allt jag är, vill och lite till.



dialekten: skånska.

min sko storlek: 39.

humorserien på eftermiddagarna: will & grace.

tv/data: data.

hunken i Sverige: Gustaf Norèn alt. Alexander Skarsgård.

hunken i staterna: Jared Leto alt. Jude Law.

skådespelerskan: Debra Messing.

låten just nu ( notera just nu ) : High Drama - Laakso alt. White Wall - Mando Diao

sommar/vinter: sommar.

passion: sy kläder, loppis och att styla andra.

last: skor. glass.

önskan just nu: ett brev på posten som innehåller ett positivt svar inför hösten.

film jag vill se: när mörkret faller alt. hata göteborg

vill ha: massage.










Oh my love - Laakso.

Oh my love, oh my love.
It happens every third year
that I find someone to love like you.
Oh yes like you.
But I know it won´t work out well.
How go I know?
I just know!

Oh my love, oh my love.
It happens every now and then
that I dream of when we´ll have some time,
just you and I.
But I know we never will.
But I will keep hoping oh yea I will.

Oh my love, oh my love.
It happens every time you hang up on me
I tell myself,
oh let her be.
Oh yeah let her be.
But you know I never will.
I´ll be back time and time again.

Oh my love, oh my love, oh my love.
It happens everytime I call you my love,
you say "please don´t call me that".
But why shouldn´t I,
when I know that it will be another three years
before I can say it and mean it again.
After all you´ll never find a better boyfriend.

White Wall.

Jag är trött. Väldigt trött. Sovit alldeles för lite och dansat desto mer. Njutning. Igår var vi i Stenungsund och festade till det, det blev tok bra och jätte lyckat. Musiken var ljuvlig och massor av gamla bekanta man fick träffa igen. Men som alltid så tar en lyckad kväll hämnd dagen därpå, som idag. I allafall trött mässigt. Har jobbat större delen av dagen, inte jätte roligt. Men men. Hade tänkt att snart åka in till Sandra och hämta mina saker från igår, man är så handikappad när inte allt finns hemma. Annars ska kvällen bli lugn. Sängen som jag ligger i nu är inte ett dugg fel så den håller jag mig nog vän med ikväll tror jag.

Veckan har förövrigt varit trevlig. I onsdags fikade jag med Liza, vi satt på espresso house i över två timmar och bara snackade strunt så härligt. Sedan gick vi runt på torget en stund och jag fyndade ett par loafers skor för 100:-, helt okej! I torsdags klippte jag mig. Kort kort. Så nu får jag inte ens upp håret i en pytte tofs. Men Frida försäkrade mig om att håret skulle må susen av att klippa det, och det känns rätt kul med en ny frisyr, som alltid. ( Robin du får bära tofsen istället för mig nu ett tag, det klär dig! ) Hon klippte även min syster snälla Frida och hon blev också jätte nöjd. Du är duktig! Annars har det mest jobbats, men pengar.

Jag är så irriterad på att jag imorgon inte kan gå på Pier Pressure, JAG MISSAR DIG GUSTAV! Illa, får onte i magen bara av att tänka på det. Mando Diao ska spela utan att jag är på plats och ser det. Skandal. Allt på grund av att jag ska jobba. Så fruktansvärt typiskt. På tal om musik, Spice Girls ska göra en återförening för några spelningars skull. Hade vart grymt kul att kolla på det, bring back memories. Tänkte kolla i Köln, någon som är sugen på att följa med? (antagligen i januari)

image100


Lyssnar på Shout out Louds, detta fantastiska band som Pälsk en gång i tiden upplyste mig om. Vilken tur. Har även ett nytt band som jag mer än gärna lyssnar på. Laakso. Har haft ett par låtar med dem innan, men först nu när jag fått lite mer låtar, mer kött på benen som jag inser fakta. Lyssna och njut.

Nu ska jag göra en insats och hämta sakerna hos Sandra, sedan sy klart min klänning och sen zzzzova.

Take Care.

Gustav jag är ledsen...

What If.

Godkväll.

Jag vet inte riktigt om jag är trött eller inte, men jag behöver iaf sova om en stund. Upp och jobba som vanligt imorgon, men bättre att jobba förmiddagspasset än eftermiddagspasset , så ändå nöjd. Kollade en film på Tv100 family ikväll - the wedding date. En sådan där romantisk komedi like everyone, men ändå helt okej. Jag blir alltid lika konstig när jag kollat film. Jag vill på något sätt leva i filmen och blir på något sätt en sorts funderare efter en rulle.

Träffade min bästaste kusin, hennes barn Leah, moster och morbror idag också. Maria min kusin hade med sig min studentpresent som jag blev överlycklig av. Hon hade själv designat två ringar åt mig, en matt och en blank silver ring som man skulle bära tillsammans. På den ena stod det: "till minne av studenten 8/6-2007". De passade perfekt och de ska alltid få sitta på fingret. Vi pratade även om hösten osv, och sa att det finns alltid jobb på Intersport om det skulle skita sig med högskolan, känns bra att veta.

Jag känner för att göra någonting radikalt, någonting nytt och spännande. Skulle behövas. Någonting annat som behövs är MASSAGE. Stel stel stel...Men det är väl för mkt begärt. haha. Ingen som känner sig manad? Nej jag tänkte väl detta. : )

Förresten så har jag en hosta som inte är utav denna värld. Mamma väckte mig inatt utav att ingen kunde sova av min hosta. jag märkte ingenting själv, men gjorde det när jag vaknade. Hon tryckte i mig massor av hostmedicin m.m och snuvig var jag också. Ingen höjdare alls. Men är man så dum att inte ta på sig ordentligt när man går ut får man skylla sig själv, som mamma skulle sagt.

Nej nu ska jag snart sova. Ni som fått mail av mig med en resetävling, var med! Ett tips bara. Sedan en påminnelse, det har kommit dåligt med tips om ordet "bild" som jag ville ha. Snälla. Hjälp mig.

saker jag tycker om just nu:

ny tvättade lakan.

musik.

skor skor skor.

pengar, (haha vilken klyscha)

min nya ring.

jordgubbar & melon.

horoskop, nytt hopp varje dag.

glass.



Take Care.



182335-99

Midsommar och krig i rummet.

Igår var det midsommarafton, någon som missade det? Precis, jag trodde väl inte det. En trevlig dag trots det årliga regnet som på något sätt tillhör denna dag. Tyvärr. Midsommar är en dag som ska firas, vad ni än säger enligt mig. Sedan hur man gör det, det får man helt avgöra själv. Jag drömmer mig framåt i tiden några år då jag hoppas att midsommar just är den fantastiska kvällen på sommaren. Man bjuder hem vänner och äter god middag, spelar kubb och umgås långt in på småtimmarna med härlig musik. Så vill jag ha det. En lugn och bekväm kväll. Igår tillbringade jag eftermiddagen och kvällen (natten) i lysekil. Utan några planer, sovplats och förhoppningar alls. Men det löste sig som det mesta brukar göra. Jag och Fia åkte tåget och bytte till buss i uddevalla och vips så var vi på färjan. På färjan ser vi att Per och resterande Tjörn är på samma färja och vi har en sådan tur så vi får åka med Per och Ola sista biten till Lysekil. Det visar sig även att vi kan ligga i deras bil över natten, vilket gjorde oss mycket glada. Ett problem mindre och vi slapp även bära runt på vår packning. Resten av kvällen flöt på med trevligt sällskap i form av tjörnbor, kungälvare och några som man (faktiskt) inte kände, helt otroligt! haha. Vi åkte hem tidigt imorse, Fia skulle jobba så inget val. Ett skönt val dock, för att just nu sitta i sängen och slöa känns inte alls fel. Det var iaf en oplanerad kväll med mycket nöje. Trevligt!

Idag är det lugnt hittills, en dusch inom en snar framtid och sedan (kanske) en promenad. Ska städa lite rum också, usch vad trist det är, men skönt när det är klart. Om det någonsin blir det vill säga. Just nu njuter jag bara av säng tillvaron. I veckan blir det jobb jobb jobb, men tänkte även hinna med Andreas Johnson på Liseberg på onsdag, någon som ska med?

Jag väntar så på beskedet ifrån högskolan, jag vill veta om man ska planera någonting annat för hösten eller om man kommer in. Känns lite vilseledande för tillfället, inte alls bra. Det är nu man måste söka jobb, Au-Pair eller liknande för att kunna få någonting till hösten om det skulle skita sig med skolan. usch, jag som så gärna vill härifrån, och det ska jag. På något sätt.

Nu ska jag ta tag i kriget som tagit rejäl fart i mitt rum. Går knappt att ta ett steg framåt och mitt rum som är så ytte pytte litet. haha, inte ett dugg bra, men orka. Mamma tjatar så fruktansvärt också, att hon ens orkar hålla på.


take care.






"I wanna go out honey"

Baby, you´ve got ears just like Dumbo
It´s so sweet
Your knees knock together when you´re walking down the street
Your eyes never look in the same direction at the same time
I don´t think you´re the smartest girl on the block
But i don´t mind

Only you can reach my heart
Only you and no one else
Only you can reach my heart
Only you can reach my heart

Everytime we go out people stop and stare and they talk about us
And they don´t understand what we got
We got true love baby
We´ve synchronized our heartbeats, YEAH
And we´ve got the same size in shoes - YES we do!!

Vi blir röda.

 

Den här årstiden får vi besök

av små stygga,

de kallas för mygga.

Hela kroppen är biten röd

och ingen lämnas oberörd.

Det pratas om att ha rätt blod,

jag ser bara det som en lösningsmetod.

En dålig ursäkt på att sommaren är här,

men vilken tur att man i röda prickar klär!


Ikea och drömmar om Öland.

God kväll.

Jag är hungrig och trött. Skön start på inlägget, men den nivån ligger det just nu på. Jobbat idag, segt men gick i alla fall hyffsat snabbt. Igår när jag kom hem ifrån jobbe sov jag som en stock i stort sett hela kvällen, helt utmattad efter fredagens bravader i gbg. men kul hade vi Fia! Vi ägde Sticky som i stort sett enbart bestod utav killar. Mäktigt. haha. Turbonegro hade sin release där och jobbade lite extra som dj.s, det var nice.

Imorgon ska jag ta mig en sväng till IKEA var tanken, köpa mig lite smidig förvaring att samla allt småplock i. Försökte rensa lite på rummet idag, men jobbigt när man inte har ngnstans att lägga plocket i. Längesedan jag var  där också, så kan bli trevligt. Det jobbiga är dock att man vill ha allt i stort sett när man kommer  in dit. Allting är GALET snyggt. Ska även försöka lämna in min mobil, saknar den så.!

Sedan har jag en fråga till er som förhoppningsvis läser min blogg. Jag behöver lite hjälp från er. Jag tänkte vara med i en tävling och skriva en artikel, artikeln ska handla om begreppet "bild" och vad det ordet betyder och kan stå för. Snälla hjälp mig me dlite bra förslag vad ni tänker på när ni ser det ordet. Tack!

Om jag har riktig härlig tur kanske jag åker till Öland över midsommar, men det är väl egentligen bara att drömma om det. Blev medbjuden av superduper Sanna, saken är bara den att jag måste få lite mer ledigt för att kunna åka med. Hoppas hoppas hoppas. Inte varit på Öland in my life yet, så hade varit kanonkul!

Nu ska jag äta ngt.

Take Care.

Två små...

Vi vet inte.  


vi vet kanske inte vad vi gör

varför vi gör det vi gör

och när vi gör det som vi gör

men gör det, hoppas du vet vad du gör

ge det chans. nästa gång kanske alla frågetecken är bort suddade.


en klar bild, då är du min förebild.



korsordet ord, skapar allting annat än ord.


sitter här och försöker spå

svåra ord som jag inte kommer på

regnet visar stolt sin närvaro

i våran svenska tillvaro

det är första januari

och inte långt till februari

sedan en fantastisk vår

oj ,så fort tiden går

två tusen sju

ett nytt år , ju!



Varför?

Varför Malin är du inte på Hultsfred? Vad gör du här hemma...INGENTING! Lyssnar på Ceasars Palace just nu, de har flera låtar med i filmen "Festival", en film som jag sett miljontals gånger. Och efter varje gång blir jag alltid lika berörd, musiken,stämningen och människorna. Det är så det ska vara. Men tyvärr är det bara så i drömmen, i fantasin som man någonstans skapar.

image97


Jag är så himla dum, att allting ska vara så jäkla genomtänkt hela tiden, VARFÖR INTE BARA STICKA?! Så fort jag får några dagar ledigt (när de nu inträffar) ska jag göra det. Långt bort och bara digga. Bara vara. Ser fram emot det.

"I wanna go out honey"

Baby, you´ve got ears just like Dumbo
It´s so sweet
Your knees knock together when you´re walking down the street
Your eyes never look in the same direction at the same time
I don´t think you´re the smartest girl on the block
But i don´t mind

Only you can reach my heart
Only you and no one else
Only you can reach my heart
Only you can reach my heart

Everytime we go out people stop and stare and they talk about us
And they don´t understand what we got
We got true love baby
We´ve synchronized our heartbeats, YEAH
And we´ve got the same size in shoes - YES we do!!

Only you can reach my heart
Only you and no one else
Only you can reach my heart
Only you can reach my heart



v. 33 ska jag åka på semester utomlands, någon som ska med? För semester ska det bli, om jag ska klara denna (jobbiga) jobb sommar måste jag ha något att vänta..något som gör det värt att jobba.

Imorgon ska jag och Fia (kanske också Sofia) ut på staden och ha kul. Kan behövas. Vi tänkte prova lite nya ställen man aldrig liksom kommer till. Utforska Göteborg helt enkelt lite närmare. Kanske den nya klänningen om vädret tillåter? Varför lyssnar man alltid på kärleksballader och strunt musik när man absolut inte ska göra det? Som just nu. Varför lyssnar jag på "lady in red" när det är en av de absolut bästa låtarna? Idiotiskt, men SHIT vad bra den är.

Nu ska jag sluta deppa ned er och mig själv. Herregud det är sommar. Be happy, lets have some fun<! Åt grymt goda smörgåskex nu ikväll förresten, mumma. Jag och Sofia var ute och gick förrut, i solen och mest små mummlade. Intressant att man kan gå bredvid varandra utan att egentligen behöva säga någonting. Man vet liksom vad den andra tänker på. Faschinerande.

Om någon la märke till det så ändrade jag bloggens utsida i förmiddags. Kom äntligen på hur man bytte lite saker, pilligt men något bättre enligt mig. Mest nöjd är jag med den sjukt snygga bilden, som dock inte syntes i helt utförande. Men det var på Gustav och det var huvudsaken! Får ju hylla honom på något sätt, groupie som jag är.

image98


Sov Gott. Take Care.



 


Värmeböljan, var tog du vägen?

Godmorgon. Vaknade tidigt idag för att gå ut och gå, har jag gjort det än? Nej. Men det ska snart bli av. Så skönt att ta det lugnt på morgonen, äta frukost, läsa tidning m.m Självklart stod det om Hultsfred i GP idag, tyvärr. Var inne precis på ticnet och kollade om det fanns några biljetter kvar www.ticnet.se. Det var grönt. Funderar starkt på att beställa en biljett och bara dra. Ångrar mig, men samtidigt inte. Jag har mest ont i magen för att missa Mando Diao. Stackars Gustav  "älskling" som missar mig (absolut inte tvärtom, ahah)

Vart tog det härliga vädret vägen?, okej det är inte dåligt väder på något sätt, men blåsigt och inte direkt någon värmebölja längre. Trist. Snart börjar arbetet på heltid och då vill jag gärna vara brun. Annars blir det en vit sommar. Vägra! Idag var tanken att sola (ser inte ut så just nu iaf) så tankarna är väl rätt nollkoll så att säga. Vi får se vad som dyker up.

Var på Torp i Uddevalla igår och spenderade lite mer pengar. En rosa/lila mönstrad klänning, diadem, vit "knyt" cardigan och en lång hallonaprikos tunika - klänning. Kanske inte helt genomtänkta köp, men å andra sidan så lever man bara en gång och orka att allting ska vara genomtänkt för att man ska kunna göra någonting. Nej. Jag och Sofia hade en diskussion om det under gårdagen när vi satt och tog en kanske aning för dyr fika. Men varför håller man egentligen på att spara längre och längre fram i tiden, utan att veta att man har någon som helst livskvalitè, man kan faktiskt lika gärna vara död imorgon. Varför vara lycklig om 50 år, om man ändå inte då kan uppleva dem? Jag säger absolut inte att man ska kasta pengar omkring sig och att vara oförsiktig. Snarare att man kanske oftare ska unna sig någonting som man blir glad för stunden av.

Såg ett underbart kort ifrån champagnefrukosten idag.  Bilden speglar alla tjejers lycka otroligt bra.
image96


Nej, nu blir det promenad innan jag stomnar.

Take Care.

Sammanfattning av veckan och drömmar.

Det var ett tag sen jag skrev här sist. Studenten har hunnit vara, fast på något sätt kommer den alltid att finnas kvar i minnet. Det var en otrolig dag, med underbart väder! Champagne frukosten vid fästningen var nåågonting av det bästa, likaså allsången i kongahällahallen och flakåkningen. Allting var kanon. Detaljerna får ske muntligt.

Värmen har hållt i sig underbart bra och till och med fått en del färg på iaf armar och bröst. Skönt. Idag tog jag mig en långpromenad och gjorde premiär i mina löparbrallor jag fick av min kusin. Fungerade perfekt. Man fick på något sätt mer lust att ta sig ut och vara lite hurtig när man har "riktiga" saker på sig. Mer spännande på något sätt. Idag har jag ätit de första makrills bitarna, alltid nostalgiskt och fruktansvärt gott. En stor passion!

Läste precis mitt "nya" schema för sommaren. Även denna sommar kommer jag antagligen att jobba ihjäl mig. Inte ledig en enda hel helg. Fruktansvärt. Hur ska jag orka och hur ska jag finna lusten till det. Kommer inte finnas någon lust, men måste. helt sjukt. Men så kan man inte heller säga nej till något pass, dum som man är. Ordet dum passar rätt bra in, för jag beter mig så jäkla dumt ibland så det finns inte. Mot andra och emot mig själv.

Har börjat fundera över hur hösten kommer att se ut också. Ingen aning. Var inne på arbetsförmedlingen
www.ams.se för att se vad de hade att erbjuda. Hittade en del intressant au-pair jobb blandannat.  Kan blir så att jag söker ngra sådana när jag fått preliminär intagningen från högskolan 16 juli. Jag önskar mig härifrån ett tag i allafall, att se någonting annat. Nya människor, vara själv och göra någonting nytt. Hoppas..Här kan jag kanppast stanna iaf, finns inga jobb att få och defenetivt inte om man inte läst någonting yrkesförberedande. Värdelöst.

Det kommer vara konstigt att runt den 20:e augusti inte ska återväna till Mimers Hus längre, att den tiden är förbi. Ett minne blott. Samtidigt ser jag det som en möjlighet att prova på någonting nytt, en ny början. Livet kanske det kallas. Får se vad det har att bjuda. Dessert hoppas jag och inte någon gammal förrätt.

Mikaela saknas, men hoppas att hon har det bra i Holland. Säkert skit kul, Holland är ett trevligt land.

Beställde biljetter till mig och Sofia till The Ark, Timbuktu och Sahara Hotnights i norra hamnen, Lysekil den 25:e juli, grymt kul, men måste få ledigt först. Ser dåligt ut, men måste fixas. På något sätt. Synd abara tt vi är så få som arbetar på jobbet iår.

Behöver massage Behöver komma bort. Behöver närhet. Blommorna och "djuren" runt halsen på studenten har gjort sig påmint och skoskaven efter skorna ännu mer. Stora ärr på fötterna, aj aj aj. Men vad är det man säger,
" ska man vara fin, får man lida pin". Haha, ligger grymt mycket i det. Ångrar det grovt nu bara.

Nu ska jag inte skriva mer. Då kommer struntsnacket. I helgen blir det nog en lugnare variant av utgång i staden. Sedan jobb..Kanske tar en promenad till i kväll. Skönt och avslappnande.

Take Care.




Sommar

Dagen efter balen. En konstig och märklig bal, men mycket kul. Mobilen blev genomblöt vilket resulterade i att den slutade fungera och gick sönder..segt och ännu en onödig utgift. Hultsfredbiljetten ligger i blåsväder. Sorgligt nog.

Idag har det varit en underbar soldag som jag dock tillbringat inomhus med atts täda och packa flyttsakerna i lådor. var ett måste att göra, men väldans tråkigt. Jag hoppas så innerligt att vädret fortsätter hela veckan, studenten väntar på fredag. Tänk att få detta väder då, hade varit helt underbart! Jag är ladda, oh så laddad jag är, kan inte bli annat än kanon.

Sitter och lyssnar på This Years Love med David Gray, behovet av mys blir desto påtagligare..ju längre låten går. Håller på att göra studentkort till mina vänner som jag ska ge tillsammans med en "tuta" och ett coolt sugrör. Det blir grejjer det.

Imorgon är det nationaldagen, överdrivet men trevligt. Ska fortsätta städa och planera mat för fredagen, kanske även en stund i solen.

Längre får det bli imorgon. Take Care.

image95

En urklipp ifrån en trött..

Jag blir så trött på allt. Allt är komplicerat och över - reklamerat. Trött efter jobbet, fick jobba en och en halv timme längre än vad jag egentligen skulle. Alla tjötar om si o så och jag orkar ingenting.

Bal imorgon och jag ser bara fram emot när jag står på marstrand och bara festen är kvar. När all morgondagens stress som infinner sig är borta. När man kan andas ut och se ett slut resultat. Vill egentligen gå och sova ngn timme, men jag anser inte att tiden riktigt räcker till åt det. Solen lyser, men har ju som sagt missat hela dagen när jag jobbade och nu är det ingen idé att försöka sig på en solglimt.

Crosses med José Gonzàlez spelas, så skön låt va! Mys, bra och ännu mera mys. Ska snart klistra fast lösnaglar på fingrarna och stryka klänning..känns så otroligt onödigt, men ändå ett måste. Imorgon 09.00 ska jag vara hos Frida för att skapa en kreation av mitt hår.

Fortfarande inte köpt någon Hultsfredbiljett, börjar väl bli lite smått stressad....Matchen mellan Sverige- Danmark igår var skandal. Pinsamt att vuxna människor inte kan behärska sig. Onödigt och sämst övervakat av vakter..

SE YA!

Betnér eller Ebba, hur vill du ha det?

Satt på jobbet förrut och kände ett stort behov av att skriva. Skriva om Magnus Betnèr och Ebba von Sydow, vilket sammanträffande! Egentligen inte, men just idag var det faktiskt det. Först imorse satt jag och läste om Ebba i GP, hon hade fått flera sidor i extrabilagan. Någonting hon säkert är jättenöjd med. Sedan  (nu i skrivande stund på jobbet) lyssna(de) jag på P3 och Betnér är morgongäst. Intressant. Som de flesta vet så använder Betnèr ständigt Ebba som ett bollplamk att klanka på, med all rätt enligt mig.

Ebba är säkert jätte smartoch allt sådant, men snälla visa det utåt i sådana fall!  Det enda man ser när du visas är en alldeles för dyr väska och rosa läppglans. Jag försöker säga att jag tycker om dina feministiska åsikter, men inte hur de framställs. Jag anser att du inte lyckas inom mediabranschen på grund av kunnighet utan av att du heter von Sydow. KLING! Speciellt och dyrt. Tragiskt men komiskt. Reportaget i GP handlade om hur du stod inne på TopShop i Göteborg och 16 åringar stod i kö och frågade vilka skor de skulle köpa. Löjligt. Du har dock en grymt bra tanke bakom hur tjejer ska behandlas med lika lön osv. Men är du verkligen rätt person att ta tag i denna diskussion?

Betnér är min Gud på många områden, inte för att på något sätt lysa detta inlägg med guldstjärna till honom. Jag anser att han har rätt i många frågor och han gör mig upplyst. Han tänker utifrån ett samhällsperspektiv som för tillfället inte existerar, men som finns där bak som en dröm. En dröm om ett samhälle där könen är lika och man som person ses utifrån personlighet. Han tycker det är viktigt att uppfostra barn på ett "anti" kön sätt. Att inte välja rosa kläder till dottern bara för att Ebba säger att en flicka ska ha det för att det är "inne". Inte heller välja svart randig tröja till killen för att de tär så idealet ska vara. Vårt samhälle är så fruktansvärt påverkat av vad "alla andra" tycker, HALLÅ var försvann den egna åsikten och viljan. Den försvann med personligheten vi ser upp till. Ebba, Paris och Lopez. Alla ska vi bära deras kläder bara för att de finns med på omslaget. Är det kul att klä sig i samma plagg som resten av världen? Knappast. Kläder är personligt, det ska vara trivsamt och sådant man själv tycker är snyggt. Jag sticker inte under stolen och erkänner att jag själv är mycket intresserad av mode, men inte går jag och köper ett läppglans för 300:-. Alla vet att ett läppglans försvinner och tar slut. Förresten har väl ni tjejer läst att läppglans är inte en killmagnet. Alltså inget man lägger 300:- på!

Jag vill ha ett samhälle utan allt prat om dieter,mobbing och den som äger snyggast skor. Varför försöker vi inte tillsammans starta en värld där allt får lov att finnas till? Svaret är att pengafrågan är för avgörande, det är alldeles för stora skillnader mellan fattiga och rika. Pengar är ständigt det som avgör. Jag blir så glad när jag ser personer som har det gott ställt klär sig i en budget utstyrsel och aldrig öppet flashar med kortet.

Bli ett gott föredöme. Lyssna på Betnèr och läs Ebbas blogg och avgöra själva hur ni bäst blir det.


Döm aldrig och slipp själv att bli bedömd genom det.