Tisdag del 2.

Tillbaka igen, men detta inlägg skrivs i nutid, alltså inte på jobbet. Läste tidningarna som jag sa, men stod som vanligt inget som egentligen är utav intresse. Mest inspiration kan uppstå. Hittade dock i denna skvallertidning plus några andra ett par kändisar som vi borde kolla lite extra på. Bra trendsättare just nu. Tips helt enkelt i från Malin väntar!

Jag vill börja tipsa er killar om några hunkar som bär snygga outfits just nu.

Först ut blir Pierre Casiraghi, prins av Monaco. Såg han häromdagen i en tidning och även idag och hans kläder och kropp matchar varandra perfekt. Han visar gärna en helt annan sida än prins sidan och gillar att klä sig hippt och ledigt. Det längre lite surfaktiga håret är inbjudande.

182335-130182335-132182335-131

















En annan man som har muskler som en gud och skådespelartalanger vi bara drömmer om. Matthew McConaughey. Hans beach look med stora surfarshorts och bandana runt i huvudet borde alla bära. Tyvärr har vi inte lika fins väder här i Sverige. Även han kör surfarhåret och verkar inte tycka detta är i vägen en varm sommardag.
image137image136image138
















Och nu till oss tjejer. Även här har jag två tips för tillfället.

Först ut Sienna Miller. Denna otroligt vackra och naturliga modellen som faktiskt har vissa drag som skulle kunna vara svenska. Att hon dessutom varit tillsammans med Jude Law ( som själv är stor trendsättare ) gör inte saken sämre. Klänningar blandas med stuprör och kajalpenna med bara lite rouge.

image139182335-133182335-129




















Sist, men absolut inte minst Gwen Stefani. En av mina största favoriter och hon går alltid sin egen väg och är inte rädd att testa någonting nytt. Röda läppar blandas med försiktighet. Höga klackar med loafers. Skulle verkligen vilja ha ett plagg ur henne egna kollektion. Hon vet vad som säljer och vad som komma skall på catwalken.

image142image141image140



















Dags att sova.

Take Care.

Tisdag Del 1.

Först & främst, tack Mikaela för berömmet. Vill tipsa er om att besöka hennes, en svensk bloggtjej som snart ska tillbringa ett år i Amsterdam, ser fram emot bloggande därifrån www.soicanshakeyou.blogg.se .


Idag började jag mitt nya liv, haha inte riktigt så bra, men ändå. Jag gick på morgongympa med Kamilla 09.00 imorse och cyklade till & från den. Mycket givande. Ju längre gympan höll på desto mer visade sig solen. Härligt! Belv glad när jag insåg att äntligen skulle jag hinna tillbringa några timmar i solen innan jobbet började klockan 14.00. Jag cyklade hem och åt en välförtjänt frukost och lyssnade på P3. Sedan bärde det ut på gräet, hittade ett hyffsat vindstilla ställe, förvånansvärt! Smörjade in hela min vita kropp i rapsolja, en billig variant som jag rekommenderar. Dessutom bra för kropp och naglar, speciellt nu sommartid. Lite färg hann jag få, men efter jobbet imorgon hoppas jag på mer!    
182335-135
" man blir lik sin mor eller far
du har förändrat ditt sätt,
suddat ut varje spår
men i själen din , ja långt långt in
ekar tonåringens vrål"

kent - klåparen


Igår var en sorgens dag. Ingmar Bergman dog. Tidningarna var fint pyntade av honom idag och många sidor handlade om honom. Utan honom had emånga svenska skådespelare / skådespelerskor inte existerat och många utlänningar hade inte vetat vad Sverige var för något. Han gav svensk & även utländsk film ett stort ansikte. Jag har inte sett många av hans filmer, egentligen bara sett små snuttar av några, men det har räckt för att inse hur briljant & detaljrik han var. Filmerna är mycket vackert filmade med stor eftertänksamhet. Ingmar, jag hoppas du får träffa din Ingrid von Rosen i ditt nästa liv. 

182335-134Igår tog jag även årets första "riktiga" tur med båten, jag & mamma gjorde en visit ute på en holme som var välbehövlig. Man måste verkligen ta vara på dagarna när man jobbar varje dag och så fort sol chanser ges.

Det blir lite konstigt, för det jag skriver i detta inlägg skriver jg nu när jag jobbar i min ensamhet..( på en kladdlapp ) . Ett bra ssätt att fördriva tiden på. Här kommer & går folk i omgångar och det blir ingen riktig vila, men haha begär jag det på arbetet. Nej, nej jag tycker om när det är saker att göra. Gärna hela tiden. Jag tror det kommer att bli två inlägg idag, tänkte om en stund läsa tisdagens nya skvallertidning & tänkte ge er lite detaljer ifrån denna. Tänk så mycket sanning det står i dessa "blasskor" som de trycker varje vecka. Spionerna måste verkligen vara på spaning 24 h om dygnet. Fantastiskt! Ironi. De borde vara svarta av lögn de som skriver artiklarna, men icke.

Nej, nu ska jag gå & städa lite i butiken. Återkommer med skvaller!

Take Care.

I like.

182335-128


Mycket snygg bild.

En riktig guldgruva på skönheter!

Godkväll. Som vanligt borde jag sova, men svårt och lättare att skjuta upp det. Kollar på Beck, veckans film kan jag utantill, vet inte vrför jag ägnar tiden åt att se den igen, men det gör jag tydligen ändå. Helgen har varit full av party och övernattningar hos Fia, trevligt värre. Helgen blev ju dock inte som planerad, skulle ju till Tylösand, men icke. Lång historia som jag inte orkar berätta, besviken iaf. Igår var jag och Fia i Uddevalla och hamnade på ett grymt ställe, vi kom dit tack vare två grymma tjejer som vi träffade på Mc Donalds. Stället var rena guldgruvan och grym rockmusik. Väl värt att uppsöka igen. Tåls att rekommenderas.

Idag har jag varit helt utan planering på Ikea med Anna och sedan käkade vi otroligt god fisksoppa i haga på en jättemysig restaurang och avslutade med en latte på condeco. Köpte dock inget märkvärdigt på Ikea utan mest kollade runt på framtida köp som jag hoppas snart blir av, Anna handlade desto mer. Lyckans ost som redan har allt klart för sig i Uppsala.

I veckan är det jobb, jobb, jobb som väntar. 7/7 dagar jobbar jag, så om ni ser ett tält på mossholmen är det jag! Hoppas jag dock kan hinna med lite roligheter även denna vecka, så jag är öppen för förslag. För någon timme sedan bokade jag biljetter till Winnerbäck, grymt kul ska vi ha Fia. Trots detta är jag väldigt ledsen, skulle boka Kent biljetter i fredags, men var en kvart för sent ute och fick bara tag på tre i Lund! Imorgon så släpps dock mer biljetter tilll Gbg och jag har övertalat min syster att sitta klistrad framför datorn.. jag jobbar. Krig på ticnet imorgon med andra ord, och vi ska vinna den kampen!

Nu ska jag duscha och sova!

Take Care.

Slarv.

Har fortfarande inte slagit in min systers paketer och jag har inte heller städat iordning i min garderob och på rummet. Usch vad jag är slarvig. Jag har istället efter jobbet tillbringat tiden med Fia och planerat helgen och tjötat av oss. Vi kom fram till att imorgon kväll bär det av till Tylösand och där ska vi stanna tills på söndag, en hel helg, äntligen! Det spelar ingen roll hur det blir och vädret har ingen betydelse. Det enda som har betydelse är att få komma bort oh se några andra "väggar" och med trevligt sällskap. Innan jobbet idag var jag och mamma och skulle göra en "snabbis" i skärhamn, det blev en lång snabbis..som resulterade i tredje shopping påsen denna vecka. Så nu är jag väl uppe på en sammanlagd summa på ca 3000.-, haha. men ingen idè att vara efterklok i detta fall. Köpt är köpt.

Har egentligen ingen tid att sitta här och skriva nu, ska ju slås in paket och få kontroll på krigshögarna på rummet. När jag läste Camillas blogg förresten blev jag sådär nojigt nostalgisk, kom att tänka på lapparna. Har också dem liggande i en påse i en låda. Vi skulle beskriva varandra med hjälp av ett ord eller en mening. Sådant betyde rmer nu i efterhand än vad man trodde. Ett bra tips att läsa för att stärka humöret eller självkänslan.

Igår var jag på kockaburra, någonting som bestämdes väldigt hastigt efter jag hade slutat. Det var i alla fall jag,Fia och Jenny som drog dit och kul var det! Mycket folk och rockiga låtar kördes. Tycke rom när de tär mycket "nytt" folk man träffar, inte alla gamla bekanta. Måste ju även säga starkt jobbat till Fia som byggde på sin mobillista med ännu en "burra David", denna gången blev det en "2:a" efter. Haha. Hur stor är chansen att man träffar två killar gångerna efter varandra och båda heter David? Inte speciellt stor.

Nej, nu ska jag slå in paketer och sedan lägga mig och läsa allt nytt skvaller för veckan i veckotidningarna. Sjukt kul.

Godnatt. Sov Gott. Take Care.



Vill Ha.

♥ Linas kvällsbok på dvd.
♥ Pennkjol ifrån H&M.
♥ Bärbara högtalare ifrån Altec Leaning.
♥ Hallonrosa kuvertväska, Friis & co.
♥ En resa utomlands.
♥ Svart ögonfranslim ifrån Make Up Store.
♥ Besked ifrån högskolan.




Just det, kom precis på att jag ska hänga på låset till ticnet 9.00 imorgon, biljetterna till Kent släpps då.




Sjukt snygg du var.

Ser ljusare ut vid horisonten

Jag borde inte alls sitta här..inte ett dugg, men ändå gör jag det. Det är sol ute idag men känns innte som någon större idé att lägga sig därute när jag ska börja jobba klockan 14.00 och innan dess äta lunch med Johanna och Josefine ( jag ska bli bjuden på clubsandwich ) . Har ätit lunch själv de två senaste dagarna, nåot jag inte uppskattar särskilt så ska bli väldigt trevligt. Skulle gå ut och gå vid halv 12, har fortfarande inte gått ut och känns som tiden börja rinna ut. Orsaken till det var inte latheten utan för att jag fick två väldigt trevliga mail, som jag i fullfart svarade på. En tjej ifrån Kalmar undrade om jag var intresserad av att dela lägenhet med henne och en annan i Karlstad frågade likadant. Känns kul att inte hoppet är ute, men det känns mindre kul att framtiden fortfarande är oviss.

Efter gårdagens jobb var jag så trött så jag somnade någon timme, men det gick inte så långt så man blir sådär fruktansvärt seg när man vaknar utan jag fick världens energi. Mamma och systeryster hade varit i Stenungsund och köpt en kasse kläder till mig, det gjorde inte saken sämre. Så jag åkte till Fia igår kväll efter hon had ejobbat klart vid halv nio. Vi åkte och hyrde Rosa- the movie och fick sådana minnen från 14 års åldern igen, vad bra man hade det då! En underbar tid. Då var även somrarna varma och långa..Just precis nu spelas Cardigans på radion - favourite game, bra bra bra låt. I helgen så ska vi åka till Tylösand - jag, Fia, Sofia och Jenny och om de är någon som bangar ur åker jag ändå. För detta är min enda lediga helg och den ska inte bli dålig. Nej, inlägget bev inte så långt, men dags att sticka. Måste duscha och fixa till mig lite. När man väl orkar så är det lika bra att anstränga sig lite extra till jobbet, man känner sig en gnutta piggare då i alla fall.

Ikväll vid nio är jag ej kontaktbar, då är det project runway. Haha. Höjdpunkten, men vid tio kan ni säkert fråga mig om allt skvaller i veckotidningarna, har antagligen läst igenom dem på jobbet ikväll.

Take Care.

Vita kuddar.

( Inlägget skulle publicerats igår kväll, men gick inte. Därför blev det klistrat in idag istället. )

God kväll. Klockan är 00.03 och här är ekot, inte riktigt med nästan i allafall. Varit en lugn kväll med sällskap av Sofia och Jenny, kollade Beck på 4:an och smaskade popcorn. Inget märkvärdigt alls, men tillräckligt. Igår kväll blev en helt okej vända till kockaburra av. Utan planer på det alls, men kanske så det ska vara? Skulle dock upp och jobba tidigt så det blev rätt så lugnt. Annars idag så har jag cyklat med mamma till Skärhamn och utan minsta tanke på det så kom vi ut ifrån en butik med två feta påsar på en summa av drygt 1200:- Rätt lyckat. Haha. Men alltid kul när det inte alls är det man skulle ha..och ändå kommer man ut med mer påsar och mindre pengar. Köpte en söt röd kofta med stora knappar (mamma köpte även ett ex av denna), ett par vita korta city shorts och en grå kavaj jacka i militär stuk.

På jobbet lyssnar jag varje dag på P3 till min stora lycka. Musiken är varierad, med ett undantag för idag (igår) Iglesias med The ping pong song. Så otroligt sönderspelad..kom tre gånger under ca en timme tidigare idag. Usch. Det jag skulle komma till var att jag har fastnat mer och mer för en låt till min stora förvåning. Marilyn Manson, Heart-Shaped Glasses (when the heart guides the hand) . Vet inte vad det är jag gillar, men något är det. Har kommenterat denna låt innan, då handlade det dock om musikvideon till den. Sexvideon med ett otroligt långt intro. Det är dock någonting speciellt och snyggt över Marilyn i denna video när musiken spelas, några ansiktsdrag och liknande som jag gillar. ( Haha skrattar åt mig själv, folk måste tro jag är galen. Tolka mig rätt, tack. ) Har alltid tyckt han ser vedervärdig ut innan, men han har tagit sig. Annan stylist? Det farliga och kaxiga är tyvärr två egenskaper jag allt för ofta faller för. Det svårflörtade och oåtkomliga. Varför ska det vara så? Han påminner i allafall på många sätt om dig. Tyvärr. Lyssna på låten några gånger, med eller utan video.

image126Sedan mina kära bloggvänner  så vill jag ropa på er som först
och främst läser min blogg utan att själva skriva, STARTA EN
EGEN BLOGG, så får även jag någonting att läsa. Sedan till
er som redan har en blogg men som i flera fall missköter
( bara skriver ibland ) den, förstår ni inte - den
måste uppdateras innan den blir gammal.:) Visst, har inte
själv varit bäst på senaste, men bättre än flera andra i
allafall. Inga namn nämnda. Haha.

Nej nu är jag sjukligt trött och sängen och de kalla vita kuddarna ropar. Sov gott. Imorgon har jag sovmorgon, yes!

Take Care

image127

regnet det bara öser ner..


 

Somewhere.

Sitter och kollar på film, den andra filmen på några timmar. Rättare sagt kollar jag på Tv1000 och vad de har att erbjuda. Satte på den kanalen efter att jag sett att A lot like love skulle visas. Gillar den filmen. Den är sådär äckligt romantisk fast med någonting extra. De är någonting extra. Oförskämt glada, ledsna, lyckliga och har galet kul. Sådant man på sätt bara drömmer om, eller? image123image124
image122 










Ännu en dag med otroligt tråkigt väder, en sådan där dag som jag blir deppig på. Eller snarare en dag jag helt enkelt inte klarar av. Har varit mycket på senaste och jag är den enda i umgängeskretsen som inte vet vad de ska göra om drygt en månad. Tragiskt. Jag hoppas att jag vet, att jag ska plugga. Folk säger att de tror att jag kommer att komma in, att 14:e reserv är lågt när de tar in 100 stycken. varför jag var struken ifrån informationslinjerna var för att inte mitt "samlade betygsdokument" hade kommit in till studera. Det är inskickat nu, men vet fortfarande inte om de hinner ta hänsyn till det. Gick in på högskoleverket för att kolla om jag hade någon chans i så fall, det hade jag haft. Hade kommit in på samtliga både på betyg och högskoleprov, typiskt. Jag drömmer om en lägenhet, ett eget krypin. Att gå runt och plocka saker på IKEA och äta köttbullar i massor. Att möblera, tvätta och laga mat. Jag hoppas det snart blir av, annars tror jag att jag kommer tillbringa mycket tid i Fias lägenhet som hon snart ska flytta in i. Lyckans. 
image125 











Annars så jobbas det i stort sett varje dag. Det känns som om jag bara gnäller och kanske gör jag det också, dock inte med mening. Har mycket åsikter just nu bara. Arbetspolarna sköter väl inte fullt ut sitt jobb och varje gång man först ska visa vad någon ska göra och sedan ändå får göra det själv tar det på krafterna. Känner någon igen sig? Har fått ledigt hela vecka 32 för att kunna resa utomlands, nu kanske inte ens det blir av. Fia kan inte åka med och jag kanske måste planera min framtid den veckan. Surt. Måste ha sol, någon som vill åka med?

Idag blir det lugnt som den senaste veckan och helgen har blivit. Det är skönt, men tråkigt. Ikväll kanske det blir att träffa tjejerna bara och softa, upp tidigt även imorgon och jobba. Nu ska jag åka till Skärhamn och testa mitt nya kontokort och hälsa på lite folk på ica.

Take Care.




Det kommer mera..

Sen kväll alldeles för ofta. Ögonen går igen men ändå är jag så dum så jag tvingar mig att vara uppe. Inte skrivit på ett tag och ska inte bli speciellt mycket idag heller. Man hinner inte med allt man vill när man jobbar konstant. Imorgon är jag i allafall ledig, ska åka till stan och sedan fika med min kusin som jag träffar allt för sällan.  Helgen har varit mycket bra och innehållsrik. Robin tror han mirakulöst räddat mig från en total miss, middagar med vännerna och spelkvällar. Ensam hemma i veckan också, underbart.

Imorgon skriver jag mer. Jag behöver massage och det snart.

Sov gott. Take Care.

Fika, problemlösning & babyboom.

Har precis kommit hem ifrån Göteborg. Har fikat med Sofia, Fia, Mikaela och Malin. Mycket trevligt. Och en fika som nästan slukade hela middagsbudgeten. Haha, men det är man värd ibland. Det var skönt att hitta på något, se några andra väggar och klä på sig någonting annat. Händer ju inte alltför ofta nuförtiden. Det blev mycket diskussion om allt mellan himmel och jord. Vad som komma skall närmaste året och hur vi har det. Det vanliga i stort sett som man har att tala om.
 
Jag tycker det är intressant att se hur personer ser på problem. Vilka problem som är värda att nämna och vilka man prioriterar högt. Hur hanterar vi dem och hur hanterar andra mitt problem? Vilka finns där och vilka viker sig för gruppen? Vi är alla inblandade minst några gånger i livet i frågor vi helst inte skulle vilja vara med om. Men när man är det för man helt ta i frågan som den kommer. Man kan varken ta tillbaka det som hänt, gjorts eller sagts. Man får bearbeta problemet ifrån den punkten man är för stunden. Vi kan inte gå runt och tänka vad som hade hänt om inte ditt och datt hade hänt. Vi kan inte heller tro att alla gör precis som man tror att de ska göra. Man får inse sin begränsning och sina handlingar. Herregud allting blir inte alltid rätt. Men det kanske får en bra slutpunkt i slutändan? Vi är alldeles för bra på att klaga och gnälla. Att se allting negativt och att inte tycka någonting i stort sett är bra. Men hur har vi det egentligen? Kanske inte så illa trots allt, eller? Titta hur du har det, får du mat varje dag? Har du en säng att sova i? Har du kläder att ta på dig varje dag? Troligtvis har du detta. Var glad för det om du inte har någonting annat att finna glädjen i. Saknar du kärlek, att det är fel på alla killar / tjejer? Ransaka dig själv och se hur bra du själv är, är du verkligen perfekt? Tänk efter. Ett leende kostar ingenting, om det inte förgyller din egen dag kan det förgylla en annans.

image121


Imorgon är det upp för jobb igen, 07.30 ska jag vara pigg och på plats. Vi får se hur piggheten är : )  Imorgon kväll blir det nog till Sandra i St-Sund ett tag. Lite middag, lite halv party och lite mys. Bra kombination. Ska verkligen ta tag i min kondition ordentligt också. Sit upsen går bra, med utöka promenaderna och försöka komma igång så smått med fotbollen hade behövts också. Utan tvekan. Förresten vad härligt att just du tog åt dig av frågan. Snälla någon...har inte ens några kommentarer till det. Men grattis!

Insett en fruktansvärd tragisk sak också. Att samhället här runtomkring skriker babyboom! Och det är inte trettio plussarna som skriker utan studenterna. Den ena efterfesten efter den andra pryds med jättemagar på de små tjejerna och texter och bilder till det lilla livet. Ja, för det är faktiskt ett liv, har ni insett det? Att ni ska föda en liten levande organism som ska finnas till och vara lycklig. Hur lyckliga kommer ni själva att vara? Det kommer dröja länge om än någonsin innan ni kan gå ut och roa er på det sättet ni kunde innan. Ekonomin kommer att brista och många långa nätter kommer att vänta. Kul för er som ser er framtid som heltids mamma nu, sjäv hade jag aldrig utsatt mig för det. Det finns olika perioder i livet, vi är defenetivt inte inne i babyboom perioden än. Njut. Sedan kan ni njuta av små skrik. Men snälla skaffa er ett jobb, en bostad, ett stadigt förhållande och låt graviditeten vara något som är mycket noga genomtänkt. Ett barn kan man inte lämna ifrån sig. Inte om man önskar barnet en glädjande framtid.

image120


Nu ska jag sova. Det blir sent som varenda kväll, det är helt enkelt svårt att få ro. Lika svårt är det att komma upp när klockan ringer. Sov gott. Ta hand om varandra och er själva.

Take Care.


Någonting större.

    º       Jag blir så irriterad. Satt tidigare och skrev en rejäl början till ett inlägg som nu ännu en gång har gått upp i rök. Blir ju aldrig lika bra när man skriver en andra gång, tyvärr.  Idag har varit en sådan där dag man helst vill glömma, en på något sätt dålig dag. Humöret dåligt, vädret otroligt dåligt  ( like always ) . Kollade på Sandor / Ida som jag snodde med hem ifrån jobbet häromdagen, var år sedan jag såg den sist. Jag blev gripen på något vis. Jobbet gick bra idag, skönt att jobba morgon så man har resten av dagen på sig att göra någonting annat på. Var en hel del att göra, nya varor m.m kul att man har fått så mkt ansvar att ta hand om! Imorgon kommer ny leverans och ny beställning ska göras.

Detta väder gör mig galen, fullkomligt spritt språngande galen! Humöret är långt nere under jorden, huvudet likaså. Man ser det på alla människor mer eller mindre hur alla smått börjar ge upp hoppet. Sorgligt, solen snälla snälla..vad har vi gjort för ont? Jag har fortfarande inte städat bort alla de klädhögar som trängs i mitt rum..kanske ett ryck att göra det innan project runway klockan 21.00. Höjdpunkten på veckan!  Finns inget program som klassar det för tillfället. Får en sådan kick av det och kan själv sätta mig efter programmet vid symaskinen i hopp om att kunna trolla ihop något. Brukar dock inte gå så bra. Men drömma går ju.      

image116

Har även kommit till instinkt och bestämt mig för att Malmö Festivalen måste bli av. För min skull, Sannas och pälsks. Kan bli kul eller så kan det bli superkul! Antagligen det senare av de två. Glömde nämna igår att jag fick en jättesöt limegrön karamellskål av Mikaela i studentpresent igår. Söt, söt och ännu sötare. Tack!

Jag förstår mig inte riktigt på personer som verkar få känslor för minst lilla sak. Man blir inte kär på en vecka? Inte ens på två. Vi hade en livlig diskussion om detta i skolan i våras och åsikterna är självklart delade. Men jag anser ändå att på något sätt är "kär" stämpeln någonting som växer fram. Man kan vara förtjust, sugen på, attraherad osv av en person länge, till och med vid första ögonkastet, men det krävs någonting mer för att bli kär. Eller?


Imorgon ska jag först till tandläkaren 08.30, sedan börjar jobbet 09.30. Kanske kan börja något senare om vädret fortsätter att vara såhär...När jag slutar vid 15.30 kanske det bär av till gbg för en fika på det bästaste cafét. Kommer dock ej ihåg namnet, men grymt. I såfall är det jag och Sofiorna som åker in. Annars kanske det blir en fika i Stenungs trakterna i stället. Trevligt i vilket fall. Jag har kommit på vad jag saknar ständigt när jag jobbar och bara håller till hemma. att klä upp sig. Eller liksom göra sig iordning överhuvudtaget. Det existerar inte riktigt vid 7 tiden på morgonkvisten. Kanske kan försöka göra en insats tills imorgon?

Nu ska jag verkligen ta tag i klädhögarna en gång för alla. Attack! Sedan ska jag njuta framför Tv rutan för denna veckan. Hittade förresten bilde rjag tog på Caroline för den sista fotouppgiften som aldrig blev av. tyckte hon kunde få pryda min blogg kvällen till ära. Röda läppar är hett, väldigt hett!      º

Min önskelista:

? att min mobil snart ska fungera.
? en ny kamera, saknar foto stunderna.
? att åka till malmö festivalen.
? att komma in i kalmar, (ligger som 14:e reserv..hopplöst?)
? en städerska.







                                                                                                                                                    Take Care



Egentligen.

Det regnar idag igen. I veckan igen. I månaden hitills igen. Så tråkigt. Men vad ska man göra..Jag kollar på allsång på skansen och nu friidrott, fyller kvällen lite i allafall. Har förövrigt haft mycket trevligt sällskap av Mikaela, nyss hemkommen ifrån Holland. Hon återvänder i Augusti så nu hinner man äta några middagar och lite sånt med henne. Gott! Vi skapade en blogg åt henne, så nu förhoppningsvis får jag snart en ny blogg att läsa. Kul! Som ni i MP3 kunde läsa i förra inlägget så ser det nu ut som studentkorten löser sig, en himla tur. Om vi inte hade ingripit hade det inte blivit några kort. Vill inte ens tänka den tanken. Imorgon bitti är det jobb igen, ingen ro och ingen vila. Men pengar som mamma säger. Jag har insett att jag behöver ha en man som kan ta hand om min ekonomi, för det förstår jag mig inte helt på. Var på banken med mamma idag och skulle kolla upp vettiga lösningar för mig. Förstod i stort sett inte ett smack, tragiskt nog. Men man kan inte vara bra på allt.

Det här har växt i mig
Åh, så länge nu
Regnmoln brukade jaga mig
Och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Du var full och jag var full
I aprilsolen
Du är den sortens flicka jag gillar
För du är tom och jag är tom

Och hon sa:
Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)



Jag och Mikaela letade runt efter lite härliga namn på drinkar, hittade både roliga namn och otroligt härliga bilder. Man blev väldigt läskad och om möjligt ännu mer sugen på ett soligt väder. Jag längtar även efter förändring..små som stora. Allting och ingenting. saknar MP3 och saknar värmen. Jag saknar även dagar då ingen stress infinner sig och jag saknar någonting att längta efter. men det ordnar väl sig, som alltid. På något vis. Det är märkligt hur vissa männsikor lyckas med allting de gör, de liksom aldrig får känna på hur det är att få ett bakslag, eller att de får hitta en annan utväg. Grattis till dem!

Nu orkar jag inte skriva mer, behöver sova och kolla friidrott. Kolla in drinkarna här nedan och sov så gott.
Take Care


image111image112


image113image114





Meddelande till Mp3!

Nu har jag och Eleonore ansträngt oss till det yttersta för att även vår klass ska få studentkorten. Ellen ringde först Ulf för att se vad han hade att säga om detta. Han ville inte ha med saken att göra och att det inte var hans problem (någonting det visade sig vara). Jag ringde först fujicolor skolfoto i gbg och pratade in meddelande, sedan skcikade jag även ett mail och berättade hur det låg till. Vi kände att vi behövde ringa någon annanstans också där man fick pratade med någon direkt.

Jag kom fram till en trevlig kvinna och berättade hur det låg till. Hon gick in på vår klass och såg att ingen hade fått utskickade kort, men däremot hade även vår klass fått "talonger som skulle skrivas på. Någonting läraren hade ansvar över. Till slut så sa hon att hon kunde skicka ut nya talonger till oss, som är viktigt att man skriver i ( annars blir det inga kort ). Detta kan dock ta några vekor för de stänger ned laboratoriumen under semstern, men bättre sent än aldrig anser jag. Så kolla nu extra noga i brevlådan och skriv i den och skicka in. Ni som läser detta påminn de andra i klassen, jätte viktigt.


/ Malin


image110

It doesn`t matter who you are.

Det blåser. Otroligt mycket. Mitt huvud är så trött, men dumt att gå och lägga sig detta klockslag. Då kommer det knappast att bli någon sömn inatt. Jobbat idag so alla andra dagar i stort sett, men dagen gick undan för en gång skull, mycket på grund av att det var en ny tjej som ska börja jobba så jag var "lärare". Haha. Jättetrevlig och kul med någon tjej i samma ålder som mig. Det kan nog bli hur bra som helst! Igår var en lugn kväll, var bara en sväng hos Robin och kollade på Live Earth, väntade förgäves på Mando Diao...någon som vet när de spelade? I fredags var ju jag och Fia ute i stan som jag skrev tidigare. Kvällen blev hyffsad soft på pustervik..spelningen var kanon, men technot som kom efteråt var katastrofal.


From the top of the first page
To the end of the last day
From the start in your own way
You just want somebody listening to what you say
It doesn't matter who you are


Sanna frågade mig igår om jag var sugen på malmöfestivalen i augusti. Såklart man är sugen! Mando Diao, Timbuktu och massa skåningar tackar man inte nej till! Jag måste bara veta innan jag köper biljett hur min höst blir. Kan ju vara lite tight om tid om jag ska flytta någonstans. Men vi får se.


Look at the stars
Look how they shine for you
And all the things that you do



Ikväll blir det film med tjejerna hos Jenny. Kanske en sväng till Haddocks också,men slappt ska det i allafall bli, helt slut och super trött. Men på något sätt vill man ta vara på dagen. Sommarens dagar går ju fortare än vad man hinner med. Usch så tråkigt.


Sunlight opened up my eyes
to see for the first time
it opened them up



Tack Mikaela för förslagen till "bild" artikeln, jättebra! Ingen som har ännu mer förslag? Tänkte ju på något sätt geenomföra den artikeln tävlingen en rolig sak liksom. Jag har förresten inte hört någonting mer om studentkorten. Jag hoppas jag dock snarast gör det, vägrar någonting annat.


And you, You drift through the years and life seems strange,
And one dream appears and love is its name.


I veckan är det mest jobb hela tiden. Ledig tisdag och söndag tror jag. Jag lever ju på jobbet! Tragiskt, men gott med pengar. Man kanske någongång kan känna det. Typiskt bara att man är skyldig mamma grymt mkt...blir liksom nästan ingenting över. Jobbet gör sig ändå värt allt slit när det kommer in människor och berömmer mig för bra service och trevlighet. Det värmer på något vis. Jag hoppas även att solen snart kommer att värma. För ännu en gång, var är sommaren? Borta..

Take Care.



image109

Coldplay.

Kopierad...erkänner. haha

{ Förlåt sanna, men var tvungen att copy din lista, så grymt kul. Tack! Förresten så ska jag kolla upp hur jag är ledig framöver. Vi måste ses! }

10 favoriter

Färg:
Röd
Mat: Spagetti och köttfärssås
Låt: Please Please Please - Shout out louds
Film: Vingar av glas
Bok: Små citroner gula - Kajsa Ingemansson
Sport: Fotboll
Årstid: Vår och Sommar
Veckodag: Lördag
Glass: 88:an och krossad choklad
Tid på dygnet: 20.00

9 för tillfället

Humör:
  Trött men glad
Tanke: Borde sova...
Kläder: Grå klänning och vita leggings
Bakgrund: På datorn? Champagnefrukosten..
Nagellack: Aprikos-rosa
Tid: 23.41
Bästa sak: Skor
Irritationsobjekt: Att jag ska upp och jobba..

8 första (absolut första)

Bästa vän:
Josefine
Husdjur: Katt..
Kyss: Linus
Piercing: Örat?
Förälskelse: Per
CD skiva: Carola eller Aqua I think..
Bil: Fortfarande mammas..
Ord: Vet inte?

7 senaste

Telefonsamtal:
Fia
Mat: Mackor
Dryck: Citron saft
Biltur: Hem från jobbet..
Tv-program: Will & Grace
Spelad låt: Snow Brigade - Mew
Köpta klädesplagg: Grå klänning + Svart top ifrån MQ igår


6 har du någonsin

Dejtat någon av dina bästa vänner:
Tror det..
Brutit mot lagen: Kört dagen efter med antagligen alkohol i kroppen, gills det?
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Absolut
Varit med på TV: Nej, men i tidningen
Kysst någon du inte känner: Haha. Dum fråga!

5 nej tack

Kläder:
 håller med Sanna, sletet 90 tal. Usch.
Mat: Lever, stekt torsk, ugns pannkaka
Musik: techno och dansband
Dryck: Redbull
Personlighetsdrag: Smörighet

4 saker
Du gjorde igår kväll:
Lagade mat och kollade film
Du kan höra just nu: Mew
Du inte kan leva utan: Oj.
Du gör när du har tråkigt: Msn, tvn...m.m

3 personer
Du kan berätta allt för:
Fia, Sofia och Josefine
Du tycker om: Gustav Norèn, Alexander Skarsgård och Jared leto
Du inte gillar: Von Sydow, tårna i den där sko reklamen m.m ( säkert alldeles för många )

2 val
Kaffe eller te:
Både och, olika tider på dygnet.
Vår eller höst: Vår!


Genom ett regnigt Europa.


Hur kul är det att vakna upp till ett ständigt regnande i ett konstant mörker?
Inte alls roligt och det är en plåga att ens försöka komma upp ur sängen. Tyvärr har man inget val när jobb väntar. Det är bara att trycka upp huvudet ur kudden. Gå ned för trappan och dricka te, grova mackor och naturell yougurt med mammas jordgubbar i. Och se glad ut! För vad ska man göra? Mamma konstaterade i bilen att det är antagligen detta väder vi kommer att få leva med framtida år. Klimatförändringen. Jag vägrar! Hjälper det? Jag gav ett förslag på jobbet idag att flytta hela verksamheten utomlands och fortsätta sälja där. När kommer den sommaren vi i tre årstider har längtat efter? I september? Okej, men vad snällt solen. Då alla börjar jobba igen, skolan har startat och allt annat. Nej tack! Jag vill ha den här nu. Sola, bada och kunna sitta ute rysligt sent in på nätterna och bara njuta. De där kvällarna man aldrig glömmer och allting luktar så gott. Blommor, det salta havet och det grillade köttet. Man kan använda klänningarna man köpte i våras och vara härligt sommarbrun. Nu-kritvit. Tragiskt. Varenda kund som kommer in har en åsikt om vädret, vissa gör det bästa av situationen medan andra gnäller febrilt. Jag är någonstans mitt emellan ( försöker vara det i allafall. )



Idag ska jag bara ta det lugnt.  Städa iordning en del snart och sedan ta en tupplur. Helt slut. jag är inte van att gå upp 06.30 än, man märker vilka tydliga sömnmönster man har. För att komma upp på morgonen är verkligen jobbigt. Det är dock mysigt när man väl befinner sig på jobbet. Man bakar lite bröd och sätter på kaffe, det luktar gott, blir varmt och kaffet är verkligen underbart gott just då. Att till det lyssna på P3 gör inte saken sämre. De spelar ju verkligen rätt musik! Bra, bra bra. Gillar en låt speciellt mycket. Florence Valentin - Pokerkväll i vårby gård. Grymt skön sommarlåt. Om någon har den på computern där hemma är jag väldigt intresserad!



Igår såg jag och Fia en grymt rolig film för övrigt  "Allt om min buske". Handlingen är kass och egentligen filmen också. men skämten och den grymt snygge brorsan till systrarna i filmen gör filmen väldigt sevärd. En lätt film till ett tråkigt väder. Testa!

image106image105














Imorgon blir det jobb och sedan utgång för mig och Fia. Vi ska återigen till stan och se vad den har att erbjuda kvällen till ära. Snälla snälla.....låt det vara uppehåll. Please. Det ska i allafall blir kul, oavsett väder, ställe och musik. Det vet jag! Nej nu ska städa, bädda rent i sängen, promenera och sova. Pigg och glad tills imorgon.




Move around the floor in a loco-motion
(C'mon baby do the loco-motion)
Do it holding hands if you got the notion
(C'mon baby do the loco-motion)
There's never been a dance that's so easy to do
It even makes you happy
When you're feeling blue
So come on come on do the loco-motion with me
You gotta swing your hips now



 
Take Care.


image108


Man längtar tillbaka till Cypern i detta väder. Kanske det blir en repris i år? Eller bär det av på en restresta någon helt annanstans. En resa i augusti lär bli av i vilket fall.

