23.09

182335-101



Idag var jag och Sofia på Liseberg. Vi åkte vid fyra för att hinna åka lite innan Lottas allsång började klockan sju. Det började jättebra, uppehåll och kul åkväder. Men sedan när det var dags för att köpa våffla och gå till stora scenen och lyssna på Sebastian Karlsson, Magnus Carlsson och Bert Karlsson ville det våta där uppe bara ösa ned. Ett otroligt regnväder bara öste över oss och den stora publiken som hade samlats. Tråkigt och väldigt blött. Våfflorna smakade dock väldigt gott, men aj så mättande. Illamående. Men vad gör man inte? :) Vid allsång publiken nära oss stod en yngre man , äldre kille. Äh någontans i trettioårs ålder gissningsvis och såg allmänt bortkommen ut. Han stod själv med siden kavaj, lackskor och bakåtslickat hår. Om inte detta räckte så visade det sig att han var ett stort fan till Magnus Carlsson, om han inte trodde att han själv var honom. han höjde armen som om han var på rock konsert och vinkade efter Magnus. Han gjorde även en egen dans till hans låt och levde sig väldigt in i låten. Publiken runt honom plus jag och Sofia hade väldigt nära till skratt. Med all rätt. Fick tagit ett kort bakifrån på honom.


182335-102
Vi hade i allafall en trevlig eftermiddag trots allt regn. Och det var väldigt härligt med en dag ledigt. I morgon bär det dock av till jobbet igen, 08.30 rättare sagt. Inte jätte charmigt, men vad ska man göra.

På onsdag ska jag och Fia bege oss en sväng till stan med våra skadade produkter i form av en mobil och en kamera. Vi får se vad resultatet blir. Jag ska också laga middag tillsammans med en trevlig kille i Kungälv. På torsdag är det jobb, så även på fredag men på fredagkvällen blir det utgång med Fia, like allways.Vi ska på någon form av release party på Pustervik för en forna Bad Cash Quartet medlem som ska satsa lite på sidan av på egne hand.  Blir nog kanon. Vad ska man ha på sig? Fredagens problem. Haha.

Nej, nu ska försöka sova i regnet. Ska ju upp rusk tidigt imorgon.



182335-103

Det var grymt mysigt att köra hem blöt i regnet med musik på och värme. Då uppskattas det på ett helt annat sätt än att stå ute och bli genomblöt.


Sov så gott.


Take Care.





Imorgon...

'Cause I am hanging on every word you say
And even if you don't want to speak tonight
That's alright, alright with me
'Cause I want nothing more than to
Sit outside Heaven's door and listen to you breathing




Lämna gärna en hälsning här
Postat av: Andrew

Lifehouse lyrics.

2007-07-03 @ 16:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback