hade haft en sexuell relation. Vi var skeptiska till hur det stod till och yttrade oss tillslut på följande sätt efter att ha funderat på hur han hade reagerat om han sett oss nakna/lättklädda i lägenheten: "Han hade haft ett stånd som slagit honom i ansiktet!" ... Vi packade hop våra saker och begav oss ned på stan även denna dag. Frukost med Nadja på Espresso House och sedan shopping i massor! Min garderob har utökats med följande:

-         Hallon/vitrandig lång T-shirt från Monki.

-         Helvita Converseskor.

-         Vit klocka från Jet Set.
-         Två par helbilliga chinos från H&M.

-         Svart hoodie från H&M.

-         Svarta leggings från H&M.




Michaela köpte en hel mängd saker också och bilen hem fylldes med nya outfits, glädjeyra och tomma konton. Men vi intalade oss ordet "semester" och det lugnade oss betydligt. Hemresan fortsatte med underbar musik och underbara minnen. M och jag vet att resan var nödvändig. Hösten kommer att bli lång och är det någon gång man ska leva så är det nu. Sommaren är inte över och inte heller äventyren. Näthinnan har fortfarande plats för många minnen än. Kameran också.


Take Care / Malin.


See you soon.

09.00 lördag morgon bär det av till stora staden i söder - MAAALMÖ!
Hör av er om ni har vägarna förbi..
...Fortfarande inte packat, inte sovit och inte duschat..
morgondagens timmar innan avgång lär bli långa och intensiva..
Tillbaka på måndag igen, ta hand om er!
Take Care.

Whatever people say I am, That`s what I´m not.

Kära vänner.
Egentligen vet jag inte om någon klickar sig in på min blogg längre, min närvaro här är ju lika med noll för tillfället. På jobbet kliar fingrarna efter att få skriva av sig när jag har någon fundering i huvudet eller någonting mycket saftigt att berätta, men dator finns inte i närheten och inte heller chansen att skriva ned på papper. Var hos doktorn igår för att undersöka stora utslag på foten - en sorts svamp. Mysigt, men i alla fall lättad över att de tinte var något allvarligare - en slava några veckor sedan är det borta! Jag är bara hemma på Tjörn lite snabbt för kvällen, för att hämta bilen. Imorgon kväll kommer jag till ön igen för att sedan avnjuta en veckas semester. Veckan (helgen) inleds med roadtrip till den stora staden i söder - Malmö. Njuta är det enda jag ska göra, i form av fest, sol, bad och shopping. Efter det får vi se vad resten veckan har att bjuda på!

Sanna darlingen hade en lista på sin blogg, tänkte härma den. Min blogghjärna vet inte vad den ska skriva om för tillfället och tar dräför till färdiga frågor som man bara kan rakt av svara på. Passar bra denna kväll. Imorgon kväll ska jag ladda upp bilder ifrån sommarnöjen och Kent bland annat. Lovar att blogga mer intensivt, kommer tillbringa hela kvällen som återstår när jag packat framför skärmen. Yey!

10 favoriter:
Färg:
Starka toner som neutraliseras med en svart el vit botten.
Mat: Fiskrätter och pasta.
Band: Kent.
Film: Fucking Åmål.
Bok: Små citroner gula - Kajsa Ingemarsson.
Sport: Fotboll.
Årstid: Vår.
Veckodag: Lördag.
Glassmak: Kola.
Tid på dygnet: Runt 22 tiden.

9 för tillfället:
Humör: Nollställd.
Smak: Pannkakor.
Kläder: Löpartights och T-shirt.
Bakgrund: Altanen?
Nagellack: Starkt bebisrosa.
Tid: 23.44
Omgivning: Matbordet.
Irritationsobjekt: Jobbet, imorgon.

8 första: (absolut första)
Bästa vän: Josefine, tror jag.
Screen name: ?
Husdjur: Emma, grå-vit kissekatt.
Piercing: Öronen.
Förälskelse: Rickard.
Musik: Antagligen någonting på barngympan jag gick på...
Bil: Ingen.
Ord : Vet inte..måste fråga!

7 senaste:
Cigarett:
I tisdags, totalt helt onödigt. Röker ju inte ens!
Mat: Pannkakor.
Dryck: Saft.
Biltur: Med moster, morbror och Leha till doktorn igår.
Tv-program: Älskade Project Runway igår.
Spelad låt: The Bad Thing - Arctic Monkeys.
Köpta klädesplagg: Blommig volangkjol ifrån MQ.

6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej.
Brutit mot lagen: Ja.
Blivit arresterad: Ja.
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: No.
Kysst någon du inte känner: Många, ska det vara något dåligt?

5 nej tack:
Kläder: Strumpor i sandaler och de gamla Adidas joggingbrallorna med knappar på sidorna upp till midjan.
Mat: Tonfisk, oliver och sliskig ost mat.
Musik: Trance.
Dryck: Mjölk.
Personlighetsdrag: Egos.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Roade mig med Mick, kollade Project runway, njöt av solen i brunnsparken och äcklades av konstiga gubbar.
Du kan höra just nu: Datorns surrande, musik, myggor och mitt skakande ben.
Du inte kan leva utan: Vänner, familj, pengar och musik.
Du gör när du har tråkigt: Bloggar, lyssnar på musik, leker i Phostoshop och tränar.

3 personer:

Du kan berätta allt för: Vet inte?..
Du tycker om: Mormor, bloggerskor och Ronnie Sandahl.
Du inte gillar: Blondinbella, Elin Lanto och dumma vakter.

2 val:
Kaffe eller te: Kaffe.
Vår eller höst: Vår.
1 önskan: En lägenhet i de nordligaste delarna av Sverige snarast!




Take Care.