Tisdag del 2.

Tillbaka igen, men detta inlägg skrivs i nutid, alltså inte på jobbet. Läste tidningarna som jag sa, men stod som vanligt inget som egentligen är utav intresse. Mest inspiration kan uppstå. Hittade dock i denna skvallertidning plus några andra ett par kändisar som vi borde kolla lite extra på. Bra trendsättare just nu. Tips helt enkelt i från Malin väntar!

Jag vill börja tipsa er killar om några hunkar som bär snygga outfits just nu.

Först ut blir Pierre Casiraghi, prins av Monaco. Såg han häromdagen i en tidning och även idag och hans kläder och kropp matchar varandra perfekt. Han visar gärna en helt annan sida än prins sidan och gillar att klä sig hippt och ledigt. Det längre lite surfaktiga håret är inbjudande.

182335-130182335-132182335-131

















En annan man som har muskler som en gud och skådespelartalanger vi bara drömmer om. Matthew McConaughey. Hans beach look med stora surfarshorts och bandana runt i huvudet borde alla bära. Tyvärr har vi inte lika fins väder här i Sverige. Även han kör surfarhåret och verkar inte tycka detta är i vägen en varm sommardag.
image137image136image138
















Och nu till oss tjejer. Även här har jag två tips för tillfället.

Först ut Sienna Miller. Denna otroligt vackra och naturliga modellen som faktiskt har vissa drag som skulle kunna vara svenska. Att hon dessutom varit tillsammans med Jude Law ( som själv är stor trendsättare ) gör inte saken sämre. Klänningar blandas med stuprör och kajalpenna med bara lite rouge.

image139182335-133182335-129




















Sist, men absolut inte minst Gwen Stefani. En av mina största favoriter och hon går alltid sin egen väg och är inte rädd att testa någonting nytt. Röda läppar blandas med försiktighet. Höga klackar med loafers. Skulle verkligen vilja ha ett plagg ur henne egna kollektion. Hon vet vad som säljer och vad som komma skall på catwalken.

image142image141image140



















Dags att sova.

Take Care.

Lämna gärna en hälsning här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback