Turkisk afton med casanovorna Ibrahim och Ahmed.

Godmorgon!

Hade nog sovit nu om det inte varit för att jag och Johanna egentligen skulle varit på gymmet och tränat Bodybalance nu. Så blev det inte. Vi mailade och abokade oss, dels för vi har tränat fem gånger sedan i söndags redan och för att en heldag i soffan var betydligt mer lockande. Skidor blir det för hela slanten! Ikväll ska vi ut på galej igen, så bäst att ladda upp.

Gårdagen var mycket lyckad. Ibrahim (jag) och Ahmed (Johanna) gjorde oss redo som de äkta turkiska casanovor vi är för att möta upp brudarna hos Ida. Vid halv åtta tiden tog vi bussen (!) ned till stan, blickarna och kommentarerna på bussen bevisade att kvällen bara hade börjat. "De har mustasch!"  "Vart ska ni någonstans egentligen?" Bemötandet hos Ida var ett antal garv och ett ständigt blixtrande med kameror. Vaxet som låg bakom mitt backslick var otroligt klibbigt och dubbelstrumpan mellan benen var stenhård. Efter en stund hade alla tjejerna kommit och matlagningen avslutades. Sedan satte sig alla till rätta på de färgglada kuddarna på Idas golv, i mitten stod all mat som alla hade haft med sig. Det var kul att det var så varierad mat, att alla hade lyckats fixa olika maträtter. Mycket gott. Kvällen följde sedan av paketöppning, efterrätt (mums) och lekar. Lekarna utfördes med blandat resultat och blandad hjärnkapacitet. Det röktes vattenpipa och försök att lyckas göra rökringar, gick inte jättebra.. Mitt skratt lockade tydligen andra till skratt också. Edina började tappa luften, Fanny, Victoria och Ida följde sedan på. Tror ni att jag kan sluta skratta om ni börjar? Haha, knappast. Vid 01 tiden var det dags för hemgång, utanför regnade det. Som vanligt. Bussen hade vi också precis missat, väntan en timme. Som jag tidigare bloggade om i veckan berördes jag inte märkbart av denna väntan, men visst var det småjobbigt. Men jag är glad att det finns tre nattbussar att hinna missa innan man får fixa sjukts på annat sätt. På Tjörn har vi en. Den har jag missat ett antal gånger. Haha. Nu ska jag titta på På Spåret på nätet, innan skidskytten börjar. Sedan ladda och fundera ut outfit för ikväll.
Bjuder på ett antal bilder ifrån igår,(tack Victoria och Maria för bildmaterialet) Fler bilder finns på facebook att skåda. Tack alla tjejerna för en sjukt kul och trevlig kväll igår, vårterminen har bara börjat!

Take Care.



1. Ida, födelsedagsbarnet!
2. Tjejerna.
3. Mat, mat, mat!
4. Efterrätt, yammie.
5. Ibrahim & Ahmed.
6. Fanny, min undersköna!
7. Försöker lägga in stöten...
8. Det går framåt...
9. Närmre, närmre..
10. oh, yeah!
11. "Jag bara suger och suger.., men det kommer ingenting" ...."Nu gick det!"
12. Poosen.
13. Bandaget som trycker in mina bröst och strumporna mellan benen, gör oooont!
14. Ida drar igång röööken.
15. Vattenpipan.
16. Maria och Frida.
17. Kuddarna, maten och turkarna.
18. Ibrahim`s smoooking.
19. Fanny flyger iväg på vår inköpta matta.
20. Me and Idas birthday gift. 
21.  yeah!

Lämna gärna en hälsning här
Postat av: Nikolina

snygg mustach!

Postat av: Fatty

Outfiten lyckades du bra med, babe:)
Fick du in någon stöt;)? haha.

2008-01-19 @ 16:59:07
URL: http://fatmemegahid.blogg.se
Postat av: Fanny

HAHAHA åh vilka hemska bilder. antar att folk tog hemska kort på oss igår med! men kul var det. vi får se till att styra snart igen. jag gillar din nya bild! :-)

2008-01-20 @ 14:37:39
URL: http://fannychristine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback