Tur i spel, otur i kärlek?

Gyllene Tiders "ska vi älska" spelas och sommaren känns faktiskt väldigt nära. Solen skiner och första middagen ute är ett faktum. Härligt!

Mormor, farmor & farfar, moster & morbror är här, vi har ätit och jag har fått pengar och en elektrisk pepparkvarn. haha, komiskt men praktiskt. Man är så otacksam för "flytta hemifrån" saker, men jag tror att snart kommer den dagen som man blir väldigt tacksam för dessa ting. Eller betyder de att de vill att man ska flytta snabbast möjliga? Tror dock inte det, de tänker bara ett steg längre.

Igår firades jag av tjejerna, trevligt värre blev det. Vi utförde en femkamp på Liseberg, det visade sig att jag var en talang på golf. haha, kanske ren tur? Vi hann även åka både flumeride och balder..sugen på att åka dit snart igen, någon som vill följa med? Elin vann center stjärnvinst, gott gott. Haha jag vann en gosedjurs hund på golfen, jag sa till Sofia att jag inte gillade hundar, så hon fick den istället. Efter det blev det förfest kalas hemma hos mig innan det var dags för en natt på kockaburra. Jag fick två ursöta klänningar, sitter just nu i Sofias gåva - mamma tyckte den var mysig :) Fick även en jätte söt ring, som tydligen skulle vara en typisk "malin ring". Jag fick också ett kuvert med triss lotter och tia lotter. Vann 70:- som jag löste in till nya lotter idag, och då vann jag 80:-, tror stenhårt på ordspråket tur i spel, otur i kärlek. Känns så i alla fall. 

Blev överlycklig igår när jag läste de nya artisterna till Hultan, så nu m¨åste biljetten fixas! Ett MÅSTE. men nu måste jag vvara lite mer social I think.

SE YA! 

England - resan med shopping i fokus.

Godkväll. Det var längesedan jag skrev sist, tråkigt nog. Dels har jag inte haft tid för det och så har jag även varit bortrest sedan i måndags i England.
En annorlunda resa med både skratt och gråt. Det som hände där ska jag dock lämnat osagt, det som hände där stannar där också. Bäst så. Har även hunnit fylla år, igår (26:e) och fick mig en grymt bra present när jag kom hem idag (fredag), en dator! Sitter och skriver från den just nu, inte alls tokigt. Pälsk, ska även glädja dig, den har en inbyggd webcam! Haha på tiden, eller vad tycker du?:) Imorgon bär det av till Liseberg på invigningen för fem kamp, och för att fira mig. Hoppas det blir lyckat, hade dock varit typiskt om det blev katastrof....vi får väl se. Handlade mycket kläder i England , utan ångest alls faktiskt. 

- Två Bh:ar
- Två par skor
- En klänning
- Tre par trosor
- Två par shorts
- Ett linne

Kul värre, var grymt billigt! Det var så himla roligt när den "andra Malin" skulle lämna in sin väska på incheckningen, haha och den väger 34 kg! det roliga är att hennes väska tom inte väger mkt alls, men hon shoppade en del också.
Tror det är dags att sova snart, måste upp hyffsat tidigt imorgon för att hinna duscha bla..orka stressa. Inte. 

Take Care.  Sov Gott.
 

Kärlek är kärlek, eller?

Godkväll. Nu ska jag snart börja plugga, den kloka sidan i mig säger det i allafall. Den mer lata och tillbaka lutande sidan säger att jag borde sova. Svårt att ta ett beslut när sidorna bråkar så. Kanske blir en kombination, jag börjar plugga men somnar? Troligtvis den mest troliga sanningen. Tyvärr. Det är kallt här i källaren, men internet strejkar på övervåningen så lånar lyx datorn, får passa på när ägaren är på resa. Ägnar mig åt att växellyssna på P3 star och svea, trevligt nöje. Troligen den enda kanalen med ett stort varierande musik utbud. Ett stort plus åt det.

Tillbaka till skolan så fick jag i allafall lämnat in alla återståenda delarna i projekt & företagande, ett mindre problem. Skönt! Dock återstår väldigt mycket, men man får ändå en känsla av att slutet med stora kliv närmar sig. Bara att veta att det inte ens är en vecka kvar tills vi beger oss till England får mig att inse att studenten inte längre är en dröm långt borta. Jag har väldigt mycket kvar att fixa denna vecka, men jag har ändå fått ett hopp om att det kan lösa sig. Skulle så gärna vilja ha hjälp med en uppgift av någon bara, Robin du har väl inget för dig? Ta ditt sunda förnuft och hjälp en stackare..tack!

Bestämde mig idag för att stanna i skolan under praktiken, tråkigt men underlättande på många sätt. Jag och Eleonore kan då tillbringa tid i lägenheten och börja städa ur den och bo där den sista tiden, kommer kännas tomt utan lägenheten och Ellen, men allt har sitt slut.

På tal om Eleonore kom jag nyss ifrån henne, hon skulle använda mig som foto objekt, naken! Haha så jag fick så snällt plocka av mig alla plagg och lägga mig på en röd matta med en ros i handen, inte helt bekvämt men vi fick oss ett gott skratt. Man får ställa upp för varandra, men Mats kommer undra vad vi sysslar med. Först använde jag Ellen som modell i en uppgift med endast iklädd en päls och nu detta. Komiskt. Äh , han mår nog inte dåligt av att se lite bröst!

Ska tacka Marianne medan jag kommer ihåg det. Tack så jätte mycket för hjälpen, den största stenen på länge släppte tack vare dig. Tack Tack Tack.  

Skriver ett mycket intressant Etik & Moral arbete om omgifte. Jag blir så fruktansvärt förbannad, hur kan man gifta bort en 6 månader gammal bebis? Hur fungerar vår värld egentligen. Vi måste hjälpa varandra på ett mycket bättre sätt, så ingen behöver utsättas för sådant. Övrigt i veckan blir det plugg och stan med Sofia bland annat. Ska köpa presenter, men inget annat får köpas, är totalt bankrutt! Får ont i magen bara av att tänka på det...Hur överlever man? Nu ska jag gå upp och koka mig en kopp te och vara glad över att inte har gifts bort ännu. Ett äktenskap ska inte byggas av ekonomi, utan av kärlek.

Det tyska ordspråket: "Den som förlorat friheten har ingenting mer att förlora" är något vi ska ta till oss och dela med oss av.

Take Care

Söndagar

(blev inte publicerat i söndags!)

Har verkligen gjort någon nytta idag, stolt. Städat och rensat garderoben. Nödvändigt och skönt nu efteråt. Snart bär det av till alla barnen i simhallen, idag är det bojdag. Blir intressant vilka som vågar bada med flytväst och inte, varför skulle man inte våga undrar jag? Kanske någon av ungarna kan besvara det idag.

Solen är verkligen i ögonen och det är helt underbart. Något som dock inte är lika udnerbart är att samhällsprovet är imorgon och jag har fortfarand einte öppnat boken (seriöst!), och om sanningen ska fram orkar jag inte bry mig. Ikväll blir det hel kväll framför TV med Sofia, haha jätte onyttigt men kul. Kvällens schema:

- Playa del Sol
- Parlamentet
- Wallander

Nu ska jag en snabbis ned till mormor och smaska i mig lite av hennes delikatess äggost idag igen.
Svårt att låta bli!

Take Care

Fantastiskt Fenomen!

Värme är något fantastiskt fenomen som utger en sådan totala lycka till alla, underbart. Sådan lycka i luften var det idag.
Bussen åkte 10.10 och för ovanlighetens skull hann jag med den. På bussen fick jag trevligt sällskap av Robin, alltid kul när man slipper sitta själv och stirra ut genom fönstret. Det var väldigt varmt ombord och Robin klagade flera gången (förneka det inte, haha). Mamma hämtade upp mig i Kungälv och vi brummade vidare och köpte blommor och sedan vidare in till stan. Efter flera timmars letande hittade vi äntligen en studentklänning! Så himla skönt att ha ett problem mindre att tänka på, vi hittade även en balväska så allt känns helt plötsligt lite mer under kontroll. Efter shoppingturen åkte vi på 85 års kalas. Det är trevligt att ibland ta sig tid och bara sitta ned och fakttiskt vara lite social åt gamlingarna. Mamma brukar säga att man ska ta vara på medan man kan träffa dem, de kan faktiskt snart vara i graven. Sant och försöker tänka på det ibland. Åt iallafall mormors älskade äggost och alldeles för mycket andra godsaker, fortfarande mätt.

När jag kom hem, vid 20.30 ringde telefonen, det var Ulrika ifrån Holland. Hon var jättetrevlig, och vi pratade väldigt länge, jag blir mer och mer sugen på att åka dit. Hur ska jag göra? Jag har skcikat in ansökan till högskolorna idag, måste ju i allafall se om jag kan komma in och har någon chans. men snäll ge mig råd på hur jag ska göra med Au-Pair jobbet, OM jag nu får det..? Ska jag göra det då? Eller plugga OM jag kommer in? Snurrar ordentligt i skallen...

Har för övrigt fortfarande inte öppnat samhällsboken, hur går det för dig Camilla? Vilken sida är du på?...Får panik och imorgon har jag ingen tid att plugga på, då väntar sundahallen och alla barnen på mig som vanligt, defenetivt roligare än pluggandet av 50 sidor samhälle. Någon som inte håller med? Ska nog snart sova, trött och sliten..    
                                                                                                                                                                 Take Care

Fredagen den 13:e, en mycket bra sådan!

Skriver ett mycket sent inlägg, alldeles för sent för min överkokade hjärna, men ska iaf genomföra det :) Man behöver på något sätt prata av sig och minnas dagen, viktigt på något vis. Tror jag kan skriva med hjälp av The Fray, inspiration! Idag har det varit en väldigt bra dag, sol och lycka. Älskar att vakna upp och känna strålarna genom fönstret och veta att det blir en bra dag. En sådan dag var det idag.

Körde bilen till skolan idag, en bra början, man kan bestämma över sin tid själv och slipper vara beroende av en allt för lång busstur. Grafisk Design var första lektionen på schemat, fick två underbara omdömen som jag bara inte kunde hålla leendet borta ifrån. Ulf tyckte min tolkning på de sju dödssynderna var bäst (har aldrig tidigare hänt, så kändes konstigt på något vis, man räknar med att ngn av de två favoriterna skulle vara bäst!) Nämner inga namn, men tror vissa snabbt kan reflektera till rätt personer. Mina parfym förpackningar jag gjorde klart 00.50 torsdag natt fick också högt betyg. Efter detta börjad en nervös Malin växa fram, på schemat väntade ett svenska C tal som jag inte hade några förhoppningar alls på. Efter att jag pratat färdigt inför klassen fick jag betyg på talet med en gång, blev helt ställd. Klart mvg, när blev Nabila snäll? Fick även reda på svenska B talet, mvg- där. Har vindarna vänt? Har motivationen på något sätt kommit tillbaka? Hoppas den är hållbar tills 8 juni. Snälla...

Efter skolan gick jag och Malin och stor shoppade för våra mammor på maxi, mycket trevligt och underhållande. Efter det raka vägen hem till ön. Bilen kokade av värme hela vägen och jeansen kletade sig på huden. I kväll har det för övrigt varit väldigt trevligt. Jag, Mikaela och Jenny satt och pratade om sommaren, balen, studenten och jobb. Rogivande och förväntningar. Veckorna går så himla fort nu, fort fort fort. Det kändes som det var sportlov i förrgår ungefär...påsklovet har ju susat förbi det med...inget lov kvar nu ju mer än det jätte långa som man inte vet iår när det tar slut. Spännande!

Imorgon ska jag ta 10.10 bussen till stan för att möta upp mamma som varit på tjejmiddag idag. Vi ska ännu en gång leta oss igenom djungeln (stan) efter balväska och studentklänning bla...haha ska bli intressant om det blir några framsteg. Ska i allafall lägga mig nu, kort men gott. Godnatt! Take Care.

" There are certain people
You just keep coming back to
She is right in front of you
You begin to wonder
Could you find a better one
Compared to her now she?s in question

And all at once
The crowd begins to sing
Sometimes the hardest thing
And the right thing are the same

Maybe you want her
Maybe you need her
Maybe you started to compare
To someone not there "

utdrag ifrån..
All at once - The Fray

Hurra för Fienden och Penelope Cruz!

Idag tog jag mig friheten att vara ledig ifrån skolan för att i förhoppningen få gjort någon nytta. Svaret är att det inte riktigt blev den nyttan jag hade hoppats på. Plugget ligger fortfarande på hyllan (snarare runt på alla bord, golv, och runt alla datorer!) medan jag fick handlat lite roliga saker på loppis och en alldeles jättefin silvermålar färg i färgaffären. Väldigt onödigt, men roligt. Ska måla texter på väggarna i rummet var tanken, väntar bara på att P-O ska komma så han kan ge mig en bra kniv man kan använda att skära ut texten med.

Jag har kommit på vad jag är bra på, att göra allting som jag inte ska göra. Jag trotsar på något sätt mig själv med att sätta mig i kniviga lägen och framförallt stressade sådana. Gillar när saker sker spontant, iaf när det är roliga! Det är fint väder ute idag, soligt men dock kallt i luften. Tycker iaf det är enormt upplyftande med lite sol när man vaknar, kanske jogging turen kan bli av idag?

Ska också tipsa om någonting idag. Kanske var någon mer en jag som såg programmet Kobra för några dagar sedan? Det visades ett reportage om en konst grupp som kallar sig Fienden som sysslar med att tillverka alldeles fantastiskt coola tröjtryck. Provoserande bilder och texter, lite klipp och klister verkstad. Kollad ein deras hemsida idag och blev frälst. Dels av hemsidan uppbyggnad, grymt bra grafiskt gjord och givetvis av T-shirtsen. hemsidan är:
www.fienden.se och är verkligen värd att titta in! Tänkte ge några smakprov ur kollektionen. Det fräcka är att varje tryck görs endast i 50 st exemplar, så verkligen först till kvarn! I gbg säljs de tillexempel på weekday, men går även att beställa via hemsidan.

image72image71

image74image73














Högt mode tröjan är min favorit, och funderar skarpt på att skicka efter en sådan! Finns dock bara en storlek kvar av den..så känns lite riskabelt. Jag ska lätt kolla in weekdays kollektion och urval av T-shirtarna iaf, like it.

Har försökt fått bukt på mitt tal jag hade tänkt att hålla imorgon, blir väl inte jättebra kanske, men som Camilla skrev "bättre att göra någonting, än inget alls" ( inte citerat ). Såg precis något jag blir överlycklig för! Penelope Cruz, min favoriters favorit ska designa kläder för klädkedjan Mango! Såhär stod det:

"Kändis + modedesign = framgångsrecept, om man får tro den nya trenden. Skådespelerskan Penélope Cruz och hennes syster, såpastjärnan Monica, ska designa en kollektion för Mango. Den spanska klädkedjan är en konkurrent till svenska H&M, som engagerat Madonna i samma syfte. Samtidigt släpper supermodellen Kate Moss sin kollektion för TopShop. Systrarna Cruz ska designa 25 plagg för Mango. Spanske fotografen Nico Bustos kommer att ta bilderna på systrarna i en påkostad höst/vinter-kampanj. Maria Coll, taleskvinna för Mango, avslöjar att kollektionen ska innehålla jeans, vardagsplagg och klänningar, samt accessoarer. Klädkedjan har tidigare haft ett liknande samarbete med skådespelerskan/modellen Milla Jovovich. Penélopes och Monicas kollektion kommer dock att finnas tillgänglig i fler butiker än Jovovichs kläder, i hela 80 procent av Mango-butikerna, meddelar Coll enligt FashionUnited."

Jag kommer att stå först i kön! Hon kommer ju inte locka mig mindre genom att vara modell för kläderna själv, hon är det vackraste gudarna har sänt.


image75


Nu ska jag skära lite texter till väggarna och sedan sätta på mig löparskorna!

