Mobiltelefon i brevlådan.

Huvudet är helt slut, utmattat och tomt. Tänkte ge mig på utmaningen att plugga lite högskoleprov på internet, men kan ju knappt tänka. Hur ska detta gå imorgon. Tur att jag går dit utan minst förhoppning, alla säger ju att den första gången går oftast inte alls bra. Jag tröstar mig med detta.
Idag har varit en väldigt hektiskt dag. Skolan,handla mat, packa, tanka bilen, laga mat och hinna känna efter att det är fredag. Inte lätt. Jag möttes i allafall av en väldigt trevlig överraskning när jag kom hem idag. Jag hade fått ett "paket brev" ifrån yearbook innehållande en mobiltelefon! Det var ingen jätte avancerad sådan, en Nokia, men helt okej! Jag och mamma konstaterade att det var en bra fest mobil. Ett andra alternativ liksom mot min nya Samsung som jag är desto räddare om. Kul med presenter! Den ligger på laddning nu, men ska snart gå ned och undersöka den.
Igår skulle jag hämtat Caroline och c.o i gbg, men slapp. De hamnade på efterfest antagligen grym,  avis. Jag fick i alla fall hängt upp mina fyra döds synder i skolan idag, äntligen någonting man fick gjort färdigt. Dock är det ju alltför många ouppklarade uppgifter kvar, suck. Alla frågar vad man ska göra nu på lovet, om man ska åka i väg osv. Svaret är enkelt, nej det ska jag inte för jag ska plugga. Så himla tråkigt! Sista påsklovet man kommer att ha är ett plugg lov, känns sådär, men vad ska man göra.
Även idag har solen varit framme, men inte med samma värme. Men oj vad jag gillar att glassa med sol glasögonen, man kan på något vis gömma sig men ändå se cool ut. haha. Det gillar jag! I kväll blir det en lugn kväll med lite sötsaker tror jag, ska försöka vila ut ordentligt tills imorgon. 8.30 börjar det, vad händer om man försover sig? Snopet, men då blir det nog inget prov. kanske kan vara skönt på ett sätt också. Jag förstod ju inte hälften av det jag läste på test sidan.
Vi läser och pratar om etik och moral i religionen för tillfället, väldigt intressant. Det är bara det att man kan bi så frustrerad när någon tycker något man själv tycker är helt orimligt, eller att någon inte förstår hur man menar. Kanske en del av charmen?
Åååå jag skulle just nu helst av allt vilja åka till stan och köpa upp varje klädaffär, finns ju så himla mycket snyggt! Problemet är bara att jag har tre tjejer att köpa presenter till denna månad plus att det blir utgång med dessa och då ska man ha något att ha på sig. Panik. Går inte att skrapa ihop så mycket är jag rädd? Det ska ju räcka till England också. Snart är det påsk, vad tiden går fort och vad ska man hitta på? Mycket ägg ska det ätas och allt annat som jag i allafall tycker är gott på bordet. Pälskling jag börjar bli lite orolig var du håller hus någonstans? ...

image62


Nu är det dags för nörd Malin att ta plats i soffan för Lets Dance finalen, TOBBE se till nu att vinna! Efter det kommer ju favoriten Hjälp som har blivit stämnda för att diskriminera människor som stammar - löjligt enligt min mening.


Take Care.

Man ska ha husvagn!

Idag är det inte lika fint väder, men jag är glad sålänge det är uppehåll. Stannade och pratade med Robin i trappan och han sa just det hur mycket gladare man är av solen, det är nästan lite kul att gå upp på morgonen. Dock så måste jag medge att det kändes ganska tungt att gå upp i morse dels för att jag försov mig och att det var väldigt kallt i mitt rum, desto varmare under täcket.
Dagen har varit ganska lång i skolan idag, iaf så känns det så. Fick ännu en stor uppgift av svenskan, vi ska läsa ut en roman ifrån olika epoker tills vecka 19! tror hon vi är bläckfiskar som har hundra armar. Knappast. Självklart så har jag den svåraste av epokerna "upplysningen" där det bara finns enbart ett fåtal böcker. Jag blir så himla irriterad när vår lärare vet hur mycket vi har att gör anu i skolan veckorna innan praktiken så ger hon oss ännu mer! Vem har tid och ro att sitta och läsa en bok som är totalt ointressant.
Vid fyra tiden ska jag åka hem till Tjörn och äta, dödshungrig! Får nog införskaffa någonting på maxi innan hem gång. Ikväll ska jag som sagt titta på Eleonore i ishallen och mysa lite med Sofia, måste plugga också. Till råga på allt har jag lovat Caroline att hämta henne och två till på Sticky ikväll i stan vid 02.00, kommer antagligen somna på motorvägen?.. Jag hoppas inneligt mitt övertalningsförsök på CarroBarro gick igenom så hon följer med och gör mig sällskap..Hittar ju knappt dit.haha. Igår kväll var jag hemma hos Caroline och pratade hultsfred och husvagnar. Vi kollade runt på blocket efter en skruttig husvagn och hittade flera intressanta, det hade ju varit hur kul som helst att göra iordning en sådan och brumma iväg. Värt! image61

Nu ska jag och Sophia gå till bussen..long way home.

Take Care

Solen, du är min räddning!

Det är sommar ute! är så himla glad för detta, det är som att jag blir på nytt född. Man vaknar på något sätt till liv igen, skönt! Hela dagen igår satt vi ute på skolan och solade och åt glass, finns det någonting bättre? image59 Det var värmerekord i Göteborgs trakterna igår, snälla solen fortsätt lysa så. När jag kom hem till lägenheten åt jag och sen satte jag mig ute med en stor kaffe och skrev en krönika till skolan, ett bra sätt att föra samman nytta med nöje! Gjorde även någonting mycket kul igår, Malin drog med mig på någonting som kallas Combat - en träning som liknar boxning, fast bara med sig själv. Man spark dansar på något vis, kul! image60 Vi solade även innan i solariet (röd som en tomat i ansiktet! ,fy tusan!) ,men vad gör man inte. haha.


Caroline ringde mig även igår kväll och frågade om jag ville vara styling hårmodell för henna idag, självklart ställer man upp! Så idag blir det ny färg i håret, ingen radikal förändring antagligen, men det blir ju alltid något! Hon sa att jag fick bestämma färg, men att det var tvunget till att vara två olika nyanser iaf. Spännande!

Tack så jätte mycket Sanna för inlägget, grymt kul att höra ifrån dig! Var på tok förlängesedan vi sågs, du saknas. Vi får ta tag i detta och helt enkelt betsämma en datum, så svårt kan det ju inte vara.

Som vanligt när jag skriver på dagtid så sitter jag på en fotolektion, det går verkligen långsamt framåt här. Har varit färdig med mina bilder hur länge som helst, och väntar helt enkelt på att få skriva ut dessa tillsammans med lärare Mats. Han är en sengångare i världsklass, tro mig! Imorse var det stor panik på klädfronten, hittade verkligen ingenting jag trivdes i att ha på mig, hemskt när man känner så. Det skulle verkligen behövas införskaffas nya kläder, men till det behöver man pengar, och det måste sparas. Tur att det inte är alltför lång tid tills man fyller år. Imorgon bär det av hem till Tjörn, P-O fyller år och bäst att hålla sig hemma då för trevlighetens skull :) På torsdag ska jag kolla på Eleonore när hon åker uppvisning med konståkningen, hon har egentligen slutat men har börjat med ett team bestående av gamla åkare, haha mycket kul att titta på!

Nu ska jag försöka få den här lektionen att gå lite fortare så jag kommer ut i solen!



 

Take Care.


Jag var bara inte gjord för dessa dar.

Mina högtalare spelar just nu skivan som bär på absolut mest minnen ifrån mina tonårsdagar - Känn ingen sorg för mig Göteborg (Håkan Hellström). Jag blir så lyckligt nostalgisk av alla dessa låtar, de sitter som klister i hjärnan. Tänkte försöka hitta inspiration ifrån honom för att kunna plugga lite efter jag skrivit av mig i bloggen.  image57

image56

Helgen har varit innehållsrik och stressig. Vi kanske ses det finns en chans på någon spårvargn någonstans. I fredags jobbade jag på Intersport och efter den var det mer eller mindre hem i säng, helt slut. Igår var jag och mamma inne i Göteborg för att leta bland annat efter balskor. Det gick sådär. Det finns ju hur många underbara skor som helst, men svårt att hitta kombinationen tillräckligt höga, rätt färg och bekväma för att kunna dansa med en hel kväll. Däremot fick jag tag på present till Mikaela - en tunn dödskalle jacka från H&M, het! Hittade även till mig ett par randiga byxor (!) och en grön t-shirt polo sak som super reades ut ur en affär som skulle stänga igen. 75:-, sånt tycker jag om! Jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu. När vi väl kom hem ifrån staden hade jag cirka en halvtimme på mig att byta om och göra mig iordning för att åka bussen in med till Sofia till Mikaela i Stenungsund. Stressen var väl påtaglig, men jag hann. Det blev de randiga byxorna, pumps och en svart tub topp ( inte kommit ifrån vintern än, haha). På bussen in så började vi att kolla igenom telefon nummer på mobilen man har sparat i en tid. Jag hittade en kille som heter Nick och bestämde mig för att skriva och fråga hur det är med han nuförtiden. Han ringde upp mig och var superglad över att jag hörde av mig. Han bjöd mig på karaokeafton när han skulle flytta in i sin nya lägenhet, grymt kul! Hemma hos Mikaela var det bordsplacering med bilder på vardera plats och på vardera person som skulle sitta där. Kul idè! Vi fick även varsitt kuvert vi skulle öppna, där stod det en roll man skulle spela under kvällen runt middagsbordet. Komiskt nog fick jag "kvällens sunda", det bjöd på några roliga skratt. Kvällen slutade dock inte helt lyckat, jag åkte fram och tillbaka till Gbg utan utgång, men det är en annan historia! Om du vill ha mig nu kan du få mig så lätt.

Skyll dig själv ingenting händer här. Idag har det jobbats. Jag konstaterade att Williams pappa är grymt lik Måns Zelmerlöf och Alva sa till mig att jag var gosig. Det var väldigt roligt att höra, vilket himla härligt ord. Gosig. I bilen hem märkte jag hur len jag var i ansiktet, klor är verkligen bra mjukmedel. Mumma. Jag blev grymt besviken när jag insåg att jag missat att det var våffeldagen idag, katastrof!  image58 Alla började berätta att de ätit våfflor, hur kan jag missa det? Trodde det var i veckan. Jaja jag får väl ta ikapp detta någon annan dag. Våfflor är något mycket gott. Nu spelas favorit låten Magiskt men tragiskt , gåshuden är väldigt synbar. Älska.

I veckan blir det mycket plugg (usch) och försöka på något sätt förbereda mig för högskoleprovet på lördag. En dag kommer jag och du verkligen bli gamla. Eleonore kommer antagligen inte vara i lägenheten någon större del i veckan, så sällskap efterlyses gärna! Ska även försöka få tränat en del med Lina, måste komma igång ordentligt nu. Latmasken har tagit en allt för stor del. Har fortfarande inte fått gjort klart relgions arbetet, skäms så fruktansvärt för det. Snälla hjälp mig någon, ta in mig för vård. Känns som om det hade varit det bästa just nu. Praktik, England, högskoleprov, betyg, prov och redovisningar..Hur kan man kan konsentrera sig på detta när det enda hjärnan tänker på är student och bal. Det är inte lätt att stänga av den delen kan jag lova. Skulle behöva packa för kungälv också, massa tvätt att packa ned och liknande, orka. Det får bli att gå upp tidigare imorgon för att fixa detta, huvudet är alldeles för tungt för det nu. Sorgligt nog. Dimmiga dar.

Det är ändå så härligt att vi har ställt om klockan till sommartid nu, känns som det vänder till någon sorts fördel nu i allafall. En sådan härlig känsla det var att dels komma in i bilen och det är varmt och att köra i solglasögonen. Mer harmoni på något vis. Längtar till plånboken känns tung igen, vill införskaffa mig nya kläder! Problemet är bara att de pengarna ska räcka till så mycket annat framöver. Tyvärr.  Vill så gärna till Hultsfred i sommar, gärna Roskilde också. Men för det första måste jag ha pengar och för det andra måste jag få ledigt ifrån jobbet då. Vi får väl se.

Nu ska jag i allafall sova. Godnatt. Take Care.


Magiskt, men tragiskt

Alla drömmer om fåglar även du även jag
Plötsligt hamnar man väl under en spårvagn
För vasastan är som Chinatown

Och jag dansar med en flicka, hon dansar mig galen
Sen dansar hon med Rickard på trottoaren
Men varför är vi inte fler
Och det är bara du som ler
Det måste vara nåt fel på er

För inget är logiskt, inget är magiskt
och det är så tragiskt, så jag springer tillbaks till dig

Behöver lite kärlek från fel sort, och sympatier från fel håll
Behöver lite kärlek från fel sort, och sympatier från fel håll
Behöver lite kärlek från fel sort, och sympatier från fel håll
Behöver lite kärlek från fel sort, och sympatier från fel håll
Inget är logiskt, inget är magiskt och det är så tragiskt
Så jag springer tillbaks till dig

Inget är logiskt, inget är romantiskt
och det är så tragiskt så jag springer tillbaks till dig


En trött fredag.

Trött med illa luktande fötter. En bra beskrivning hur jag känner mig just nu.
Idag har varit en bra dag, tog mig ledigt ifrån skolan idag och istället tog jag mig en promenad till skolan och hämtade min cykel och till ica och handlade lite mat. Det blev gott! Sedan låg jag i sängen och kollade på damernas kort program i konståkning, har alltid gillat att kolla på det. Sedan ropade duschen på mig och den var väldigt behövlig, sedan blev det att göra sig iordning och bege sig till stora staden GBG. Gjorde en snabb runda på stan och kollade in den nya "din sko" butiken, det var kaos där inne, så rusade hyffsat snabbt ut igen. Sedan in på H&M, vill ha allt! Jag ska in igen imorgon med mamma och kan ju alltid hoppas på att hon är på bra humör! Sedan var det snabb gång upp till avenyn och jobbet, dagen där gick väldigt bra! Jätte trevligt folk som jobbar där och kul när man kan hjälpa kunderna utan att behöva och springa och hämta någon.

Min snälla syster hade en överraskning åt mig hemma, hon hade städat mitt rum, så underbart! Finns det något tråkigare än att städa? Knappast. Har inte hunnit skriva något vidare i veckan..har bott i Kungälv hela veckan och däröfr har ju data tillgången varit väldigt begränsad. I tisdags var jag hos syon och känns som att planerna inför valet av högskola känns lite klarare. Det blir antagligen Informations programmet i Karlstad som första och Kalmar som andra val. Sedan får vi se vad det blir mer.
Imorgon blir det födelsedagsfest för Mikaela med utgång..vad ska man ha på sig? Får nog försöka hitta någonting imorgon.

Fastnade helt i konståkning igen på tv, börjar kunna programmen åkarna gör nu, det känns lite tragiskt. Jag är så trött, trött, trött och sötsugen. Ska alldeles strax hoppa ned i sängen var tanken, sov i stort sett hela bussfärden hem idag. Jag är inte van vid buss nuförtiden och musiken i mobilen gick på repeat, dags att byta ut den musiken tror jag. Såg med största sannolikhet Camilla utanför bussen vid lilla bommen idag också , modell antagligen, snygga leopard strumpbyxor! Läckra. Nej, mer blogg får det bli imorgon. Men pälsk, hur är det med dig, inte hörst på länge nu ju.?

Sov gott. Take Care.

Rättvisa.

Sitter på en alldeles otroligt tråkig fotolektion, tiden går sakta och det händer alldeles för lite. idag var det jag som höll i fruktstunden, något som dock uppskattades. Har också printat ut en av studio bilderna på Eleonore, hyffsat bra blev den. 08.30 imorse så var alla syds elever i aulan för att lyssna på en man som överlevde andra världskriget, en mycket gripande historia, men kändes lite länge att sitta och lyssna på honom i över 2 timmar utan paus. Sådana grymma historier det finns att ta del av och jag är mycket glad att han kom och berättade för oss. tror att det är många som inte är speciellt uppdaterade när det gäller andra världskriget, något som är tragiskt. Det tillhör på något sätt allmänheten att alla ska veta vad som hände och varför. Jag är glad över att jag fick i Historia A  lära mig så mycket om just detta och fick se många filmer därifrån, någonting man alltid har "nytta" av och kunskap man bär med sig hela livet. Har försökt i tre dagar att få skickat iväg ett amil till fotostudion i gbg med presentation och bilde rjag tagit, men hotmail vägrar fungera, smått panik. Nu ska jag sluta lektion, äntligen!


image55

Sorry.

Ursäkta att det inte är så lätt att läsa om plastikoperationerna..gick inte att få bättre läsbarhet. :)

Plastik.

Plastikoperationer, inte bara silikon.Våra liv är ett ständigt sökande efter lycka. Ja, lycka i form av pengabuntar och den perfekta yttre skönheten. Insidan av oss är något som hamnat i skymundan i vårt tänkande. Lycka kan endast nås på dessa två sätt: Antingen genom ett fett bankkonto eller ett yttre av lenaste silke. Då kommer följdfrågan: Hur många har det? Få, ja mycket få människor har denna gåva. Därför tar vi till silikonet som kan förstärka någon yttre detalj i alla fall. Brösten, läpparna eller varför inte kindbenen? Ja, alla smaskiga kroppsdelar går att få efter behov, till rätt summa pengar.  Men plastikoperationer handlar inte bara om att skapa ett perfekt utseende, utan för många ett fungerade utseende. Jag såg för ett tag sedan dokumentären: ?Ett nytt ansikte? på Tv4, en rörande historia om två små barn och en vuxen kille i 18 års åldern. Just den äldre killen berörde mig djupt. Hans ansikte var ihopknogat med utåtstående panna och halvklippt läpp. Fel i födseln. Hans enda önskan i livet var att få ett jobb som han trivdes med och kanske någon gång i framtiden få en tjej att dela livet med. Han hade en annan syn på livet, pga. sitt yttre fel. Han berättade i lugn samtalston om hur hans liv var och om de oräkneligaoperationer han genomgått sedan födseln. Efter varje ny operation utvecklades hans ansikte till det bättre, men det tog tid. Små små steg, men så viktiga. Man fick följa honom på en operation där läppen skulle göras ?snyggare?. Lugnt och sansat klev han in på sjukhuset och skojade lite med doktorn. De hade skapat ett starkt band mellan sig efter alla dessa år. Denna kille hade skinn på näsan! Orädd och nyfiken på nya utmaningar. För honom var varje operation en ny vinst, ett nytt litet steg på vägen. Han talade om för reportern att han förstod hur viktigt det var med att vara snygg när det gällde att få jobb, ?man anställer inte en ful person?.  Plastikoperationer ska absolut finnas, till rätt personer.Men människor som ska vara ett föredöme för andra och som använder sig av denna tillgång gör fel. De sänder fel signaler, och då inte bara till de i den yngre åldersklassen utan till alla. Det skrivs överallt hur fel det är att visa saker som kan tas på fel sätt av barn, men jag kan säga med nästan 99.4% säkerhet att vi alla påverkas, positivt eller negativt.  Om man skulle göra en undersökning om hur många som mår dåligt av att se en perfekt kvinna på en reklamskylt, skulle de allra flesta svara ja.Vi blir påverkade, mer än vi vågar erkänna. Vi är rädda för att inte räcka till. Visst, om man har ett stort komplex som inte är påverkat av Tv-idealet, ska man naturligtvis få tillgång till att förbättra sitt yttre och sin självkänsla. Detsamma gäller om man skulle göra ett litet inlägg för att kunna använda BH eller göra en snedläpp rak, med hjälp av silikon, det skulle vara helt okej. Sådant som inte skriker PLASTIK! Det finns alltid något man vill förbättra, man söker alltid efter det man inte har.  Men det är bara en skröna att kvinnor ska ha två bomber och männen en sexrutig tvättbräda. Men denna skröna förstår inte många, vi går på den största lögnen ? det ögat ser och som ljuger (oss) så fruktansvärt.  ?Drömmen ger oss det vi önskar i vaket tillstånd.?

Johan Glans - kan du inte ha en show hemma hos mig?

Idag är det inte alls lika underbart väder, hade packat ned solglasögonen till och med, men inte. Varit ännu en hektisk dag med massor av intressanta diskussioner på religion, tänka sig hur olika man kan tolka frågor angående otrohet och slag bla.
Igår skrev jag en ny "version" av min krönika om plastikoperationer som jag skrev för något år sedan. 182335-52 Denna gången skrev jag en krönika/kåseri som utgick ifrån att vara helt emot plastikoperationer. Skrev denna för svenska C, riktigt stolt att jag fick gjort någonting under gårdagen! Min egen "orginal" version av denna krönika lägger jag in som en egen blogg ( om någon är intresserad av att läsa ) .
Det är nästan skönt att komma hem till Tjörn efter skolan nuförtiden, vet egentligen inte alls men känns mer som hemma. Det finns alltid mat hemma och på något vis skönare att göra sig iordning här på morgonen. Självklart finns det saker som inte är lika positiva, alla som tjatar och bestämmer när man ska göra ditt och datt. Då föredrar jag verkligen Kungälv. Tänkte ta mig en joggingtur idag, men halsen strejkar...surt. Det är så fruktansvärt typiskt att den ska göra det precis när man är laddad för en gång skull. Imorgon ska jag ju som sagt klippa mig hos gulliga Carro kommer säkert bli kanonbra! Jag ska också på 18 års kalas till min kusin Peter, trevligt inte så ofta man träffar kusinerna så alltid kul på något vis. Mamma hade tgait med hem en Henri Lloyd T-Shirt i storlek medium hon tyckte kunde bli lagom till honom, men jag protesterade. Ingen T-Shirt man ska drunka i och hon konstaterade att jag hade rätt, så det blir en storlek small istället :) Igår var det stockholm live på tv, som varje onsdag, en favorit stund! tyvärr var inte min favorit med denna gången - Johan Glans, men alltid sköna snubbar med i det programmet iaf. Nu på onsdag startar ett nytt humor program på tv 4 som jag längtar till. "tack gode gud" heter det och alla favoriter är med. STORA föhoppningar. 182335-54 Nyss på förkväll visade skor, skor ,skor med Emma Wiklund och jag blev alldeles glad när jag såg vårmodet. Vill ha alla skor, så härliga färger och kilklack och pumps - mumma! Jag hade kunnat gå naken i enbart skor, det är det absolut bästa.
Nu kommer jag helt svifta ämne och glädje till irritation. Jag blir så arg på personer som lägger all skit på en person - i detta fallet på mig. Man blir så ledsen när man får ta allt "agg" som egentligen inte handlar om sig själv, men man anses vara "ansvarig" och får ta det i allafall. I detta fallet var det min lärare jag blev grymt irriterad på, jag hade kommit med en bra idè som alla i gruppen skulle hjälpa till med och när de andra inte utför sin del får jag helt ta ansvar för det. Knappast rimligt, men dum som man är tar man åt sig.
Snart ska jag ta min hemsyssla på allvar och börja städa så jag blir klar med det..orkar inte göra det nu, men inte heller senare. Så bäst att göra det nu! Blev så grymt sugen på scones idag när dessa kom på tal i skolan idag så tänkte baka en plåt med dessa lite senare, trevlig kvällmat med lite te och marmelad, kanske? :) Börjar äntligen komma igång ordentligt med min bok jag skulle läsa, har dock inte skrivit någon mer läslogg, kanske kan få till en ikväll?
Ta hand om varandra, vi behöver kärlek. Take Care.
Inte långt kvar till studenten nu...182335-53

Skor, studentmössor och våren!

Våren känns äntligen på väg, vilken skillnad jag redan känner för det. Jag blir som en helt ny människa när det blir ljusare och solen sticker fram, underbart!  182335-51 Idag har jag och Eleonore verkligen varit duktiga, jag ger oss själva en eloge. Vi har delat ut studentmössor till nästan hela skolan, utan att få ett korvöre för det. Måste ju belönas på ngt sätt, eller? Min mössa var i minsta lagret tycker jag och ska försöka töja ut den, vill ju inte se ut som en platt pannkaka när jag tar av mig den..Mamma provade precis, hon drunknade i den, haha var har jag ärvt detta enorma huvud ifrån? Vi unnade iallafall oss varsin glass m.m efter skolan idag innan vi brummade hem jag och Ellen, våra fötter var fruktansvärt ömma efter allt gående. Vi provade dels den nya Geisha glassen och den nya jordsgubbs sandwichen ( ingen följde våra förhoppningar!).  Halsen gör små ont och snuvan gör sig också påmind, tycker vi inte om. Har fortfarande inte fått lämnat in religions arbetet, och svenska talet har inte börjat förberedas än. Påsklovet komme rju inte direkt bli någon höjdare, plugg för hela slanten. Rockigt, not! Lyssnar in Timbuks nya album för tillfället, hade mer och mer velat gå på konserten på trädgår`n imorgon, men man kan inte vara med på allt.  När jag tänker på att påsklovet snart knackar på dörren börjar ja inse hur nära praktik, england och studenten är. Så himla kul. På tal om praktik , jag tog för ca 1 min sedan modet och förnuftet till fånga och ringde fotografen i gbg jag blev lottad till i skolan. Kändes skönt, men hon hade bråttom och bad mig återkomma på fredag. Hjälp mig komma ihåg detta. Gick in på hennes hemsida som jag hittade innan jag ringde, hon verkar vara grym! Hon tar tydligen kort åt tidningar och liknande också, cooolt. Måste måste måste plugga nu, men vill vill vill inte. Usch. Beställde äntligen tid hos Caroline, min kompis som utbildar sig till frisör så ska klippa mig på fredag. Känns bra. Nästa torsdag och fredag ska jag jobba på Intersport, Maria (kusin) ringd emig igår och frågade detta. Man får passa på och ta allt jobb som går att få som mamma brukar säga. Ligger nog en del sanning i det. Tittar in mina student skor i garderoben ibland också  182335-49, är hel nöjd med dem, de tär Malin på något vis. Så glad att jag hittade dem!  
Nu börjar alla fylla år också...

- Mikaela 22 Mars
- Sofia 12 april
- Jenny 16 april
- Sandra 22 april
- Jag 26 april (ska firas i England, kul!)

Men oj vad man får ligga i och köpa presenter och vara fiffig. För det är någonting jag måste vara när det gäller presneter, oftast i allafall. Tycker inte om att köpa typiska presenter, presenter ska vara utvalda för att passa just den personen och väl eftertänkt.

Ska träna ikväll om jag hinner och har orken, jag borde i allafall göra detta. Men nu ropar Mamma att maten är färdig, bäst att bege sig. Karmakontot hörs i högtalarna, får pausa och höra resten efter maten. Hittat ett par skor jag önskar mig i present också, så alla ni som vill ge mig ngt, köp dessa. haha. 182335-50
 
SEE YA! Take CARE.

En sorts öppen dagbok.

Min blogg (skit) har fått ny färg! Så nu är den jätteglad över att även Malins hjärna kunde fungera en liten stund för att kunna genomföra det. Det är jättefint väder idag, solen skiner och bilen var jättevarm när jag klev in i den efter skolan. Synd bara att det blåser så mycket och att luften är kall, annars hade defenetivt mer tid tillbringats utanför dörren. Men inte. vad är det med min trötthet, har aldrig någonsin varit helt totalt slut efter skolan någon gång innan, men på senare tid kravlar jag mig in genom dörren för att i nästa stund ligga i sängen. Inte normalt. Vår svenska lärare - Nabila trodde mycket av vår trötthet och min magvärk berodde på den otroliga stressen vi har några veckor framöver. Hur ska vi hinna med? Antagligen kommer vi inte fullt hinna med (iaf inte jag).
Vill ha kaffe kaffe kaffe, men försöker att låta bli att dricka det - pga av magen.

image43


Camilla skrev några bra rader om att använda skriften för att finna kraft, tröst och liknande. En sorts kommunikation med sig själv. Det är så jag känner också, jag skriver inte denna bloggen för någon annans skull , utan för min egen. En sorts öppen dagbok. Ikväll blir det styrkegympa med mamma, det låter hel tråkigt, men snacka om fullt ös! Jag är helt totalt slut efter en timme där, och grym musik är det också. Jag drar ju ned medelåldern något radikalt men tanterna tycker bara det är kul.

Jobbade igår också - simskolan. Vilka underbara ungar, tex William som jag har berättat om innan. Han skulle åka ned för rutschkanan på mage (detta är svårt att beskriva i text) och laddar för fullt. Saken är den bara att när han har lagt sig ne dpå magen och ska åka ned så är det för torrt mellan hans mage och själva rutschkanan, så han kommer ingenstans. Han försöker och försöker att  trycka fart, men kommer ingenstans. Vi skrattar, han skrattar och tillslut kommer han iväg. Det skulle finnas en kamera i simhallen.

Pälsk tipsade mig om ett program på ettan, ett UR program om kärlek bland annat. Vad är normalt och vem är inte normal? Är det onormalt att vara homosexuell och är det normalt att lyssna på schlager? Väldigt intressanta frågor. Många säger att det normala är kärlek mellan kvinna och man (iaf enligt bibeln) och det är ju ett sådant förhållande de allra flesta människor har. Är det kanske bara en modetrend med homosexualitet? Antagligen inte. Det har alltid funnits människor som fäster sig vid en person av samma kön, men kanske har fler på senare tid vågat komma ut med sin kärlek? Så tror jag att det är. Men är inte det tragiskt att man inte tidgare fullt ut kunnat visa upp sin kärlek offentligt utan att risken finns att man dödas på grund av detta. Jag kanske är onormal egentligen , men blir normal på grund av att jag väljer det andra könet för min kärlek.  Är det normalt att lyssna på schlager? En ren tolkningsbar fråga, finns det egentligen någonting som är normalt? Schlager kanske den stora majoriteten av svensson folket lyssnar på ( jag ska inte sticka under stolen), men vem säger att alla dessa svensson nördar är normala. Vi har så mycket förutfattade meningar om allt. Vem säger att en hårdrockskille inte lyssnar på schlager, kolla bara förra årets vinnare Lordi som ett exempel där. Jag tror det är viktigt att vi skapar vår egen definition om vad som är normalt och inte, och är det egentligen så farligt att vara onormal?

image42

Imorgon är det skola, en mycket seg dag går ända till klockan 17.00, var tog fritiden vägen? Den försvann, men kanske att man stannar kvar i Kungälv och går och tränar efter? Somnar i vattnet kanske..haha kanske lika bra. Behöver gå och klippa mig också - slitet hår är ingen höjdare alls. Kanske överdriver något att det skulle vara jätte slitet, men topparna skulle nog bli väldigt glada iaf. Har insett att fjäsk och gulligull är ingenting som biter på mig, inte i någon form alls egentligen. Synd dock.
Nej, nu ska jag sluta för nu kommer jag in på (skit) delen igen. Erik den delen du tycker om.haha!

Take Care.


Pipiga väckarklockor och Ola Salo.

Mina ögon är bly tunga och det hade behövts tandpetare att hålla upp dem med. Sova snart. Natten som var bjöd inte på den varan i speciellt stor utsträckning, vaknade och undrade var jag var och vem som sov bredvid mig. Jag låg i Kamillas föräldrars vattensäng med Olle på ena sidan. Att vakna till en mycket högljudd väckarklocka som vägrade sluta pipa var inte jätte härligt, men oj så kul vi hade! Först tjej förfest hos Kamilla sedan vidare till bygdegården som bjöd på mycket mycket dans och speciellt bugg. Kul med killar som har tagit sin dans examen det skulle snurras konstant, mycket underhållande! Sedan efter det hem till Kamilla igen med ännu mera dans, jag har verkligen insett att jag inte är "barhängaren" jag bor på dansgolvet. Haha vad gör man annars ute på krogen? Ett bildbevis på detta är denna bilden på mig och Olle som ngn lyckats ta, vad gör vi egentligen?


image39



 

The Ark tog ju hem storslam i schlagern igår också, tycker vi om! Deras låt spelades varm både i bygdegården och hos Kamilla. Deras scen närvaro är helt outstanding, bara vi hade sluppit överkroppen? Egentligen tycker jag inte det är fel, de tär respekt på något vänster. Men kommer detta gå hem i grannlandet Finland? Tveksam på det faktiskt, jag hoppas ju naturligtvis för jag tror inte de kommer att göra klädbyte tills dess. Ola Salos självförtroende i kombination med självdistans är precis vad en riktig stjärna ska ha, han tar och ger på ett mäktigt sätt.



182335-37182335-38











Imorgon är det skola igen, känns faktiskt inte alls bra. Är alldeles för trött och omotiverad för det, är man ngnsin motiverad kanske mer var frågan? 
Nu ska jag i allafall gå ned i källaren och plocka upp lite nytvättad tvätt (säger man så?)



Sov Gott! Take Care.

Plugga in texten till The Arks låt så vi är redo för den 12 maj i Helsingfors.

The worrying kind

Moves, I like to make them
Grooves, I like to shake them
Shake me from my troublesome mind

Cause sometimes you ll find
 that Im out of my mind
You see baby, Im the worrying kind

Words, I like to break em
Words Id like to shake em
Shake them from my troublesome mind

And you turn up your nose
Its a joke you suppose
But baby, Im the worrying kind

So if you see me somewhere
With that glassy ol stare
And the panic and fear in my eyes
Dont call for first aid or the fire brigade
Or the local police cause they wont care
Im just a silly old boy with my head in the can
Im just a mortal with potential of a superman
But what sense does it make
When i feel like a fake
When im saying to you all be good for goodness sake?

Words, I like to break em
Words Id like to shake em
Shake them from my troublesome mind
And why? Heaven knows, Its a joke I suppose
But baby, Im the worrying kind


So if you see me somewhere
With that glassy ol stare
And the panic and fear in my eyes
Dont call for first aid or the fire brigade
Or the local police cause they wont care
Im just silly old boy with my head in the can
Im just a mortal with potential of a superman
But what sense does it make
When i feel like a fake
When im saying to you all be good for goodness sake?

Ooh! Words, I like to break em
Words Id like to shake em
Shake them from my troublesome mind
And why? -Heaven knows,
Its a joke I suppose
But baby, Im the worrying kind

And You turn up your nose
And you say its a pose
But Baby, Im the worrying kind

Yeah, sometimes Im blind
Im just out of my mind
Baby, Im the worrying kind


Mauritius - När kommer du och hämtar mig?

Vad det är lätt att ta det roligare före det tråkigt, all tid. Kanske inte så himla konstigt egentligen men i allafall. Jag har skrivit en överskrift i anteckningblocket ang. religionen, överskriften lyder  "anteckningar". Med det behöver jag ju inte säga så mycket mer om hur det går på den fronten. Jag gick istället in på Fritidsresor och började drömma mig bort lite. Speciellt till drömresemålet för tillfället - Mauritius. Bort, långt härifrån med klarblått vatten och färsk frukt, kan det bli mycket bättre? 182335-35                                                                                  

182335-36    182335-34
                                                                                            182335-32
182335-33

Ser det inte härligt ut..Jag hade gärna legat på den beachen nu och sluppit allting annat.  Finns det något sätt där man kan påverka att man hamnar i koma, tacksam för tips.
Har suttit här i säkert en och en halv timme och peppat mig själv för att gå ut och gå eller springa, men jag kommer inte speciellt långt..Typiskt.  
Idag kommer min kusin och hennes dotter och sambo och hälsar på  (hon jag jobbar hos på Intersport) saken är den att jag har dels jätte mycket att göra och är små irriterad på henne. Lång historia med kortfattad skulle man väl kunna säga att hon inte uppträdde sig mot mig på ett aksnke helt bra sätt. Det tråkiga är att jag alltid avgudat henne, vi har varit som syskon,men hon har verkligen förändrats när hon fick barn. Är det vanligt? Antagligen är de det..tragiskt nog.
Alla borde lyssna på Ceasars , mycket bra musik. idag är det klubbfest i Rönnäng med fotbollen, men små panik för att jag missar schlagern,,nog första gången någonsin jag missar finalen, nöööörd som man är.

Nu ska jag ta tag i allt för femte gången idag..Lycka till Malin!

Take Care.

Ceasars - Fun and Games.

Blivande nobelpristagare? Knappast.

Mr Brightside går just nu varmt i högtalarna..vet inte varför jag fastnat för den låten för tillfället, men så är det.
Har panik med stora bokstäver, jag har fortfarande inte börjat med religionen, jag betalar dyrt för att någon gör det för mig. Idag har jag ett mycket bra själ till varför jag inte gjort den i allafall - magen. Den spökar något helt otroligt..varför? I förmiddags var det inte många meter ifrån att jag lyfte på luren och ringde sjukhuset.
Det regnar ute också, fy tusan! Jag tror det är för att jag dödade en spindel i morse som ville retas med mig ( hata dem!) .  Jag har i allafall fått tvättat två tvättar och marinerat fläskfilè, så någon pluspoäng måste det väl innebära? Sökte ett jobb som mäss arrangör på svenska mässan idag också, 182335-30egentligen vet jag inte alls varför jag sökte det jobbet, men kanske just för att det var en kul sak. Kanske kan innebära någonting.
Jag har 4 st läsloggar att traggla med igenom också, när? Det är en jättebra bok, men som jag inte bara har haft lugn att läsa vidare i. Synd och stressande.

Jag vill verkligen veta hur man designar om sin blogg, så Camilla fram med förklaringen :) avundsjuk som få på det du har fått till. Sedan ska någon få förklara för mig varför inte all musik på min dator inte går att få i mobilen, vissa filer vägrar fungerar. Och jag vet faktiskt vad filformat och bla bla bla är, och det är det inte..hehe.
Kollade in yearbook i förmiddags också, någon har lagt in mig på topplistan under nobelpristagare, haha vad är det för en nöt som har gjort det. Största skämtet på länge, men rätt så roligt. Camilla är det du? :P
När syster yster kommer hem sedan ska vi genomföra operation hårfärgning. Återkommer med resultat om det är nämnbart.

Tycker alla borde lyssna in Caroline Af Ugglas -  En del av mitt hjärta ( hennes version på Joplin ), mycket bra!
Ikväll blir det svettband och snittar med Erik, men Erik vem fixar snittarna?

Tänkte att jag skulle ha hunnit ta lite kort med min lånade kamera att lägga in här nu, men icke. Inte mycket jag hinner med alltså, vad gör jag egentligen. Svar: Badar. Jag har i allafall bestämt mig vad Svenska C talet ska handla om, ska bara få ihop det på ett bra sätt.

Att göra till skolan innan helgen är slut:
- Religion
- 4 st svenska C uppgifter (!)
- Engelska presentationer på vi som åker till Birmingham
- Läsa samhälls sidor (prioriterar inte det..)

Kan man inte hamna i koma, eller göra som björnarna och gå i ide? Hade verkligen behövt det. Kom på idag också att snart är högskoleprovet..inte lagt någon energi alls på det än sålänge..Så det kommer nog verkligen gå toppen! (ironi på hög nivå) Jag tror jag saknar och vill vara dig närmare mer än vad jag själv vågar inse. Ge det tid Malin.

182335-31


lyssna och sjung med, min kvälls låt igår.

Gyllene Tider - Om hon visste vad hon ville
Hon vet var gränsen går och hålla mej
varm och intresserad
Hon vet var gränsen går och såra mej
då är hon kall och fascinerad
Och alla vill dom hålla henne hårt
tills natt blir dag
Om hon visste vad hon ville kunde hon få vem hon ville ha

Ibland så ser jag hon är inte här
hon går och fantiserar
I timmar svävar i en ensam dröm
där jag inte existerar
Men på sättet som hon dansar
ger hon mej ett annat svar
Om hon visste vad hon ville kunde hon få vem hon ville ha

Om hon visste vad hon ville
befrias då månen en natt
Men om hon lämnar mej i morgon
då lämnar hon ett hjärta besatt

Ibland så hör jag hur hon vill härifrån
till nya situationer
Som om hon jagar nya perspektiv
och nya vibrationer
Och jag hoppas hon kan höra den här sången någon dag
För om hon visste vad hon ville kunde hon få vem hon ville ha

Om hon visste vad hon ville
befrias då månen en natt
Men om hon lämnar mej i morgon
då lämnar hon ett hjärta besatt

Hon vet var gränsen går och hålla mej
varm och intresserad
Hon vet var gränsen går och såra mej
då är hon kall och fascinerad
Men på sättet som hon älskar
får hon mej att stanna kvar
Om hon visste vad hon ville kunde hon få vem hon ville ha
Om hon visste vad hon ville kunde hon få vem hon ville ha
Om hon visste vad hon ville kunde hon få vem hon ville ha

01.41

Det är alldeles för sent för att sitta här och skriva, borde ligga i sängen och sova. Men inte. Magen gör ont och jag orkar inte sova (orka inte sova, vad är det för fel?) men i allafall. Har haft en mkt trevlig eftermiddag och kväll, så tack! Grattis Kamilla än en gång.
Råkade ut för en kines på ica idag, inget ont sagt om kineser, men måste tilläggas i historien. Hon kom i allafall fram till mig och ville ha hjälp att hitta "body..creme..."skrubb i ansiktet", hon kunde knappt ett ord engelska och använda sig av kroppsspråk, gick inget vidare. Vi gick runt bland duschcreme, bodylotion och deodorant, hon bara sa "no no". Till slut visade det sig ändå vara body lotion hon skulle vara så log hon med sina små runda glasögon och sa tack. Lustig dam.
Kamilla fick en dekorerad kladdkaka med 19 ljus och lite små grejjer i present, hon blev mycket nöjd. Gästerna hoppas jag också var nöjda med kladdisen, det verkade så iaf. Kamillas morfars "nya" dam yttrade sig och sa att "du kan bli gift". Jaha svarade jag och förstod inte vad hon menade. Hon berättade att de brukade säga så om sådana som kan laga mat och liknande..Kamillas farmor vände sig till mig och viskade, "hoppas det inte blir för snart iaf", jag svarade att hon kunde vara lugn och att det basolut kommer att dröja. Ska aldrig gifta mig på grund att jag kan laga mat till ngn man, bättre själ ska absolut finnas om jag ska gå till altaret!
Har fortfarande inte gjort någon religion överhuvudtaget och paniken har verkligen infunnit sig. Kan morgondagen (idag) ge mig ny kraft? Hoppas jag verkligen..
Andreas laddade ned Juvelen till mig, tack tack tack. Nu ska jag sova och lyssna på gyllene tiders "om hon visste vad hon ville". Mycket bra låt.

Sov gott. Take Care.

EXTRA EXTRA!

Numera heter inte min sida "blogg" längre. Erik, hjärnan bakom det mesta har döpt om den. Jag kallar "bloggen" i fortsättningen för SKIT. Jag skrive rju inte många vettiga ord i mina texter, så det blir Malins SKIT i stället.

Sov gott. Dröm Sött.

Pälskling, brevet var så lite så: ) Kul att jag förgyllde din dag.

Sötnöt

Så himla charmig bild!182335-27

Anmälan senast torsdag kväll.

Ska sova strax, trött och frusen..Lyssnar på Kent, lånade "du och jag döden" på biblioteket som jag kopierade över till datorn. Mycket bra låtar. Tittat igenom massa av gamla bilder, minnen och hur såg man ut stundtals? Men lite det som är charmen..kul att man förändras åt något håll iaf. Imorgon måste jag tacka ja eller nej till jobbet på Liseberg - tips tack! Jag vränger mig snart ut och in, vet varken fram eller tillbaka. Ingen som behöver ne personlig assistent i sommar, hade nog varit det bästa jobbet - hade försökt vara så rolig jag bara kunde. haha.
Fick en utskällning av Erik förrut för att jag inte håller någon koll på Champions Leage, bra att du skäller Erik! Så jag skäms lite, Henke gjorde ju mål och allting ju. Mycket dåligt av mig, men jag erkänner att jag har noll koll när det gäller det, fast fotboll är sporten med stort F.
Camilla du skriver grymt bra i din blogg förresten, men tycker inte om att du är så ledsen i dina ord..känner dock igen mig. Kul att vi gillar samma musik, vi kommer att ha grymt kul i England, lova det.

Hittade ett kort på mina miniconverse jag hade när jag var ytte pytte, men mamma sa att jag inte tyckte alls de var sköna så jag har aldrig använt dom typ. Synd det. Sammanförde en liten mysig bild också (fråga mig inte varför?) men tyckte bilderna passade så bra tillsammans..

Nu ropar sekreterare Erik att bloggen snart måste vara färdig så han kan kolla av så allt står rätt till innan han ska sova, så bäst att följa dessa order. Vi ska förövrigt ha en hel kväll med kubb, snittar,svettband,hoppeborg, fiske damm m.m på fredag...anmälan sker på:
www.malinocheriks_fullspackadekvall.se, VIP utdelning sker på plats.

Sov Gott. Take Care

182335-28182335-29

Onsdag. 19.45

Jag har försökt att förstå varför jag inte klarar av detta mörker. Varför jag inte riktigt fungerar när det är regn och rusk ute, utan någon egentligt svar. Kanske en dålig egenskap jag ärvt av mamma? Religions arbetet skulle jag för längesedan ha påbörjat ? men har inte ens öppnat boken än, på grund av att huvudet inte vill. Det strejkar ? tydligt! Om en liten stund har min syster tvingat bort mig ifrån datorn ett tag, kanske det går bättre då. Dock har jag drabbats av ett nytt problem, min mage. Den bara värker och värker, vad har jag gjort den för ont? Troligtvis ingenting, men den hittar väl någon orsak för att strejka den också. Idag fick jag min vinst ifrån tidningen Hennes, två biobiljetter till Dream Girls, soundtrack och en t-shirt med filmens logotype på. Trevligt! Alltid lika kul att vinna, spelar ingen roll vad det är för någonting, bara känslan av att vinna är härlig. Beyonce måste av någon anledning tycka om mig (hon är huvudrolls innehavare i denna film) och för något år sedan vann jag en locktång på grund av att jag visste vad hon hette för något. Det gillar vi. Jag har lyssnat på youtube och Sahara Hotnights hela dagen idag.. Kul med ny musik. Imorgon och på fredag är jag ledig, då ska jag plugga plugga plugga? intensivt, men ett måste. Ska grund läsa all religion som handlar om islam, judendom och kristendom (är det ngn som känner sig expert på området, säg gärna till!). Provade balklänningen hemma idag också, kanske kan bli bra i alla fall? Känns i alla fall bättre och bättre. Tur det!Förstår mig inte helt på, måste jag erkänna hur blogg sidan fungerar. Finns det ingenstans man kan ändra teckensnitt och typ storlek? Tacksam för svar..Idag gick det att lägga upp Grunge bilden på Caroline, så länge ned går denna att se J En Grunge bild betyder att man ändrar bilden och lägger så kallad textur på den för att få den ?smutsig?. Klockan 20.00 är det pokerfejs, lite småkul i alla fall, bättre än religion. Haha. Jag skriver kanske mer senare, orkar dock inte mer nu. 

Take Care.

 

182335-26

22.36

Mycket skrivande idag, men har ?hängt? på youtube.se några timmar nu och hittar bättre och bättre saker.Bland annat så har jag hittat en grymt bra låt som spelades på P3 guldgalan med artisten Juvelen..ni måste lyssna. Så härligt sound på något vis. http://www.youtube.com/watch?v=jNicErgnh7MSedan har jag även hittat en låt jag lyssnat mycket på nu på sistone Lalehs låt November, skön ?sov? låt http://www.youtube.com/watch?v=NAVgHG4OlvkSista tipset måste få bli The Killers låt Mr Brightside, bra text och mycket härlig rytm. http://www.youtube.com/watch?v=Bc50ONFU3jQ Lyssna, tyck och säg till mig sedan vad ni tycker. Förresten så vann Brynäs första kvart matchen mot HV71, bra bra , mycket bra!=) Take Care. Sov Gott.

Det är svart ute, och det blåser... 20.57

Each time I tell myself that I well I can't stand the pain - But when you hold me in your arms I'm singing once again - Take another little piece of my heart now baby - Break it - Break another little bit of my heart now darlin' yeah - Have a - Have another little piece of my heart now baby -
You know you got it if it makes you feel good, oh yes it did


Varför kan jag inte bara ta mitt sunda förnuft till fånga och göra lite religion? Jag har svaret..vädret. Mitt huvud känns så tungt och jag orkar ingenting, tragiskt. Så nu sitter jag här igen och gör allting jag inte ska göra..Bygglov, youtube och en liten kolla på vårmodet på Hm.se (defenetivt roligare än att plugga) . Hittade vårens inköp, en röd trench coat som jag bara måste ha! 182335-24När jag var liten avskydde jag rött, mamma föröskte få mig att ta på mig det ena röda efter det andra röda plagget - men jag strejkade stort. Nu är ju rött det bästa som finns, vad tiden kan förändras..Hittade också mina solglasögon jag införskaffade mig för ett tag sedan, a la sextio tal, mycket mycket nöjd..!182335-23 
Idag var jag inte hemma föränn 18.30, ögonen var inte stora sista biten i bilen, tur att jag inte körde..
Fick precis låten jag tipsat om, Sahara Hotnights Cheek to Cheek , lyssna !

Regnet fortsätter att ösa ned..ska man ut och springa i det här kanske? Antagligen inte, måste ha musik i öronen i sådana fall och känns mer frestande och sitta här och lyssna in Cheek to Cheek ordentligt.
Måste tipsa er om Caroline af Ugglas också, en artist med så himla stor personlighet och röst. Ball! Hennes Janis Joplin på svenska är bra bra bra och även låten i Schlagern ( dock ingen låt som passar där).

Ska sätta mig och sy in tröjan jag pratade om igår, blev aldrig av då..blev inspirerad av bygglov nu, så det kanske kan bli av ikväll. Bra i sådana fall.

Fick Kurs broschyr från Karlstad Universitet idag också så nu ska jag sätta mig ned och lusläsa någon dag framöver...men hur stor chans är det att jag kommer in egentligen? Aja, ingen chans alls om jag inte söker, vill ju så himla gärna! Vad ska jag göra annars..jobba med ngt jag inte är ett dugg intresserad av, känns sådär.

Vi var ju ett gäng tjejer som var iväg och bowlade i fredags, jätte trevligt! Kvällen slutade ju dock i utgång som inte var lika lyckad, men ändå. Man ska inte klaga..Gjord ett litet collage även på detta..
182335-22

Nu ska jag verkligen sätta mig ned och läsa religion, är ju så himla intressant egentligen, om bara orken hade funnits här..En kopp kaffe kanske kan underlätta?

Musik tips:
Sahara Hotnights - Cheek to Cheek
Caroline af Ugglas - En del av mitt hjärta
Andreas Johnson - A little bit of love
Timbuktu - Strö lite socker på mig

Take Care

10.27

Sitter på foto lektionen och väntar på att få skriva ut..har tagit över en halv timme, och börjar verkligen tröttna på denna ständiga väntan..Det regnar ute, mycket och det var inte alls kul att gå ifrån parkeringen..Sträckte precis på armarna och märkte att jag hade en enorm träningsvärk i armarna, positivt (men gör fruktansvärt ont!) .
I helgen är det schlager, så då kommer schlager nörden Malin fram ur sitt ide från mars förra året....det gillar vi. Hittade en super rolig tävling på kanal 5 igår som jag funderade på att anmäla mig och pälsk till..men är det värt att stå över studenten för? Kanske, tävlingen gick ut på att snabbast möjliga ta sig från Moskva till Peking genom att ta hjälp av befolkningen i varje land..superkul ju! : )

Hittade lite bilder på modeller på min "skolanvändar" sida, mycket fina och gjorde ett litet collage på dessa..



182335-20


Nu ska jag ropa en gång till på att jag faktiskt VILL skriva ut min Grunge bild på Caroline..Vi tog bilden ute i spö regnet i vintras, det haglade till och med..så det blev snabba bilder, men nöjd! ( skulle lagt upp bilden här på Carro, men den vill inte laddas upp..så aknske kan visa den senare)

Take Care

Godnatt.

It's in your bloodline    A perfect Frankenstein    Out on the lone kind    I'm gonna make you mine


Blir inget långt inlägg idag, hur mkt jag än hade velat skriva ett långt..är alldeles för trött för att inse vad som är bra / dåligt att skriva. Idag var det brumme bilen till skolan med Eleonore, skönt! Skola skola skola..sola en sväng och sedan hem med brumme bilen igen - Regn! Det har hänt ngt med vindrute torkarna, det låter fruktansvärt när man har på turbo volymen, haha. Inte bra.

Har fått tränat idag också, samvetet mår en smula bättre iaf..jobbigt var det också, men bastun efteråt visste sin rätta plats! Skulle sytt in en tröja idag också var planen..hann inte, hinner jag imorgon bitti? Möjligt. Blir att sätta klockan ruskigt tidigt...segt. Åt super goda bullar hos mamas mamas (mormor) idag också, hon och syster yster hade stor bakat. Älska nybakade kanelisar!
Jag har blivit helt tok förtjust i Melody Clubs låt Fever Fever, vet inte vad det är, men någonting måste det vara...

Var på Özz vs Måns i lördags på Storan i GBG, mkt mkt bra! Haha så störtsköna snubbar som drar bättre och bättre skämt hela tiden, ingen slår ju dock Johan Glans än sålänge, eller hur Erik? haha. Tack Andreas för att jag fick följa med och pengarna till parkeringen..Malin visade sin sämre sida när hon tror att om man stoppar på pengar i en P-Automat och sedan går och växlar ngra tior till ska automaten förstå att man redan lagt på en slant, fungerar ju inte riktigt så., tyvärr. Så det blev en extra exklusiv parkering iaf med tanke på summan..

Nu ska jag sova..alldeles för trött för detta nu..orkar inte vakna imorgon och veta att varenda muskel i kroppen kommer att värka? Men man har ju inte direkt något val. Tack pälsk för att du tjatar på mig att skriva, kul att veta att någon läser. Ni ska få en vacker bild att titta på när ni somnar ikväll ( har den som bakgrundsbild på mobilen), den är grymt bra tagen, våga inte påstå någonting annat.

182335-19


Ta hand om er.

Tips.

- Borsta alltid tänderna
- Tvätta alltid bort eventuellt smink
- Lyssna alltid på musik när det är dags att somna, HJÄLPER
- Ha alltid fler än en kudde, ju fler desto bättre



Cheek to Cheek.

Precis badat, skönt skönt skönt..Det finns ett problem med att bada bara, man fryser så hemskt när man kommer upp och sätter sig här igen, men kanske meningen att man ska ha på sig mer än linne och hipsters i februari? Är hemma på Tjörn idag, har ju som jag nämnt tidigare en ruskig deadline tills imorgon - CD omslaget på 48 sidor, Mardröm! Bara att bita ihop..Det är i allafall inte Gwen Stefanis fel att det inte går hel bra med omslaget, hon gör sitt jobb bra med att fastna på bilderna..
182335-18

Antar att natten blir lång, tyvärr. Orka. Lyssnar på Sahara Hotnights för att hålla stämningen uppe..
En vecka sedan Mando Diao nu också, tiden går fort...Imorgon blir det bowling, längesedan, men Striken se upp! Ska jobba min andra dag på Intersport imorgon också, antagligen får lära mig kassan..hahah blir kul att se. På lördag är det Sundahallen som väntar - tävlingsdommare.
Igår fick jag ju äntligen köpt balklänning också, det blev klänningen jag provat flera gånger ( Malin med beslutsångest, det är jag det!). Det tråkiga var ju bara att jag ville beställa hem den i en alldeles underbar röd färg, men för lång väntetid..så det blir samma klänning fast i "latte" färg. Får köra röda detaljer till istället, blir nog bra, men lär få sola som en galning (cancer, here I come!). Hur kul ska det bli att åka buss imorgon då? Inte kul alls..fy tusan! har insett att jag måste köpa mimmeskort till mobilen så jag får plats med mer musik...om man ska åka buss på detta sätt lär det behövas.
Fick brev ifrån Liseberg idag också, fått byta till glass avdelningen, men vill jag jobba där är frågan? På tal om Liseberg hörde jobbar polaren Sara av sig idag och undrade om vi skulle fika ngn dag - mkt trevligt! Köpte en söt liten vit college klänning på Gina Tricot idag också, man får ju börja med de ljusa färgerna vare sig våren är här eller inte, man blir ju piggare iaf! Känner bara att jag pratar strunt, men bättre att göra det än ingenting, för tillfället iaf. Igår hade jag och Eleonore världens skämt kväll, vi kastade fram bättre och bättre skämt ( inga dock jag nämner här) .

Nu blir det fortsatt jobb på Skivan..Take Care. Sov gott!

Musiktips: Sahara Hotnights - Cheek to Cheek.............MYCKET BRA!



Kent - Mannen i dne vita hatten (16 år senare)

En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem

Än fanns det tusentals tårar kvar
De var dina att ge vem som helst
äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen
äntligen
passerar vi deras gränser

Minns du vår blodsed, våran lag
Vårt dumma korståg mot en lika korkad stad
jag minns allt som naglarna mot glas
Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt
men jag ser på din ängsliga hållning, din jagade blick att det känns
att det är långt hem
Snart finns det inga tårar kvar
De var våra att ge vem som helst, äntligen
De är de dyrbaraste smycken vi har
så be aldrig om ursäkt igen
äntligen
sätter du själv dina gränser

Den där pojken jag aldrig kände
som gick på gator jag aldrig såg
och tänkte tankar jag aldrig tänkte
under ett tunt och flygigt hår
och alla känslor slog och sprängde
hela vardagen full med hål
i en tid då inget hände
i en stad som alltid sov
men älskling vi var alla en gång små
ja, vi var alla en gång små
ja, vi var alla en gång små

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
och så odlar jag min rädsla
ja, jag sår ständigt nya frön
och i mitt växthus är jag säker
där växer avund klar och grön
jag är livrädd för att leva
och jag är dödsrädd för att dö
men älskling vi ska alla en gång dö
ja, vi ska alla en gång dö
ja, vi ska alla en gång dö