3 Juli.

För det första. Tack för att ni skriver små rader till mig här på bloggen, då vet man iaf att ngra snackare läser. Tack, fortsätt gärna. Mikaela, bra att du vill se Spice Girls, boka boka boka.:) Ja, det var Lifehouse gårdagens textutdrag kom ifrån, en av mina absoluta favorit låtar.

Idag har varit en lång och extremt jobbig dag. Skulle jobbat 7.30-14.00, det blev istället till 17.00. Ingeting som alls uppskattades när jag endast ätit en macka och lite kaffe på jobbet. Jag var på svimningsgränsen när jag kom hem...ingen härlig känsla. Jag åkte och hyrde en film jag länge velat se "när mörkret faller". Mycket mycket sevärd och fick mig att inse hur lyckligt lottad trots allt man är. jag lever inte under några hot, och inte under familjeförhållanden som inte tillåter mig att göra det jag vill. Det ska vi vara tacksamma över. Det finns alldeles för många här i Sverige inte minst som inte har det så. Kanske någon som läser just nu? Vi måste hjälpa varandra.

Imorgon är jag ledig. Skönt! Jag ska åka 09.15 till Stenungsund och träffa Fia. Kanske köpa mig någon ny tröja och fika och snacka. behövs i detta otroligt tråkiga väder. helt sjukt. Stoppar det aldrig? Aja, morgondagens väder ska inte få sätta stopp för oss i allafall.

Vill tacka min syster också. Hon är för det mesta guld värd.

Borde gå och lägga mig, men vill gärna skriva färsigt och sen se klart "American idol". På något vis blivit fast i den smörjan dessa sena tisdagskvällar. Kanske inte en jättebra sak, men vad gör det egentligen i det stora hela? Inte ett skit. Förresten är jag grymt arg, irriterad och ledsen. Jag har undrat ett tag och frågat andra klasser om de fått sina studentkort vi tog i skolan. Alla verkar ha fått dem utan vår klass. jag frågade dme om de fick skriva i ngt när de tog korten och de svarade då att de fick skriva namn och adress på ett papper läraren hade fått. Inte vi. Vår lärare "slarvade" antagligen med även detta, blir man förvånad? Inte. Så imorgon ska Eleonore förhoppningsvis ringa honom och se vad han har att säga. Om vårt klasskort är raderat vet jag inte vad jag gör. Fy fan rent utsagt.

3 juli är för övrigt en väldigt speciell dag för resten av livet.

Nu ska jag borsta gaddarna och se klart tvn. Behöver sova, för sängen är gosig.

Take Care


image104

Ni saknas!

23.09

182335-101



Idag var jag och Sofia på Liseberg. Vi åkte vid fyra för att hinna åka lite innan Lottas allsång började klockan sju. Det började jättebra, uppehåll och kul åkväder. Men sedan när det var dags för att köpa våffla och gå till stora scenen och lyssna på Sebastian Karlsson, Magnus Carlsson och Bert Karlsson ville det våta där uppe bara ösa ned. Ett otroligt regnväder bara öste över oss och den stora publiken som hade samlats. Tråkigt och väldigt blött. Våfflorna smakade dock väldigt gott, men aj så mättande. Illamående. Men vad gör man inte? :) Vid allsång publiken nära oss stod en yngre man , äldre kille. Äh någontans i trettioårs ålder gissningsvis och såg allmänt bortkommen ut. Han stod själv med siden kavaj, lackskor och bakåtslickat hår. Om inte detta räckte så visade det sig att han var ett stort fan till Magnus Carlsson, om han inte trodde att han själv var honom. han höjde armen som om han var på rock konsert och vinkade efter Magnus. Han gjorde även en egen dans till hans låt och levde sig väldigt in i låten. Publiken runt honom plus jag och Sofia hade väldigt nära till skratt. Med all rätt. Fick tagit ett kort bakifrån på honom.


182335-102
Vi hade i allafall en trevlig eftermiddag trots allt regn. Och det var väldigt härligt med en dag ledigt. I morgon bär det dock av till jobbet igen, 08.30 rättare sagt. Inte jätte charmigt, men vad ska man göra.

På onsdag ska jag och Fia bege oss en sväng till stan med våra skadade produkter i form av en mobil och en kamera. Vi får se vad resultatet blir. Jag ska också laga middag tillsammans med en trevlig kille i Kungälv. På torsdag är det jobb, så även på fredag men på fredagkvällen blir det utgång med Fia, like allways.Vi ska på någon form av release party på Pustervik för en forna Bad Cash Quartet medlem som ska satsa lite på sidan av på egne hand.  Blir nog kanon. Vad ska man ha på sig? Fredagens problem. Haha.

Nej, nu ska försöka sova i regnet. Ska ju upp rusk tidigt imorgon.



182335-103

Det var grymt mysigt att köra hem blöt i regnet med musik på och värme. Då uppskattas det på ett helt annat sätt än att stå ute och bli genomblöt.


Sov så gott.


Take Care.





Imorgon...

'Cause I am hanging on every word you say
And even if you don't want to speak tonight
That's alright, alright with me
'Cause I want nothing more than to
Sit outside Heaven's door and listen to you breathing