Take Care.

När man var liten hade man inte mycket att oroa sig över.

Idag är det en sådan där dag som inte går att ta på. Det spritter liksom i benen helt utan förvarning, en härlig känsla! Det har främst två orsaker.
För det första skickade jag helt spontant in en Au-Pair ansökan till en familj i Holland igår, och redan igår kväll fick jag ett svar ifrån mamman i familjen. Hon tyckte jag hade skrivit ett mycket bra brev och lät välmotiverad. Hon skulla ringa mig inom två veckor för att göra en intervju. Hur gör man en intervju med en person i ett annat land över telefon? Tips tack!
För det andra så fick vi tillbaka I-Search:en vi gjort i svenska B och blev fullständigt jätteglad över mitt betyg MVG -. Det betydde otroligt mycket, har känt att jag tappat allt på sistone, men skönt att få ngn positiv respons.
Lång dag förövrigt i skolan, gick till klockan 17.00, saken är den att vi gör nästan ingenting när vi är i skolan. Haha, vi mest fördriver tiden. Orsaken till det är att vi bara har uppsats arbeten kvar att göra, någonting nästan ingen gör under skoltid. Kanppast någon koncentration då. Eleonore fyllde år idag också, så vi har sjungt och ätit alldeles för många kakor. har även smått panik över att jag inte hittar mitt Ica kort ( mamma blir förbannad om inte det hittas ). Vet dock att det ligger hemma någonstans, frågan är bara var. Har även fixat klart mitt kollage i Expo idag, varken nöjd eller missnöjd. Mest glad över att ha den saken att pricka av ifrån "att göra" listan.
Tänkte mig unna en hyffsad lugn kväll idag, har egentligen inte förtjänat den, men ändå. Gick och la mig 1 inatt så har en del sömn att ta igen inatt. Ska åka en sväng till Sofia som pluggar desto mer för tilfället. Kan vara underhållande att se ngn annan arbeta, haha. Tänkte köpa me dmig någonting ifrån affären till henne, för att fjäska att få tillbringa lite tid med henne fast hon sitter fast i pluggandet. Kanske skriver mer ikväll.

Take Care


image68

När man var liten hade man inte mycket att oroa sig över.

Rättvisa åt alla.

Sitter och skriver ett alldeles för krävande tal. Jag blir så arg, arg, arg på förhållandena som finns här i världen. Omskärelse, abort och barnarbete bl. a, snälla ni som bestämmer i världen, TA BORT DETTA ELÄNDE! Jag hoppas iaf att klassen kommer att reagera och kanske också kommer att agera i frågan - rättvisa. Jag var inne och lusläste Amnestys hemsida förrut. Funderat starkt på att gå med och påverka och känna mig delaktig. http://www.amnesty.se/ , ta en titt och bli förbannad!

Denna dagen har snart också nått sin ände utan speciellt mycket engagemang i från min sida. Tragiskt nog. Tänkte få klart Projekt & Företagande uppgiften/uppgifterna (kom precis på att vi har två stycken, smart Malin!..frågan är bara vilken den andra är.?) Panik ytterliggare en gång denna helg. Skönt. Inte.

Vädret är fortfarande inget vidare och lusten till att hitta på någonting större finns absolut inte. Sov alldeles för länge denna morgon cokså och det blir en spännande sak att se hur många gånger ringklockan ringer imorgon bitti. Usch. Lägenheten har jag inte heller någon lust att ta en närmare titt innanför dörren, det kommer lukta unket och orken finns inte till att städa, dock ett måste. Måste även packa inför morgondagen, det är lätt att packa men inte lika lätt att packa upp allt. Snart blir det middag, ytterliggare en ursäkt för att lägga pluggandet åt sidan. Tänkte även gå på gympa ikväll, konditionen måste komma igång snarast. Jag mår inte bra av att vara soffpotatis. Inte ett dugg!

I'm free to be whatever I
Whatever I choose
And I'll sing the blues if I want

I'm free to say whatever I
Whatever I like
If it's wrong or right it's alright

Always seems to me
You only see what people want you to see
How long's it gonna be
Before we get on the bus
And cause no fuss
Get a grip on yourself
It don't cost much

Free to say whatever you
Whatever you say
If it comes my way it's alright

You're free to be wherever you
Wherever you please
You can shoot the breeze if you want


utdrag ur Whatever - Oasis  

Bra låt, men vi borde tänka på att alla inte har det så bra.

Återkommer. Take Care.
 



Från övre våningen görs karriär

 

Du sa något om att våga

och att göra det man vill

att alltid vara nyfiken och fråga

och att aldrig någonsin stå still


Nu sitter jag här med pennan i hand, trots allt

utanför har det hunnit bli höst

och allt är faktiskt ganska kallt

om det nu skulle vara någon tröst


Inget annat står still

människorna går och tågen kör sina varv

å, vad jag vill

var det bara slarv?


Musiken dånar från våningen över

där mår säkert alla bra och har jobb

hur kommer det se ut för mig framöver?

någonting i allafall, måste inte bli någon snobb!


Du är på andra sidan jorden och gör karriär

hör varken mig eller något tåg

men ändå håller jag dig kär

och jag hoppas när du slutit dina ögon mig du såg

när du gör din stora karriär.




P.S Alla som inte har hört Fun & Games med Ceasars måste göra detta! D.S


Leva på luft?

image64


Regn, regn och regn. Var de inte vår förra veckan? Man får inte lust till att göra någonting fast jag skulle velat gå ut och springa en stund. Men med endast 1 plusgrad känns det inte helt lockande. Jag hade dock behövt gå ut och röra på mig efter denna helgen. Massor av godis, god mat och alkohol har denna helgen bestått av. Uppsvullen som få kan jag lova. Påsklovet har gått alldeles för fort, och inte hunnit med ngn nytta över huvudtaget. image65 Har som jag sagt tidigare hur mycket plugg som helst att göra, dock har ingenting blivit gjort. Motivation, snälla kom tillbaka! Ska tillexempel enligt planerna hålla ett tal på torsdag, vet vad det ska hållas om, men inte hur jag ska lägga upp det. Hjälp tack. Kanske någonting att planera inatt? Kul underhållning (haha, inte).

Mycket party i helgen fredag + lördag, det känns lite smått idag. I fredags var det tjejmiddag hos Sofia med utgång på Kockaburra efteråt. Helt okej. Igår blev det först lite middag med förfest innan det bärdes av till Haddocks. Inte jättekul, men kul att träffa gamla kompisar igen! Idag har det bara promenerats och sedan slöat. I detta väder orkar man inte mycket mer. Tyvärr. Bingolotto står på i bakgrunden, uppesittar kväll. På något sätt tycker jag det är kul att se vad folk vinner, lite spännande på något sätt fast jag saknar lott. Jag behöver inte vara delaktig utan bara softa lite här vid datan på sidan av. Alldeles nyss ringde det in en kvinna som fick färgfemman. Till saken hörde att hon hade kommit fram i november månad också och även då fått färgfemman och vunnit en miljon! Denna gången blev de tinte mycket sämre, hon vann 15 000:- + en volvo. Om inte det var nog hade hon dubbel lott så hon fick dubbla beloppet + en bil till. Rättvisan, var tog den vägen? Man undrar hur det kan komma sig att en person kan lyckas så, beror det på antalet lotter och inringningar kanske? Antagligen gör det väl det, men ändå.

Har fortfarande inte fått kontakt på praktikplatsen, lägger snart ned det. Orkar inte ta tag i det mer. Förresten hur gick det för dig Camilla? Inte långt till England resan nu heller, hur dne nu kommer att sluta. Äimage66r helt pank så hoppas på att mamma bidrar annars får jag nog leva på luft den veckan. Står gärna över det helst. Har blivit helt förälskad i ruccola, använder det till allting. Mackor, sallader m.m, mums! Tror det snart är dags att gå ned och ta ngra kex med min älskade sallad och lite brie. Kaffe till det? haha.

På tal om påsk så blir det precis som julen allt mindre firat, iaf känslan känns mindre och mindre. Beror det på själva "allting runtomkringandet" eller att man blir äldre för varje år en bra fråga, men någonting är det. Tråkigt nog. Jag tycker om traditioner och god mat, jag måste nog försöka få igång firandet mer till nästa år!
Nu blir det inget mer skrivet för ikväll. Då kommer bara dö snacket. Går tre personer utanför huset nu, ÄR DE INTE KLOKA?! Det spö regnar ute. Alla har vi olika intressen, delar dock inte det intresset med dem.


- Ät mer ruccola
- Be lite mer om sol framöver
- Se alltid till att ha kalla kuddar i sängen
- Playa del Sol har endast ett avsnitt kvar
- Försök alltid att vara bättre än mig när det gäller att sluföra uppgifter ( inte spec svårt )
- Mys mera! Ingen ska sitta själv i regnet.

Take Care
image67

Underbar Bild!

How to save a life.

Oj, vad det var längesedan jag hade tid att sitta ned och skriva av mig. Egentligen känner jag att även denna stund är fel att göra det på, trött och sliten, men tiden får tas. Lovet är snart slut och som vanligt har det gått alldeles på tok för snabbt.

I söndags hade jag hela tio minuter till godo på religions uppgiften, skulle vara inlämnad senast 24.00, 23.50 var min mailad. Komiskt tragiskt. Måndagen var lugn, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde. I tisdags var jag inne i stan, köpte present till Sofia, linne och örhängen till mig och små krams. Jag fikade även med Nic i stan, trevlig kille det! Onsdag morgon ringer min kusin och undrar om jag kan jobba på Intersport, en timme senare sitter jag på bussen in till stan. Han dock innan jag började jobba spendera ytterliggare några hundralappar - jeans, bh och foundation. Bankrutt just nu. Jobbade även idag 07.30 (bussen gick 05.40) - 17.30, var helt slut i fötterna efter detta pass. På lunchen sprang jag rakt in i Annie, min jobbarkompis ifrån liseberg, mycket bra tjej. Hon gör lumpen i Malmö (tror jag?) och fick reda på att hon ska ut och segla med en båt en månad ifrån spanien till sverige (grymt avundsjuk!). Hon ska också patrullera utanför slottet i sommar ett tag, hon är cool. Dagen på jobbet idag gick jättebra, mysigt med frukost och sedan lärde jag mig kassan ordentligt. Kul när man känner att man kan klara av det själv. Fick även beröm, alltid kul.

Camilla jag ska göra dig lite lugn, om man nu kan bli det. Jag har inte pluggat någonting och vet i stort sett inte vad jag ska ta mig till, har ingen ork för någonting. Ska ju söka in till högskolor, fortfarande inte tagit tag i det. Jag har inte heller ringt praktikplatsen och tjatat, slutar ju inte förän efter sex, inte lätt att hinna det.  Snälla om någon har två minuter över, hjälp mig att strukturera upp mitt liv.

Pälsk, grattis till lägenheten! Låter ju sjukt kul, hoppas jag snart får höra mer om denna.

Imorgon blir det partymiddag/förfest hos Sofia, blir nog jättebra. Klurat igenom talet jag ska hålla nästa vecka (!), tveksamt om mina tankar har blivit någonting i praktiken då. Idèn finns här iallafall.

Nej nu ska jag sova, säger ingenting vettigt iaf nu. Ska försöka säga någonting mer vettigt imorgon.
Sov Gott. Take Care.image63

Tips.

Mika
- Grace Kelly
The Fray - How to save a life
Snow Patrol - Chasing Cars
Laleh - November

Superbra tub bh-toppar på H&M.
Alla super snygga vår skor.
Hultsfreds biljett - måste snart inhandlas.
Solglasögon, världens bästa uppfinning?



Snow Patrol - Chasing Cars


We'll do it all, everything, on our own
We don't need anything or anyone
If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much
They're not enough
If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life
Let's waste time
Chasing cars
Around our heads
I need your grace
to remind me
to find my own
If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life
All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes
They're all I can see
I don't know where
Confused about how as well
I just know that these things
Will never change for us at all
If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world