En helg fylld med sällskap och sängar.

Tillbaka i bloggvärlden igen efter en helg med familjen.
Det har varit en fixar helg, med allt vad det kan innehålla. Tillexempel Hylluppsättning, shopping på IKEA och NY SÄNG! Lyckan är total denna söndag, tidigare idag landade en sprillans nya säng i mitt rum, underbart. Men huh vad det är dyrt med säng...det tillkommer ju så mycket konstiga saker som man måste ha. Det blev i  alla fall väldigt bra, så nu har jag både en större och högre säng. Min cykel har även fått sig en reparation, ny sadel och även den har blivit högre. Var verkligen på tiden. Symaskinen har även kommit ned till Kalmar och ska göra mig sällskap här. Har snart sytt klart ett fodral till en "sittkudde", en sådan man kan ha på golvet och sitta på. En ny kudde på min säng har det även blivit. Igår kväll var vi ute och åt på en av Kalmars restauranger, otroligt gott! Vi var väldigt nöjda och mätta när vi styrde hemåt igen och inväntade sverige matchen, dock en väldigt dålig match på alla sätt. Sverige förlorade och spelade usel fotboll. Skärpning! Mamma fyllde även på matförråden till bristningsgränsen, men det var mycket användbara saker, skönt att slippa inhandla dem själv. Idag vid två tiden körde familjen hemåt mot bästkusten igen och det känns faktiskt tomt. När man väl är själv utan dem så märker man det inte så tydligt och man tycker till och med att det är skönt att klara sig själv, men de få gånge rman träffar dem nu blir saknaden så extremt mycket strörre än att träffa dem dagligen. Det känns konstigt att säga att "vi syns till jul".

Man lär sig uppskatta människor i sin närhet.

Lyssnar på Kent och blir sådär nostalgisk som jag alltid blir till deras gamla låtar. De låtar  jag och Michaela lyssnade dygnet runt på under högstadieperioden. Tänker ibland just på den perioden, den var så innehållsrik mot vad många andras högstadieår verkar ha varit. Gemenskapen bland vännerna och drömmarna om framtiden grundades då, en tid jag inte ångrar någonstans. Saknar den snarare.

Minnen på näthinnan.

Tänkte sy klart överdraget och städa i ordning på mitt rum. Sedan göra mig en jodgubbssmoothie, ska se resprisen 19.00 på Babbens program, Mando Diao var gästband där och det tänker jag inte missa! Det är ensamt att vara själv, samtidigt som det är nyttigt och skönt stundtals. Jag kommer med största sannolikhet sova gott inatt i alla fall. I veckan blir det plugg för hela slanten - läsa, läsa läsa...ser inte fram emot det, men inte mycket val. Måste göras. Förresten, fick reda på andra delen av websidan i förra kursen, jag och henrik fick VG. Gött! Synd bara att tentaresultatet på tisdag i den kursen inte kommer vara lika lysande..Here I come, omtentan!

Det som inte är roligt för stunden, kan vara kul om fem år.



Take Care.



Kent - Innan allting tar slut

Moderna tankar om varandra
och Du liknar ingen annan
Antika löften som Vi blandar
tills Vi båda slutat andas
luften omkring...

Är Du lycklig nu?
Är Du lycklig nu?
Är Du lycklig nu?

Har Vi tid
innan allting tar slut?
Äntligen har Jag hittat orden
& Jag hittar Dina händer
under bordet
Vi hinner bli något stort än
Växa några meter
innan sommaren
blir oktober...

Är Du lycklig nu?
Är Du lycklig nu?
Är Du lycklig nu?

Det ligger tomhylsor i parken
Våra fötter är en meter
över marken
Jag visste att
Du skulle bli stark sen
Min hand i Din hand
när kapporna
vänder efter vinden...

Är Du lycklig nu?
Är Du lycklig nu?
Är Du lycklig nu?




Lämna gärna en hälsning här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback